Opgemaakt: Dove, Essence, The Body Shop

Ik weet niet waarom, maar dit keer heb ik een vrij kleine opgemaakt video voor jullie. Door het mooie weer en de vakantie heb ik denk ik niet zoveel opgemaakt als anders. Benieuwd naar wat ik de afgelopen tijd allemaal heb opgemaakt? Kijk dan zeker de video en vergeet je natuurlijk niet te abonneren!

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Manon
  3 juli 2015 at 15:59

  Wat heb je veel opgemaakt!

 • Reply
  Femke
  3 juli 2015 at 16:15

  Ik heb geen één van de producten die jij hebt opgemaakt ooit gebruikt.. Die make-up remover van Vichy lijkt me wel erg fijn :-)~!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  3 juli 2015 at 18:16

  Er zitten echt fijne producten tussen, leuke video!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  3 juli 2015 at 20:13

  Altijd fijn om te zien!

 • Reply
  Danielle
  3 juli 2015 at 20:56

  Ik vind je aantal opgemaakt producten vrij bescheiden: ik heb het ook een maandje bijgehouden, tandpasta, deo, mondwater niet meegerekend, want dat vind ik niet zo interessant. Ik blijk een grootverbruiker van douchegel en bodylotions: tja, ik hou gewon van veel douchegel en een lekkere bodybutter, – olie of -lotion. Hier mijn lijst van juni, schrik niet :-D

  – 2 tubes (wel kleine van 100 ml) zonnebrandcreme: 4 dagen in Italie geweest en dan gaat het hard!). 1 van Lancaster, perfect voor mijn gezicht en hals, 1 van rituals, die ik echt niet in mijn gezicht kan hebben, maar voor armen en benen prima. Resp. spf 50 (Lancaster) en 30 (rituals)
  – jasmijn-argan huidolie van kneipp: heerlijke geur en je krijgt er lekkere zachte benen van.
  – Bodycreme vijg-argan van kneipp: mijn absoluut favoriete kneipp geur!
  – tube boots protect & perfect advances serum: erg fijn : ik gebruik het met warm weer als ik de hele dag buiten ben, als enige product onder mijn zonnebrandcreme voor het gezicht van lancaster, gaat prima, zelfs met mijn iets droge 40+ huid
  – fles garnier miscellair water
  -Naobay extra rich nourishing cream: zat laatst in de deautybox, het is mij nog steeds niet duidelijk of hij voor het gezicht of lichaam is: het hem vooral in de nacht gebruikt voor hals en decollete. Zou het zelf niet kopen, domweg omdat ik vermoed dat hij weinig doet voor je gezichtshuid en ik hem voor het lichaam wel erg duur vind
  – texture my way leave-in-conditioner (uit de afroshop, is voor kroeshaar, maar ook als je fijn haar hebt, werkt hij goed): bevalt goed, wilde hem weer kopen, maar was even op, dus nu een soortgelijke, dunne, leave-in conditioner gekocht bij de afro shop
  – fles ziaja reinigingsmelk van de geitenmelklijn, gekocht in Polen waar het merk nog goedkoper is dan in NL. Had er meteen 2 meegenomen, dus de volgende is ook in gebruik
  – Lerene enzymatische peeling: prima exfoliant, zeer betaalbaar, echter: volgens mij niet in NL te koop, de mijne heb ik in Polen gekocht. Vergelijkbaar met de van Ziaja, wel in NL te koop en die heb ik nu in gebruik
  – Kneipp jasmijn & argan douchecreme
  – Kneipp doucheolie amandel-agran
  – Kneipp douchegel grapefruit-passievrucht….ja het is echt overdreven: ik weet het….Mijn vriend gebruikt er ook wel wat van, maar die gebruikt ook regelmatig een andere fles die ik niet zo lekker vind ruiken….
  – maku-up studio fluid foundation no transfer; fijne foundation, ik heb er nu 1 van het eigen merk van de douglas, die is aardig, maar kan echt niet aan deze tippen: die komt er weer als mijn huidige op is.
  – Green pharmacy body scrub, argan & figs: uit Polen ook, ruikt lekker, maar wel een zware geur. Doet het uitstekend, helaas niet hier te koop.
  – enkele maskertjes van Ziaja voor de normale en droge huid: ook in NL te koop voor ca. 1,20 per stuk, in Polen 10 gekocht voor ongeveer 6 euro.

 • Reply
  Amelie
  3 juli 2015 at 21:40

  Leuke opgemaakt weer!

 • Reply
  chucky1012
  3 juli 2015 at 23:30

  Leuk om te zien wat je allemaal had opgemaakt!

 • Reply
  Michelle Kaiser
  4 juli 2015 at 15:22

  Blijft leuk om te zien. En ik kan het niet helpen om ook heel erg op je nieuwe haarkleur te letten hihi. Ik liet het ook even aan mijn moeder zien (voor de grap) en we zijn het eens: het staat je wel dat blond, maar we vinden het donkere mooier, veel mooier staan bij je.

 • Reply
  Amanda - MindandBeauty
  5 juli 2015 at 19:23

  Leuke video en petje af dat je de video met deze tropische temperaturen hebt opgenomen! Ikzelf ben ook helemaal fan van de Dove deodorants. Het is fijn dat ze nu ook lekker compact zijn terwijl er toch dezelfde hoeveelheid inzit. Absolute aanrader voor met dit weer!

 • Reply
  jolanda
  6 juli 2015 at 12:19

  Leuk weer! Vind alleen je haar kleur niet mooi. Vind bruin haar geel beter bij jr passen. Vind dit echt een te gelige net niet blond

 • Laat een reactie achter