Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: Garnier, Etos, Max Factor

Ik kijk altijd uit naar het einde van de maand wanneer ik weer een opgemaakt video kan maken. Ik vind het zo leuk mijn opgemaakte producten weer te zien en er nog even wat over te vertellen. Kijken jullie mee naar mijn opgemaakte producten. Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Producten die ik heb opgemaakt:

 • Garnier Loving Blends Honing Goud Shampoo*
 • Garnier Loving Blends Honing Goud Conditioner*
 • Treacle Moon Warm Apple Pie Hugs Bath & Shower Gel* – review
 • Etos Shower Scrub* – review
 • Gilette Satin Care Scheergel
 • L’Oréal Extraordinary Oil Haarmasker*
 • Etos Wattenschijfjes
 • Oriflame ELEO Smoothening Oil* – review
 • Yves Rocher Kalmerende Micellaire Reinigingslotion*
 • OPI Avoplex Hand- en Nagelcrème*
 • Max Factor Masterpiece Glamour Extensions 3-in-1 Volumising Mascara* – review
 • L’Occitane Rameaux D’Hiver Geurkaars in blik* – review
 • Australian Gold After All Body Butter*

Producten met een * zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

 1. Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. Dit blijft één van mijn favoriete filmpjes! Ben wel benieuwd naar de shampoo en conditioner van Garnier, ze lijken alvast heerlijk. Venus heeft heel fijne scheergels. Leuke trui heb je trouwens aan!

 2. Het micellaire water van Yves Rocher is inderdaad heel fijn.
  Vind de verpakking ook wel mooi zo strak & roze ;-)
  De shampoo en conditioner van Garnier & de Treacle Moon kocht ik al jaren in Belgie & Frankrijk, dus is dat wel apart om dat nu ineens hier in de schappen te zien staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *