Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Opgemaakt #14

De vorige opgemaakt video was alweer meer dan een maand geleden, tijd dus voor een nieuwe! Maar goed ook want mijn lade raakte behoorlijk vol. Hierbij dus een nieuwe opgemaakt! Wil je een overzicht met alle opgemaakte producten kijk dan eventjes verder en vergeet je natuurlijk niet te abonneren op mijn kanaal!

Opgemaakte producten:

Demak’up Cotton Science reinigings doekjes – review
Kruidvat Wattenschijfjes
Demak’up Expert Wattenschijfjes
Demak’up Cotton Sciene oogmake-up remover pads – review
Blue Illume Tandenborstel – review
Dermolin Douche Foam – review
Dove Invisible Dry Deodorant – review
Dove Go Fresh Deodorant – review
Garnier Verzachtende Oogreinigings Lotion – review
The Body Shop Vitamine E Toner – review
Philosophy Purity Made Simple Cleanser – review
Guhl Rijke Voeding Olie – review
Guhl Champagne Bes Masker – review
Andrélon Make It Shine Glans Spray – review
Aussie 3 Minute Miracle Masker – review
Nivea Zijdezacht Luchtige Body Crème – review
SwissCare Cellucare Gel
Pearl Drops Pro White Tandpasta
Essence All About Matte Powder – review
Oscar & Babette Rain Garden Geurkaars – review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Altijd leuk om een opgemaakt video te zien, deze producten vallen dus echt in de smaak! Ik ben benieuwd naar de verschillende soorten maskers, ik vind ze heerlijk om op te doen en ben echt op zoek naar nieuwe. Liefs, Denise

  2. Storend dat je zo opzij kijkt en dan doorpraat…Kun je de spullen niet al voor je bneer leggen? En waarom maak je je ogen zo groot? !

  3. Het valt me op dat iedere blogger iedere maand 1 of 2 deo’s in de opgemaakt video hebben zitten, wat doen jullie daarmee? Ik doe 2-3 maanden met 1 deo! Daarentegen ben ik een groot verbruiker van douchegels: ik houd gewoon van veel douchegel te gebruiken :-D. Afgelopen 1,5 maand heb ik de kneipp vijgenmelk argan, de kneipp aloe vera en de kneipp passievrucht opgemaakt :-D.
    Ik kan me voorstellen dat de make-up remover van garnier prettig is: ik heb afgelopen maand het micellair water uit dezelfde lijn opgemaakt, die ik ook gebruik om mijn oogmake-up ter verwijderen. Ik heb er nu 1 in gebruik van een ander merk, omdat die toevallig in de aanbieding was, maar zal zeker die van garnier weer kopen, aangezien die fles lekker groot is en als er geen ander merk in de aanbieding is, het ook de goedkoopste is. Verder heb ik een bb creme van l’oreal opgemaakt, die ik niet weer zal kopen; was niet slecht, maar die van clinique bevalt me beter: blijft beter zitten op de huid, heeft ook een spf en je hebt er minder van nodig, waardoor je uiteindelijk ook niet duurder uit bent.

    1. Ik moet eerlijk toegeven dat ik ook wel veel deodorant opspuit hoor, haha! Ik ben een beetje bang om te gaan stinken! Lekkere producten heb jij ook opgemaakt! :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *