Zoek
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt: allemaal die-hard favorieten

Opgemaakt: allemaal die-hard favorieten

Misschien is dit wel één van de meest sippe opgemaakt video’s voor mij in tijden, ik heb namelijk allemaal producten opgemaakt die ik soms wel jaren met veel plezier heb gebruikt en ineens op waren. Je ziet behoorlijk veel die-hard favoriete producten van mij in deze video voorbij komen dus ben benieuwd of jullie ze kunnen herkennen! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!

Opgemaakte producten:

 • Rituals Under A Fig Tree Geurkaarsen
 • Action Wild Fragrance Geurkaars
 • Yankee Candle Camomile Tea Geurkaars
 • Bourjois Healthy Mix Foundation* – review
 • L’Oréal Paradise Extatic Mascara – review
 • Max Factor Clump Defy Mascara* – review
 • Lancôme Hypnose Drama Mascara* – review
 • Kat von D Tattoo Eyeliner – review
 • Too Faced Shadow Insurance – review
 • Tonymoly So Cool Eye Stick* – review
 • Simple Cleansing Wipes* – review
 • Albert Heijn Wattenschijfjes
 • Lancôme Miel & Mousse Foaming Cleansing Make-up Remover* – review
 • Origins GinZing Refreshing Scrub Cleanser*
 • NIVEA Hair Milk Shampoo* – review
 • NIVEA Hair Milk Conditioner* – review
 • NIVEA Invisible Deodorant*
 • Europrofit Nagellak Remover
 • Aussie Miracle Dry Droogshampoo*
 • Sensodyne Strong & White Tandpasta*
 • NIVEA Silk Mousse Shower Foam* – review
 • FA Divine Moments Wild Camellia & Silk Extract*

 

Producten met een * zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *