OOTD: zacht roze

Gisteren was ik met een vriendin bij de Primark en daar zag ik een hele zachte roze chino hangen. Ik wou er altijd al eentje hebben maar ze stonden me niet of zaten nergens naar. Oké ik moet eerlijk toegeven dat dit ook niet echt een geweldige chino is, maar voor 7 euro kon ik hem niet laten hangen en nam hem dus mee naar huis. Alleen een outfitje ermee maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaag show ik mijn mislukte outfit met roze chino!

Eindelijk heb ik weer lang haar, ik ben er echt blij mee!

Mijn favoriete shirtje van Red Carpet (?)!

En dit is de outfit dan, nee een chino is niet helemaal mijn ding en het is niet echt geweldig gecombineerd. Maar voor 7 euro is het vast een leuke broek voor op een festival in de zomer dat hij wel vies mag worden, haha!

Wat heb ik aan:

Shirt – Red Carpet
Chino – Primark
Sjaal – Primark
Ketting – Etsy
Sandalen – Ugg

Dit vind je misschien ook leuk

23 reacties

 • Reply
  Jacky
  6 juli 2012 at 11:51

  Ik vind het helemaal niet zo mislukt! Denk dat het iets leuker is als je het tshirtje niet zo ver naar beneden had getrokken. Het leuke aan een chino (vind ik) de plooitjes aan de bovenkant aan de boord (als die er op zit, bij Primark weet je het nooit zeker ;)) En die zie je nu juist minder.
  De kleur is echt heel leuk, staat je goed dat roze.

 • Reply
  charile
  6 juli 2012 at 12:16

  Wat een leuke outfit! Ik vind het juist wel leuk :)

 • Reply
  Lisa
  6 juli 2012 at 12:53

  Ja het is idd een leuke outfit alleen zou ik ook je shirt iets hoger doen. Verder heel leuk!

 • Reply
  Dita
  6 juli 2012 at 13:43

  Ik vind het juist leuk! Zelf draag ik nooit een chino, heb er wel 2 maar weet niet hoe ik ze mooi kan combineren..

 • Reply
  Merve
  6 juli 2012 at 13:46

  Ik denk dat het met een blouse mooier zal staan.

 • Reply
  Amy
  6 juli 2012 at 13:59

  Ik vind hem best nog wel leuk staan hoor! :)

 • Reply
  Tedje
  6 juli 2012 at 14:27

  die sjaal vind ik super!

 • Reply
  lisanneleeft
  6 juli 2012 at 14:59

  He, dat sjaaltje heeft mijn mama ook, leuke outfit! :-)

  De broek vind ik echt heel erg leuk, misschien met een andere top, maar hij staat je echt goed!

 • Reply
  MySuperSweetLife
  6 juli 2012 at 15:03

  Mooi! Wat een schattig shirtje zeg!
  Liefs

 • Reply
  Mariel
  6 juli 2012 at 15:36

  Leuke outfit! Vind vooral je sjaal & shirtje erg leuk!
  Misschien als je de broek anders combineert dat je het leuker vindt.

 • Reply
  Meer
  6 juli 2012 at 16:53

  Zou je shirtje IN de broek doen :) doe nik ook altijd! En ik vouw de pijpjes altijd net wat op, vind een lange chino lelijk ;) Leuk shirtje ja!!

 • Reply
  Lifesplash
  6 juli 2012 at 17:22

  Leuke outfit! Ik vind die ketting echt geweldig, haha zo eentje wil ik ook nog. En zachtroze is zo een pretty kleur hè! <3

 • Reply
  Joyce
  6 juli 2012 at 17:35

  Ik vind het helemaal niet zo mislukt hoor! Het is een lieve kleur maar omdat je er ook een printjes-shirt bij draagt kan het dan wat kinderlijk ogen, probeer eens een grijs/donkergrijs shirt? Maak het af met mint kleurige nagellak en gouden accesoires en het geheel wordt gelijk wat stoerder! Verder zou ik het shirtje instoppen, en een beetje ‘bloezen’.

 • Reply
  Esmay
  6 juli 2012 at 17:50

  Schattige outfit! :D Ik vind dat shortje tof :)

 • Reply
  Arnela
  6 juli 2012 at 19:03

  Ik ben totaaal niet van de chinos, aangezien ik dikke heupen heb. Maar jij kan het prima hebben, leuk gecombineerd!

 • Reply
  Myrthe
  6 juli 2012 at 19:38

  Leuke outfit! Die chino heeft zo’n mooi lichtroze kleurtje! En je sandaaltjes vind ik ook zo leuk ^^

 • Reply
  Tugce
  6 juli 2012 at 20:08

  Vind het er juist wel schattig uitzien!

 • Reply
  jana
  6 juli 2012 at 21:58

  Mooie outfit :D x

 • Reply
  Lovethatmakeup
  7 juli 2012 at 18:46

  Leuk! Staat je goed!

 • Reply
  Marlyssa
  7 juli 2012 at 22:16

  Het kettinkje vind ik echt heel mooi!:)

 • Reply
  Nannick
  11 juli 2012 at 16:21

  Ik denk dat de outfit leuker wordt als je er pumps onder doet en een wit blouse erboven draagt, wat je evt. in de chino broek kan stoppen ;)

 • Reply
  Dominique
  12 juli 2012 at 22:55

  Dit is mijn eerste keer op je site en ik zie dat je een horizontaal kruisjes omhebt. Ik heb er laatst ook eentje gekocht van het merk Heart To Get. Echt praaachtig zijn ze. Dus als je er nog eentje wilt zou ik er zeker naar kijken!! Top site verder! Super blij dat ik het gevonden heb!!

 • Reply
  Bonnie
  14 juli 2012 at 13:30

  Inderdaad zoals meerdere zeggen is korter shirtje erboven, shirtje minder ver naar beneden trekken of shirt in je broek doen. Ik vind het wel een mooie broek, maar inderdaad de plooitjes laten zien vind ik juist het leuke aan een chino.

 • Laat een reactie achter