Opgemaakt: Biosilk, Lipsmacker, Kneipp en meer

Het is weer een maand geleden dus het werd wel weer eens tijd voor een opgemaakt video, want mijn lade zat ook weer goed vol. Weer een maand met veel opgemaakte spullen die ik jullie graag laat zien! Vergeten jullie je niet te abonneren op mijn kanaal? Dat vind ik leuk!

Dit vind je misschien ook leuk

13 reacties

 • Reply
  Vanessa
  7 augustus 2015 at 15:18

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt. De geurkaarsen van Yankee Candle lijken me echt heerlijk!

 • Reply
  Manon
  7 augustus 2015 at 15:41

  Leuk om te zien wat je hebt opgemaakt

 • Reply
  Margot
  7 augustus 2015 at 17:11

  Ik brand ook gewoon winterse geuren in de zomer ;-)

 • Reply
  Marijke - de beste versie van jezelf
  7 augustus 2015 at 17:16

  Mooie ooglook!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  7 augustus 2015 at 17:25

  Wat ziet je haar er mooi uit! Leuke video!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMUA
  7 augustus 2015 at 18:05

  Ik hou er ook niet van om met foam mijn ogen schoon te maken, een keer gedaan maar vond het niet fijn

  XO

 • Reply
  chucky1012
  7 augustus 2015 at 20:05

  Leuke video en fijn om te zien wat je hebt opgemaakt.

 • Reply
  Femke
  7 augustus 2015 at 22:13

  Ik heb nog nooit iets geprobeerd van Biosilk maar hoor wel goede verhalen over deze producten. Droogshampoo van batiste voor brunettes is mijn favoriet, deze laat geen bruine waas achter!!

 • Reply
  Sofie
  8 augustus 2015 at 12:05

  Ik vind het verhaal van die foam wat vreemd. Nee, daar maak je je ogen/mind niet mee schoon. Maar je reinigt toch je hele huid? Ik heb de foam van Vichy, dat product is qua ingrediënten juist écht heel goed voor je huid. En makkelijk te gebruiken in combinatie met de Clarisonic. Ik vind het een beetje vreemd dat je het niet gebruikt, als je het niet op je ogen/lippen kan gebruiken. Of je die delen alleen reinigt.

  • Reply
   Aranka
   8 augustus 2015 at 13:13

   Ik vind daarvoor een micellaire reiniger fijner voor naast het douchen :)! Dat kan persoonlijk zijn toch wat iedereen fijn of niet fijn vindt?

 • Reply
  Tessabd
  8 augustus 2015 at 19:07

  je gebruikt te veel droogshampoo denk ik, ik heb altijd Batiste en geen witte waas. Ben ook wel blond maar ik spuit toch spaarzaam

 • Reply
  Julie
  9 augustus 2015 at 12:58

  Ik maak ook altijd super veel op in een maand tijd! :-) Ik vond de Glazed Apple lijn ook heel lekker, maar ik vond de jelly’s niet echt super bijzonder! :-)

 • Reply
  Jesse
  9 augustus 2015 at 15:00

  http://www.fragrancedirect.co.uk/maybelline/maybelline-my-mono-eyeshadow/invt/0038996:) hier zijn die mny eyeshodows gewoon nog te koop, sturen naar NL…tip ! of op ebay natuurlijk mocht je echt je favo e/s opnieuw willen kopen…fijne dag :)

 • Laat een reactie achter