Search
Close this search box.

Opgemaakt in de maand mei

Opgemaakt in de maand mei

Ik vertelde het al in mijn vorige opgemaakt video, dat ik weer terug ben! En dat kon ik ook heel erg goed merken aan mijn opgemaakte producten lade die namelijk uitpuilde. Dus hierbij, weer een lekker volle opgemaakt video! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Collistar Talasso Scrub*
 • Andrélon Biotin Strength Shampoo* – review
 • Andrélon Biotin Strength Conditioner* – review
 • Andrélon Biotin Strength Masker* – review
 • NIVEA Hair Milk Fijn Haar Shampoo* – review
 • NIVEA Hair Milk Fijn Haar Conditioner* – review
 • NIVEA Hair Milk Dik Haar Shampoo* – review
 • Demak’Up Original Duo Wattenschijfjes
 • Kruidvat Duo Cottonpads
 • NIVEA 3-in-1 Verfrissende Reinigingsdoekjes
 • Oral-B 3D White Luxe Tandpasta*
 • Sanex Zero % Gevoelige Huid Deodorant*
 • NIVEA Invisible For Black & White*
 • Philosophy The Microdelivery Exfoliating Face Wash*
 • La Roche Posay Micellair Water Ultra Oily Skin*
 • Ziaja Manuku Tree Face Toner*
 • Dove Nourishing Secrets Glowing Body Wash*
 • Kneipp Arnica Spoele Spieren Douche Gel* – review
 • Miu Miu L’Eau Bleue* – review

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *