Search
Close this search box.

Opgemaakt: Dove, Andrélon, Lancôme, Yankee Candle

Het kan nog net even voor de vakantie, een opgemaakt video. Deze keer zat mijn bakje niet heel erg vol maar wel vol genoeg om een video te vullen met opgemaakte producten. Benieuwd naar wat ik de afgelopen maand heb opgemaakt? Bekijk dan de video en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

 1. Wat jammer dat je die geur niet zo goed rook! Veel producten heb je opgemaakt, altijd leuk om die mini reviews te horen.
  Liefs, Iris

 2. Leuk om te zien Aranka! Ik maak ook altijd super veel op in een maand tijd! :-)
  Ik vind dat serum van Lancome net niet zo fijn. Ik heb een mini uit een box gekregen en voor mijn huid vind ik hem niet goed genoeg.
  Het zal dus echt van je huidtype afhangen! :-)

 3. Je ‘opgemaakt’-mandje vind ik behoorlijk vol zitten :-) Zo leuk om te zien wat jij iedere maand in de prullenbak kan gooien. Helaas ben ik niet zo’n fan van het merk Aussie. Mijn haren worden er droog en stug van. Enige tijd geleden heb ik de droogshampoo gebruikt. Na drie keer was de substantie veranderd in een waterige massa waar niets meer mee te beginnen viel :-(

 4. Over Aussie hoor ik altijd erg goede verhalen maar ik heb deze nog nooit geroken, laat staan geprobeerd. Ik ben wel ontzettend benieuwd!
  Ik heb ook altijd deo van Dove, erg lekker!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *