Search
Close this search box.

Opgemaakt #19

Weer een opgemaakt video! Ik vind het zo leuk om deze video’s te maken, gewoon weer een hele bak met opgemaakte producten die weg kunnen en weer plek is voor nieuwe! Kijken jullie weer mee naar mijn bomvolle bak met opgemaakte producten? Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, ik kan nog wel wat abonnees gebruiken! En daarnaast vind ik het natuurlijk heel erg leuk als je me volgt!

Opgemaakte producten:

Demak’Up Expert wattenschijfjes – review
Action Wattenschijfjes
Andrélon Keratine Repair Masker* – review
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht Shampoo*
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht Conditioner*
GUHL Pluiscontrole & Veerkracht Masker*
Dove Oxgen Hydration Shampoo*
Dove Oxgen Hydration Conditoner*
Dove Oxgen Hydration Masker*
Aussie Miracle Dry Shampoo Colour* – review
Vichy Make-up verwijderaar gevoelige huid
Philosophy Vanilla Birthday Cake Shower Gel* – review
LUSH D’Fluff Strawberry Shaving Soap* – review
Kruidvat Scheermes* – review
Rexona Compressed Ultra Dry Deodorant*
Miss Sporty Matte BB Cream* – review
L’Oréal Volume Million Lashes So Couture* – review
HEMA White Lily Ceder geurkaars
Yankee Candle Snow In Love geurkaars – review

* producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Leuke dingen weer Aranka! Die HEMA White Lily Ceder geurkaars heb ik ook gehad, vond hem super lekker! Vind dat zo fijn, een lekkere geurkaars voor een wel fijne prijs. En vind hem erg mooi!

  2. Dit zijn echt super leuke video’s. Grappig ook dat ik zulke wisselende verhalen hoor over de D’fluff van Lush, de één zweert er bij en de ander vind het niks. De één minuut maskers vind ik ook geweldig en inderdaad de Keratine lijn is wel het beste. xxx Lucinda

  3. Ik sta elke maand verbaasd van de hoeveelheid shampoo en conditioner die je opmaakt. Mijn haar is ongeveer even lang en ik doe ongeveer een jaar met een grote fles (330 ml) shampoo en conditioner. Ik was dan mijn haar ook maar 1x per week, maar toch!

  4. Misschien toch een tip voor het restje van je Yankee Candle. In plaats van omsmelten zou je de kaars er ook uit kunnen halen en die in stukjes breken en op branden in een brandertje. Dan heb je gewoon van het laatste beetje je eigen tarts!

  5. Leuk om te zien met hoeveel enthousiasme je video’s maakt. Ik vind het altijd aanstekelijk om producten na zo’n video ook in huis te halen. Is het wellicht een idee dat je de naam van de producten onder de video zet? Dat zou denk ik voor alle kijkers veel handiger zijn als we een product n.a.v. je video willen aanschaffen. Ik hoop voor je dat je hier je fulltime baan van kan maken :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *