Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Heel veel lekkere geuren

Even een verwenmomentje voor jezelf nemen…

Het is weer tijd voor een opgemaakt video en zoals jullie van mij gewend zijn is hij weer lekker vol. Ik heb dit keer vooral veel lekkere geuren opgemaakt voor in huis en zowel voor mijzelf. Kijken jullie weer mee naar een hele lijst aan producten? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakt:

 • Rituals Home Fragance Sticks Mandi Lulur – review
 • Therme Saigon Pink Lotus Geurstokjes*
 • Rituals Geurkaars Mandi Lulur* – review
 • Gillette Satin Care Olaz Violet Swirl*
 • Batiste XXXL Volume Droogshampoo*
 • Guhl Kleurbehoud en Verzorging Intensive Spray Treatment*
 • Kruidvat Cotton Pads
 • Yves Rocher Monoï eau de Vahinés – review
 • Dove Nourishing Care & Oil Moroccan Argan Oil* – review
 • Davines Minu Shampoo*
 • Davines Minu Conditioner*
 • Prodent White Now Glossy Chic Tandpasta
 • Rituals Bath & Shower Gel Sweet Orange & Ceder
 • Douglas Home Spa Fizzing Bath Cube Beauty Of Hawaii*
 • Qiriness Fresh Cleansing Gel* – review
 • Dove Invisible Dry Deodorant
 • Starskin Eye Catcher The Secret*
 • Aussie Miracle Moist Shampoo*
 • Tarte Light, Camera, Lashes mascara – review
 • L’Oréal Volume Million Lashes Fatale mascara* – review

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

 1. Veel opgemaakt! mandi lulur is lekker he, ik heb nog een pot body cream staan! zitten kleine glitters in geloof ik. de geurstokjes lijken me beide ook erg lekker, ik heb eigenlijk nog nooit geurstokjes gebruikt in huis! Ben erg benieuwd naar de mascara’s, klinkt goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *