Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Mijn kast begon steeds voller te raken met lege beautyproducten dus ik vond het wel weer eens tijd worden voor een opgemaakt rondje! Ik merk sinds ik weer aan het werk ben veel meer producten gebruik (omdat ik toch elke dag de deur uit ga in plaats van een ‘ongezien’ dagje thuis). Het is dus een flinke editie, kijken jullie mee?

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Als eerst hebben we hier de haar producten. Op aanraden van de kapper gebruikte ik de Davines Naturaltech shampoo en conditioner. Een vrij dure shampoo en conditioner en ik kon nou niet zeggen dat ik hier heel erg fan van was. Mijn haar is ontzettend snel vet en met deze shampoo kreeg ik het vaak niet eens schoon of was het aan het eind van de dag alweer vet. Nee, ik heb echt iets beters nodig om mijn haar te reinigen.

Naast de shampoo en conditioner van Davines gebruikte ik ook de Oi Oil en die vond ik wel heel erg fijn. Na het wassen gebruikte ik deze olie in mijn puntjes waardoor ik super zacht haar kreeg. Met dit kleine flesje heb ik denk ik een half jaar gedaan.

Daarnaast heb ik ook nog een ZARQA Anti-Roos shampoo gebruikt die ik had gekregen van het werk om te testen. Prima milde shampoo met een frisse eucalyptus geur.

En om mijn haar nog wat volume te geven of mijn vette lokken weg te werken gebruik ik een droogshampoo. Heel willekeurig gebruik ik er altijd eentje die er ligt, toevallig was het deze van Colab. Prima droogshampoo met een lekkere geur.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Voor in huis maakte ik ook een aantal producten op. Namelijk de Kneipp geurstokjes. Ik vond ze erg lekker ruiken maar wel heel snel op. Volgens mij was het flesje na 3 weken zo goed als leeg.

Daarnaast maakte ik ook nog een geurkaars van de IKEA op. In de winkel rook hij heel erg lekker maar wanneer je hem aan stak vond ik hem een beetje bedwelmend ruiken. Nee, geen succes wat mij betreft.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Sinds lange tijd maakte ik ook weer eens een make-up product op! Dit keer de Chanel Eau de Teint foundation. Deze heb ik in de zomer gekocht en heb ik maar opgemaakt omdat er niet veel meer in zat. Het is een hele fijne lichtdekkende foundation voor in de zomer die ook meteen hydrateert. Alleen voor in de winter vind ik hem wat minder geschikt.

Ook van het werk had ik de THERME 0% Zero Roll-On deodorant meegenomen. Tegenwoordig gebruik ik vaak rollers omdat deze veel langer mee gaan en net zo goed werken. Deze van THERME vond ik oprecht erg prettig. Hij ruikt nergens naar en heeft geen gekke ingrediënten. Aan het eind van de dag ruik ik niet en dat vind ik prettig.

Natuurlijk heb ik ook weer een tandpasta opgemaakt, mijn favoriet, de Aquafresh Freshmint tandpasta. Niets bijzonders, wel lekker fris.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Voor onder de douche heb ik ook een aantal producten opgemaakt. Een scrub van Rituals die er al eeuwen stond en ook niet meer zo lekker rook. Het is de Mandi Lulur scrub en volgens mij is dat een limited edition van al een aantal jaar geleden, oeps!

En natuurlijk ook lekker veel douche producten van THERME, kan natuurlijk ook niet anders als je daar voor werkt. Mijn favoriete geur is wel de Ibiza Flow geworden (exclusief bij de Kruidvat te koop) en een andere lekkere warme geur is Cancún Cactus. Van foams ben ik altijd groot fan dus dat is mooi meegenomen.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Ook heb ik ontzettend veel skincare producten opgemaakt. Sinds ik werk draag ik weer iedere dag make-up en dat moet natuurlijk ook verwijderd worden en merk dat de producten daardoor sneller op gaan.

Op reis had ik altijd een klein flesje Clinique Take The Day Off cleanser bij me. Deze haalt heel makkelijk alle make-up weg, alleen een nadeel is wel het vette laagje.

Van Glossier maakte ik twee producten op, de Milky Oil make-up remover en de Mily Jelly cleanser. Beide fijne producten, maar ik vond ze niet bijzonder en snapte de hype ook niet helemaal.

Van ZARQA heb ik nog een tonic opgemaakt die ik erg prettig vind, de Sensitive Reinigingstonic. Heb door de jaren heen al best wat van deze flacons opgemaakt dus dat zegt wel wat. Van NIVEA heb ik nog een mega grote fles MicellAIR Skin Breath opgemaak, prima basic make-up remover.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Toen ik op persreis naar Amerika was, was ik mijn dagcrème vergeten mee te nemen. Ik liep een Sephora binnen en kocht voor niet al te veel geld een eigen merk dagcrème die belooft te matteren. Ik vond het een prima basic dagcrème, alleen het matterende effect hield niet echt lang aan.

Van Paula’s Choice maakte ik de Niacinamide Booster op en dat is echt heilig voor je vette huid. Ik gebruik alleen nu een veel goedkopere van The Ordinary die ook goed werkt.

Het Dermalogica Clear Start Fizz Mask was echt een groot favoriet. Je brent het aan op de vochtige huid en daarna ontstaat een schuim masker. Het moet werken tegen mee-eters en dat soort dingen maar daar merkte ik geen verschil in. Wel merkte ik dat mijn huid egaler was en het werkte gewoon erg fijn.

Clinique heeft sinds kort ook een nieuwe lijn, de Clinique Fit voor mensen die actief zijn. Nu ben ik alles behalve actief, maar deze dagcrème vond ik wel erg prettig. Het is een hele lichte crème die snel intrekt en de huid matteert. Wat mij betreft een echte aanrader.

Opgemaakt: de laatste producten van 2019

Dat waren mijn opgemaakte producten. Aanraders wat mij betreft waren de THERME foams, gewoon omdat die echt lekker zijn, de Clinique crème, de Davines haarolie en het Dermalogica Clear Skin masker.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Leuke producten! Jammer van die Ikea kaarsen hé: ik ben ook geen fan van hun kaarsen. Ik investeer dan liever in een wat luxere geurkaars, die branden tien keer langer én ruiken veel beter haha. :)

    1. Leuk om te zien! Veel producten voor dagelijks gebruik inderdaad.
      Zelf kan ik je echt de geurkaarsen van woodwick aanraden. Wel duurder dan IKEA maar de kwaliteit is er dan ook naar. Ik heb in een jaar tijd 4 mediums opgebrand. En ondertussen ook mijn moeder en schoonmoeder over weten te halen :)

  2. Ik gebruik dus steevast dezelfde producten en wijk bijna nooit af, haha. Vind het altijd zo knap als mensen wel van alles proberen, maar dat neemt mijn huid mij echt niet in dank af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *