Opgemaakt in de maanden april en mei

Automatische concepten

Er zijn weer twee maanden voorbij en ik moet zeggen dat ik weer heel wat producten heb opgemaakt. Sinds ik weer aan het werk ben en iedere dag dus de deur uit ga merk ik dat ik veel meer producten opmaak. Soms als ik een dagje thuis aan het werk was droeg ik geen make-up of sloeg een douchebeurt over. Maar nu gebeurt dat eigenlijk nooit meer. Benieuwd wat ik de afgelopen twee maanden opgemaakt heb? Kijk dan verder.

Automatische concepten

Het is echt van alles wat, maar vooral veel producten voor onder de douche zoals shampoo, zeep en dat soort dingen. Ik moet zeggen dat er veel producten bij zaten die ik erg fijn vond en ook zeker favoriet waren. Ik ga ze snel allemaal bij langs.

Automatische concepten

Garnier Loving Blends Shampoo & Conditioner

Ik vind de producten van Garnier Loving Blends erg prettig, vooral de Honing Goud collectie. Het ruikt lekker, maakt mijn haar goed schoon en laat het super zacht aanvoelen. Ik zou het zo weer opnieuw kopen.

Garnier Fructis Banana Hair Food Masker

Dit Garnier Fructis Banana Hair Food haarmasker is helaas niet in Nederland te koop, maar wel bij onze buurlanden en online. Ik kocht deze in Duitsland nadat ik er ontzettend veel goede verhalen over hoorde. Het zou je haar super zacht maken en het ruikt ook nog eens fantastisch naar banaan. Ik ben er ook echt heel erg enthousiast over en heb echt super lang met deze pot gedaan. Inmiddels staat er weer een nieuwe pot van dit fijne haarmasker.

Guhl Fascisnerend Blond Shampoo & Conditioner

Ik heb natuurlijk geblondeerd haar en was daarom wel benieuwd naar deze producten van Guhl die speciaal voor blond haar zijn. Ik vind het fijn dat de producten van Guhl heel geconcentreerd zijn zodat je maar een beetje nodig hebt, maar ik vond het niet de verzorgend genoeg voor mijn haar.

Automatische concepten

Dove Original Deodorant

Ik ben tegenwoordig helemaal van de deodorant rollers in plaats van de spuitbussen. Ze gaan veel langer mee, zijn dus goedkoper en heb vaak ook het idee dat ze beter beschermen. Deze klassieke deodorant van Dove werkt prima, ruikt fris en doet wat die moet doen.

Therme Lomi Lomi Shower Satin

Deze geur van Therme is echt mijn favoriet voor de zomer of als het lekker weer is. De geur van kokos en monoï vind ik echt geweldig.

Therme Cleopatra’s Secrets Foaming Shower Gel

De Cleopatra’s Secrets geur van Therme is iets warmer en bevat een leuke glitter. Ik vind het heerlijk om een foam te gebruiken en deze gebruik ik ook erg graag. Erg lekker voor de juist wat koudere dagen die we nog wel gehad hebben in april.

Kneipp Sugar & Oil Body Scrub

Omdat mijn benen zo droog zijn scrub ik ze af en toe om de dode huidcellen te verwijderen. Ik had deze suiker en olie scrub van Kneipp nog staan met een heerlijke geur. Alleen de werking vond ik persoonlijk wat minder doordat er een hele vette olie laag op de huid bleef hangen.

Automatische concepten

Nivea Hyaluron Cellular Filler

Verbazingwekkend fijn vond ik deze Nivea Hyaluron Cellular Filler ‘foundation’. Het was een cushion foundation met een subtiel tintje en verzorging voor de huid. Ik merkte dat mijn gezicht niet meer zo droog was en de subtiele dekking was ook erg fijn. Hij was helaas wel vrij snel op, maar ik vond het zeker een aanrader.

Cien Hydro Expert Micellair Water

Op mijn bureau had ik dit micellaire water staan om swatches of mijn eigen gemorste make-up mee te verwijderen. Ik vond het niet echt een fijne verpakking en de make-up ging er ook niet echt heel er goed mee af. Geen topper wat mij betreft.

Fresh Sugar Strawberry Exfoliating Face Wash

Deze gehypte gezichtsscrub van Fresh kocht ik in Amerika bij de Sephora en ik moet zeggen, hij was ontzettend fijn! Als eerst de geur van aardbei wat echt geweldig was, maar ook de subtiele scrubdeeltjes die goed hun werk deden. Ik heb er bijna een half jaar mee gedaan met dagelijks gebruik. Mocht je hem in het buitenland tegenkomen en je hebt wat meer budget over voor een gezichtsscrub, dan is dit zeker een aanrader.

Kruidvat Wattenschijfjes

Heel simpel, wattenschijfjes van de Kruidvat. Basic maar ze werken prima.

Automatische concepten

Jil Sander Sun Shake

Hij stond al een hele tijd in mijn kast, maar ik heb hem nu maar eens opgemaakt. Ik vind dit een heerlijke alledaagse geur voor de zomer. Het is een fles van 100 ml dus heb er een hele tijd mee gedaan. Stiekem vind ik het wel jammer dat die op is nu.

Aquafresh Freshmint Tandpasta

Volgens mij zit hij er elke keer weer tussen, deze Aquafresh tandpasta. Het is een fijne basic tandpasta en ik vind de smaak ook erg prettig. Mijn favoriet welke ik steeds weer opnieuw koop.

Automatische concepten

En dat waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen maanden. Favorieten waren vooral de Loving Blends producten, het haarmasker, de tandpasta, de Fresh gezichtsscrub en de NIVEA Cellular Filler ‘foundation’.

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Dora
    6 juni 2020 at 23:21

    Haarmasker is wel te koop bij Normal winkel in Nederland! (Zuidplein Rotterdam & Hoogeveen Catharijne Utrecht CS)

  • Laat een reactie achter