Opgemaakt: de eerste producten van het jaar

Automatische concepten

De eerste twee maanden van het jaar zijn alweer voorbij en mijn opgemaakt kastje begon al weer behoorlijk vol te worden. Tijd voor een nieuwe opgemaakt editie dus. Ook dit keer weer behoorlijk wat producten waar ik eigenlijk allemaal enthousiast over was. Ik vertel je er meer over!

Automatische concepten

Goed laten we beginnen met de haarproducten die ik heb opgemaakt. Het zijn niet hele speciale dingen, ik had ze nog in mijn kast liggen.

Wella Color Motion Shampoo & Conditioner

Beide producten heb ik in combinatie met elkaar gebruikt en eigenlijk heb ik er niet echt veel over te zeggen. Qua kleurbehoud heb ik geen verschil gemerkt en voor de rest waren het prettige producten. Het rook lekker en maakte mijn haar goed schoon. De flessen zijn wel rond de 9 euro per stuk, dat geld heb ik er persoonlijk zelf niet voor over.

Colab Dry Shampoo Paradise

Ik ben gek op droogshampoo. Het geeft mijn haar net even wat meer volume of tovert mijn vette lokken weg. Het haar rondom mijn haarlijn is heel snel vet door mijn vette huid en daarom gebruik ik altijd een droogshampoo als ik ’s avonds mijn haar heb gewassen. Deze droogshampoo van Colab is erg fijn en ruikt lekker zoet.

Automatische concepten

Voor het lichaam heb ik ook een aantal producten opgemaakt. Voor het eerst in tijden weer eens een body lotion (ik gebruik dat echt veel te weinig) en twee zepen voor onder de douche.

Chloé Nomade Body Lotion

Maar als ik dan een body lotion gebruik, dan gebruik ik wel een hele fijne en vooral lekker ruikende. De Chloé Nomade body lotion ruikt echt geweldig en ook heel sterk. Je ruikt hem dus de hele dag door. De structuur van de body lotion is erg dun waardoor die lekker snel intrekt en niet plakt. Qua ervaring zou ik hem zo weer kopen, alleen qua prijs niet.

Kneipp Cosy Moment Crème Douche

Dit vind ik echt een heerlijke lijn van Kneipp, de Cosy Moment lijn. De producten ruiken echt heerlijk winters en ik krijg er meteen een warm gevoel van. De zeep was wel heel erg snel op door het grote gat in de verpakking, dat was wel jammer.

Therme Foaming Shower Gel

Je ziet het niet, maar het is toch echt een Therme Foaming Shower Gel. Toen ik nog als product manager bij Therme werkte mag je natuurlijk veel nieuwe dingen testen en zo ook de inhoud van deze fles!

Automatische concepten

Qua gezichtsreiniging heb ik deze keer niet zoveel opgemaakt, maar ik moet zeggen dat nu weer veel potjes op beginnen te raken. Alleen wel tot mijn spijt twee hele fijn producten die je zeker moet proberen

Wattenschijfjes

Volgens mij heb ik drie verpakkingen met wattenschijfjes opgemaakt. Ik heb niet echt een voorkeur, tegenwoordig is alles toch hetzelfde. Ik heb nu 2x een verpakking van de Etos opgemaakt en eentje van de Jumbo.

Kiehl’s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash

Hier heb ik echt maanden mee gedaan terwijl ik hem iedere dag heb gebruikt. De Kiehl’s Calendula Deep Cleansing Foaming Face Wash. Het was een hele fijne en milde face wash die mijn gezicht goed reinigde en kalmeerde. Qua prijs is hij behoorlijk prijzig waardoor ik hem niet nog eens zou kopen. Maar mocht je het budget hebben, dan is het zeker de moeite waard.

Garnier Bio Zuiverende Tijm Toner

Dit product is echt geweldig, ik heb in geen tijden zo een fijne toner gebruikt. Het is echt een gouden combinatie met mijn vette huid. Je voelt echt dat de toner je huid zuivert en minder vet maakt. Daarnaast haalt hij goed de restjes eraf en ruikt hij heerlijk. Als je nog opzoek bent naar een goede toner, koop deze Garnier Bio Zuiverende Tijm Toner (nu goed in de aanbieding).

Automatische concepten

Van de spullen die voor de rest random in mijn badkamer staan heb ik ook niet echt veel opgemaakt. Ja, zoals gewoonlijk weer een tandpasta en deodorant.

Viktor & Rolf Bonbon

Al jaren staat deze prachtige Bonbon fles van Viktor en Rolf in mijn kantoor, maar ik wilde hem nooit gebruiken. Tegenwoordig wordt ik een beetje gek van al die spullen die rondslingeren en ben ik ze dus maar gaan gebruiken (want daar is het voor toch?). Deze ontzettend zoete geur heb ik dan ook met veel plezier opgemaakt.

Sanex Zero % Deodorant

Tsja, de naam zegt het al, een deodorant met geen gekke dingen. Over de Sanex Zero % Deodorant kan ik kort zijn, werkte prima en voelde fris.

Aquafresh Fresh Mint Tandpasta

Kan ik ook heel kort over zijn. Mijn favoriete tandpasta die niet duur is, lekker fris smaakt en mijn gebit goed schoonmaakt.

Automatische concepten

Als laatst nog twee geurkaarsen die ik op heb gemaakt. Eentje die ik in Amerika heb gekocht en eentje die ik gewoon erg lekker vind.

Bath & Body Works Mahgany Apple Scented Candle

Echt deze geurkaars ruikt zo ontzettend lekker, namelijk heel warm en zwaar naar appels, maar niet zoet. Ik kocht deze kaars in Amerika en zocht hem kieskeurig uit (want kon er maar 2 meenemen vanwege de plek en kilo’s). De afgelopen maanden heb ik hier heerlijk van genoten, want wat ruikt deze goed zeg!

Scento Vanilla & Musk Scented Candle

Het merk Scento kun je gewoon bij de ICI Paris XL kopen en ik vind dit echt een heerlijke geur. Ik kocht eens een geurkaars, alleen van branden kwam het maar niet. Helaas heeft deze geurkaars niet echt een sterke geur… Jammer want de geurstokjes zijn wel heel goed.

Automatische concepten

En dat waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd. Favorieten zijn toch wel de Garnier Bio toner, de Aquafresh tandpasta en de Bonbon parfum van Viktor & Rolf.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  chucky1012
  28 februari 2020 at 06:35

  Zulke prachtige beautyproducten had je opgemaakt.
  Ik vind dit altijd een goed artikel om te lezen.
  Omdat men dan ook nogmaals kan lezen of dat je het nogmaals zult kopen…

  Xoxo

 • Reply
  Joyce - SomedayTodayNL
  28 februari 2020 at 09:53

  Flink lijstje! Ik ga de collab droogshampoo eens proberen.

 • Reply
  Delphine
  29 februari 2020 at 14:52

  Leuke opgemaakt! De bodylotion lijkt me heerlijk!
  Ik heb exact dezelfde geurkaas opgemaakt vorige maand, echter vond ik hem geen sterke geur hebben en vond ik niet dat de geur goed verspreidde in de ruimte en heel zwak was. Ik heb ook de Flannel en wauw, die laat de ruimte heel lekker ruiken en is veel sterker. Maar de Mahogany Apple vind ik zelf wel ook fantastisch van geur!

 • Laat een reactie achter