Search
Close this search box.

Opgemaakt: Dove, Maybelline, Inglot en meer

We beginnen het nieuwe jaar met een opgemaakt video van de afgelopen maand. Knallend het jaar in met veel opgemaakte producten dit keer. Benieuwd wat ik allemaal opgemaakt heb en wat ik er uiteindelijk van vond? Bekijk dan de video en vergeet je niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Inglot kun je nog online bestellen of kopen in Amersfoort, maar dat is alles. In Polen is het overal te koop en ongeveer 50% goedkoper dan hier. Weekendje Wroclaw, Warschau, Krakau of zo boeken en lekker Inglot shoppen daar. Of online een verlanglijstje maken en die aan iemand meegeven die naar Polen gaat :-D.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *