Opgemaakt: Dove, Andrélon, Lancôme, Yankee Candle

Het kan nog net even voor de vakantie, een opgemaakt video. Deze keer zat mijn bakje niet heel erg vol maar wel vol genoeg om een video te vullen met opgemaakte producten. Benieuwd naar wat ik de afgelopen maand heb opgemaakt? Bekijk dan de video en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Dit vind je misschien ook leuk

7 reacties

 • Reply
  Vanessa
  5 juni 2015 at 15:53

  Leuk om te zien. Die douche foam van Kneipp lijkt me echt heerlijk!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  5 juni 2015 at 16:06

  Wat jammer dat je die geur niet zo goed rook! Veel producten heb je opgemaakt, altijd leuk om die mini reviews te horen.
  Liefs, Iris

 • Reply
  Julie
  5 juni 2015 at 16:30

  Leuk om te zien Aranka! Ik maak ook altijd super veel op in een maand tijd! :-)
  Ik vind dat serum van Lancome net niet zo fijn. Ik heb een mini uit een box gekregen en voor mijn huid vind ik hem niet goed genoeg.
  Het zal dus echt van je huidtype afhangen! :-)

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  5 juni 2015 at 17:02

  Altijd fijn, deze video’s! Hopelijk geniet je nu wat van je vakantie :)

 • Reply
  Manon
  5 juni 2015 at 17:40

  Je hebt veel fijne producten opgemaakt

 • Reply
  Beautyjuf
  5 juni 2015 at 17:46

  Je ‘opgemaakt’-mandje vind ik behoorlijk vol zitten :-) Zo leuk om te zien wat jij iedere maand in de prullenbak kan gooien. Helaas ben ik niet zo’n fan van het merk Aussie. Mijn haren worden er droog en stug van. Enige tijd geleden heb ik de droogshampoo gebruikt. Na drie keer was de substantie veranderd in een waterige massa waar niets meer mee te beginnen viel :-(

 • Reply
  Femke
  5 juni 2015 at 22:19

  Over Aussie hoor ik altijd erg goede verhalen maar ik heb deze nog nooit geroken, laat staan geprobeerd. Ik ben wel ontzettend benieuwd!
  Ik heb ook altijd deo van Dove, erg lekker!!

 • Laat een reactie achter