Zoek
Sluit dit zoekvak.

Op de bucketlist: Thailand

Op de bucketlist: Thailand

Nu ik in Zuid-Afrika ben en dit prachtige land aan het ontdekken ben beginnen de kriebels te komen om de wereld verder te ontdekken buiten Europa. Je valt namelijk van de ene verbazing in de ander en het is gewoon zo gaaf om het mee te mogen maken. Daarom heb ik mijn zinnen gezet op Thailand, een land dat ik heel graag wil ervaren en beleven.

Op de bucketlist: Thailand

Ik had nooit gedacht dat ik het reisvirus te pakken zou krijgen, maar volgens mij ben ik er toch mee besmet. Hoe gaaf is het om de Big 5 in het echt te zien of wilde apen langs de weg te zien lopen? Thailand staat daarom nu ook heel hoog op mijn lijstje, de cultuur, de natuur, de tempels, de magische stranden en natuurlijk nog veel meer, ik wil alles zien!

Volgens mij hebben heel veel mensen Thailand op hun bucketlist staan – ik nu ook – maar is het voor velen niet haalbaar die reis even te maken. Maar wist je dat je helemaal niet ver hoeft te reizen om je in de Thaise sferen te begeven? Je kunt in Amsterdam de Thaise route lopen die je langs allemaal leuke en typische Thaise restaurantjes, massage salons, supermarkten en meer!

Op de bucketlist: Thailand

De route is heel makkelijk te lopen, je begint heel simpel op Amsterdam Centraal en daarna wijst de kaart je de weg naar de verschillende hotspots. De route is helemaal gratis te downloaden via de Riksja website en je kunt hem hier vinden. Er staan een tal van leuke adressen op die je kunt ontdekken en het maakt mij al helemaal enthousiast.

Naar Thailand gaan is echt een droom van mij, maar zover is het voorlopig nog niet. Daarom kan ik in Amsterdam het land alvast een beetje ervaren en het is gewoon gratis om te doen! Tip van Riksja, begin rond een uur of twee, dan heb je overal te tijd voor, is alles open en kun je daarna lekker uitbuiken in een goed Thais restaurant.

Zijn jullie wel eens naar Thailand geweest en wat vonden jullie van dit land en wat zijn absoluut de aanraders om te zien? En wat vinden jullie van deze route door Amsterdam, ga je hem lopen? Alle informatie over de route en Thailand vind je op de website van Riksja Travel! Nu nog even flink sparen voor de reis.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Thailand lijkt mij ook echt super mooi! Staat nog hoog op mijn lijstje, maar eerst volgende week naar Sri Lanka! Kan niet wachten! <3

  2. Thailand is écht een aanrader! En als je nog een reisgenoot zoekt; ik zoek nog iemand om naar dat bijzondere land terug te gaan dus bij deze; ik bied me aan:). Ja, Thailand is écht de moeite waard! En wat grappig dat ze een speciale thaise route gewoon hier, in Amsterdam, op de hoek hebben uitgestippeld! Heb ik nog niet eerder van gehoord!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *