Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: heel veel fijne producten

Opgemaakt: heel veel fijne producten

Soms denk ik, hoe kom ik toch elke keer weer aan zoveel opgemaakte producten? De verklaring is vrij makkelijk omdat ik echt eerst iets opmaak voordat ik iets nieuws pak maar toch blijft het veel. En ik moet ook eerlijk toegeven omdat ik zo een voorraad heb iets minder zuinig ben met de producten. Maar deze maand heb ik weer een mand vol met producten die ik vrijwel allemaal heel erg fijn vond! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • HEMA Spice Geurstokjes – review
 • Bella Cottonpads
 • Kruidvat Wattenschijfjes
 • Aussie Aussome Volume Shampoo*
 • Aussie Miracle Nourish Conditioner*
 • Aussie 3 Minute Miracle Conditioner Moisturize*
 • Philosophy Amazing Grace Dry Shampoo* – review
 • NIVEA Hairmilk Verzorgende Wonderspray* – review
 • Mario Badescu Sea Weed Night Cream* – review
 • Philosophy Time In A Bottle 100% in-control serum* – review
 • Rodial Bee Venom Day Cream* – review
 • L’Occitane Pivione Sublime Perfecting Toner*
 • Urban Decay All Nighter Make-Up Setting Spray*
 • Catrice Travelight Story Cool & Matte Primer Stick – review
 • Sanex Zero% Deodorant*
 • EOS Handcrème* – review
 • Guess 1981* – review
 • Oral-B 3D White Luxe Tandpasta*
 • Only You Poppy & Lily Hand Wash* – review
 • Treacle Moon Water Melon Splash Shower Mousse* – review
 • NIVEA Creme Oil Pearls Kersenbloesem*

Producten met een * heb ik gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *