Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt – de eerste foto versie!

Automatische concepten

Mijn laatste opgemaakt video nam ik vorig jaar op en sinds dien is het heel stil geweest op mijn YouTube kanaal. Aangezien ik YouTube absoluut niet mis, maar mijn opgemaakt rubriek wel besloot ik hem gewoon weer nieuw leven in te blazen, maar dan gewoon met foto’s en tekst! Dus hierbij mijn opgemaakte producten van afgelopen zomer.

Automatische concepten

Davines Minu Hair Mask

Dit masker kocht ik bij de kapper toen ik mijn haar had geblondeerd. Het was hierdoor een stuk droger en pluiziger geworden en had een goed verzorgend masker nodig. Eens per week gebruikte ik dit masker en het is echt een ontzettend goed en fijn masker. Ja, deze zou ik zo weer kopen, desondanks hij ontzettend duur is.

Volgen jullie mij al op Instagram?

Andrélon Pink Super Shine Conditioner

Ik was iedere dag mijn haar en breng daarna een conditioner of masker aan. Deze conditioner was vrij dun en naar mijn idee deed hij ook niet echt veel, maar er is ook niets mis mee. Geen fantastisch product, maar ook niet slecht.

Rituals The Ritual Of Ayurveda Shampoo

Ik wist niet eens dat Rituals shampoo’s had maar vond deze nog in mijn kast. Hij belooft prachtige glans maar ik merkte er niet echt heel erg veel van. Ik vond wel dat de shampoo mijn haar heel pluizig maakte. Nee, ik zou deze shampoo niet weer opnieuw kopen.

NIVEA Creme Oil Pearls Ylang Ylang

Hier valt niet echt heel erg veel over te zeggen. Het is een gewone douche gel met daarin kleine olie pareltjes (waar ik niet veel van merkte). De geur was wel lekker, maar niet bijzonder. Wat mij betreft een normale douche gel.

Automatische concepten

Dr. Hauschka Oogmake-up Remover

Ik schreef hier echt een lyrische review over omdat hij echt super goed je make-up verwijderd. Alleen achteraf vond ik hem toch een nadeel hebben. Hij is behoorlijk vet en laat ook een vettige laag achter waardoor ik na het gebruik van deze make-up remover troebel door mijn lenzen kijk, niet echt fijn… Maar voor de rest, top product!

Wattenschijfjes Etos & Action

Tsja, hier hoef ik niet veel over te zeggen, twee pakken wattenschijfjes en ze doen beide goed hun werk!

Automatische concepten

NIVEA Invisible Dry Fresh Deodorant

Ik ben al jaren groot fan van de NIVEA Invisible Dry deodorant en tegenwoordig gebruik ik graag rollers omdat deze veel langer mee gaan en dus goedkoper zijn. Deze deodorant maakt geen vlekken in de kleding en beschermt mij de hele dag goed. Top product.

Olaz Total Effects Whip Cream

Deze dagcrème die vergeleken wordt met slagroom ontving ik in een beautybox en sinds de zomer ben ik hem gaan gebruiken en ben echt helemaal fan. De structuur is echt fantastisch, net room en het smelt op de huid. In combinatie met mijn vette huid en de lichte structuur voor in de zomer vond ik hem echt geweldig. Kan hem iedereen aanraden en baal als een stekker dat die op is. Hier kun je trouwens mijn review lezen van de Whip Cream.

Automatische concepten

En dat waren mijn opgemaakte producten van de afgelopen tijd. Niet heel erg veel omdat ik in de zomer niet echt heel veel make-up en skincare producten heb gebruikt. Nu het weer minder mooi weer is en ik iedere dag aan het werk ben zal het wel weer een stuk meer worden!

Vinden jullie het leuk een opgemaakt artikel in foto’s te zien of toch liever in video vorm?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

17 reacties

  1. Artikel! De video’s keek ik ook wel af en toe, maar ik lees liever. Dat gaat ook handiger op de trein (zoals nu!) moet ik geen oortjes bovenhalen en zo.

  2. Hi, ik ben ook een lezer. Video’s klik ik weg en ook gesproken informatie vind ik niet fijn. Ga dus alsjeblieft door met het delen van deze eerlijke info over diverse beautyproducten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *