Search
Close this search box.

Opgemaakt #5

Het is alweer 2 maanden geleden dat ik mijn laatste opgemaakt filmpje had opgenomen. Tijd dus voor een nieuw filmpje. Ik heb behoorlijk wat dingen opgemaakt dus het is een lekker gevulde video. In het filmpje vertel ik ook meteen wat ik er eigenlijk nou van vond nu het product helemaal op is. Benieuwd naar de producten, kijk dan het bovenstaande filmpje!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Leuk om te zien! Je hebt veel producten opgespaard, haha :) Die Kruidvat gezichtsschuim gebruik ik zelf ook

  2. Je maakt altijd leuke filmpjes!! Het valt me alleen op dat je vaak niet in de camera kijkt, maar (ik vermoed) in het schermpje van de camera. Gewoon feedback en verder niet negatief bedoeld! Ik kijk graag naar je filmpjes =)

  3. Rot zeg, van die shampoo. Ik heb dat ook bij sommige shampoos, dat het dan onder mijn haar opeens nog wel vettig is. Bleh! De producten van Guhl lijken me dan wel weer heel erg fijn. Leuk filmpje!

  4. Je hebt echt veel opgemaakt. De gezichtsschuim van de Kruidvat gebruik ik ook en vind ik erg fijn. De shampoo van Guhl lijkt me ook fijn, leuk filmpje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *