Zoek
Sluit dit zoekvak.

OPGEMAAKT: De laatste van het jaar

OPGEMAAKT: De laatste van het jaar

Het is de alweer bijna 2019, dus dit is de laatste opgemaakt video van het jaar. Benieuwd wat ik de laatste maanden van het jaar heb opgemaakt? Kijk dan zeker even de video!

Deze video bevat producten die ik heb gekregen

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

Eén reactie

  1. Altijd leuk! Ook omdat er van alles in zit. Ik heb ook altijd deo rollers, nu tussendoor een spray, maar dat is toch niet zo effectief. Dior j’adore, ik ga eens ruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *