OOTD: zacht roze

Gisteren was ik met een vriendin bij de Primark en daar zag ik een hele zachte roze chino hangen. Ik wou er altijd al eentje hebben maar ze stonden me niet of zaten nergens naar. Oké ik moet eerlijk toegeven dat dit ook niet echt een geweldige chino is, maar voor 7 euro kon ik hem niet laten hangen en nam hem dus mee naar huis. Alleen een outfitje ermee maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaag show ik mijn mislukte outfit met roze chino!

Eindelijk heb ik weer lang haar, ik ben er echt blij mee!

Mijn favoriete shirtje van Red Carpet (?)!

En dit is de outfit dan, nee een chino is niet helemaal mijn ding en het is niet echt geweldig gecombineerd. Maar voor 7 euro is het vast een leuke broek voor op een festival in de zomer dat hij wel vies mag worden, haha!

Wat heb ik aan:

Shirt – Red Carpet
Chino – Primark
Sjaal – Primark
Ketting – Etsy
Sandalen – Ugg

23 reacties

 • Reageren
  Jacky
  6 juli 2012

  Ik vind het helemaal niet zo mislukt! Denk dat het iets leuker is als je het tshirtje niet zo ver naar beneden had getrokken. Het leuke aan een chino (vind ik) de plooitjes aan de bovenkant aan de boord (als die er op zit, bij Primark weet je het nooit zeker ;)) En die zie je nu juist minder.
  De kleur is echt heel leuk, staat je goed dat roze.

 • Reageren
  charile
  6 juli 2012

  Wat een leuke outfit! Ik vind het juist wel leuk :)

 • Reageren
  Lisa
  6 juli 2012

  Ja het is idd een leuke outfit alleen zou ik ook je shirt iets hoger doen. Verder heel leuk!

 • Reageren
  Dita
  6 juli 2012

  Ik vind het juist leuk! Zelf draag ik nooit een chino, heb er wel 2 maar weet niet hoe ik ze mooi kan combineren..

 • Reageren
  Merve
  6 juli 2012

  Ik denk dat het met een blouse mooier zal staan.

 • Reageren
  Amy
  6 juli 2012

  Ik vind hem best nog wel leuk staan hoor! :)

 • Reageren
  Tedje
  6 juli 2012

  die sjaal vind ik super!

 • Reageren
  lisanneleeft
  6 juli 2012

  He, dat sjaaltje heeft mijn mama ook, leuke outfit! :-)

  De broek vind ik echt heel erg leuk, misschien met een andere top, maar hij staat je echt goed!

 • Reageren
  MySuperSweetLife
  6 juli 2012

  Mooi! Wat een schattig shirtje zeg!
  Liefs

 • Reageren
  Mariel
  6 juli 2012

  Leuke outfit! Vind vooral je sjaal & shirtje erg leuk!
  Misschien als je de broek anders combineert dat je het leuker vindt.

 • Reageren
  Meer
  6 juli 2012

  Zou je shirtje IN de broek doen :) doe nik ook altijd! En ik vouw de pijpjes altijd net wat op, vind een lange chino lelijk ;) Leuk shirtje ja!!

 • Reageren
  Lifesplash
  6 juli 2012

  Leuke outfit! Ik vind die ketting echt geweldig, haha zo eentje wil ik ook nog. En zachtroze is zo een pretty kleur hè! <3

 • Reageren
  Joyce
  6 juli 2012

  Ik vind het helemaal niet zo mislukt hoor! Het is een lieve kleur maar omdat je er ook een printjes-shirt bij draagt kan het dan wat kinderlijk ogen, probeer eens een grijs/donkergrijs shirt? Maak het af met mint kleurige nagellak en gouden accesoires en het geheel wordt gelijk wat stoerder! Verder zou ik het shirtje instoppen, en een beetje ‘bloezen’.

 • Reageren
  Esmay
  6 juli 2012

  Schattige outfit! :D Ik vind dat shortje tof :)

 • Reageren
  Arnela
  6 juli 2012

  Ik ben totaaal niet van de chinos, aangezien ik dikke heupen heb. Maar jij kan het prima hebben, leuk gecombineerd!

 • Reageren
  Myrthe
  6 juli 2012

  Leuke outfit! Die chino heeft zo’n mooi lichtroze kleurtje! En je sandaaltjes vind ik ook zo leuk ^^

 • Reageren
  Tugce
  6 juli 2012

  Vind het er juist wel schattig uitzien!

 • Reageren
  jana
  6 juli 2012

  Mooie outfit :D x

 • Reageren
  Lovethatmakeup
  7 juli 2012

  Leuk! Staat je goed!

 • Reageren
  Marlyssa
  7 juli 2012

  Het kettinkje vind ik echt heel mooi!:)

 • Reageren
  Nannick
  11 juli 2012

  Ik denk dat de outfit leuker wordt als je er pumps onder doet en een wit blouse erboven draagt, wat je evt. in de chino broek kan stoppen ;)

 • Reageren
  Dominique
  12 juli 2012

  Dit is mijn eerste keer op je site en ik zie dat je een horizontaal kruisjes omhebt. Ik heb er laatst ook eentje gekocht van het merk Heart To Get. Echt praaachtig zijn ze. Dus als je er nog eentje wilt zou ik er zeker naar kijken!! Top site verder! Super blij dat ik het gevonden heb!!

 • Reageren
  Bonnie
  14 juli 2012

  Inderdaad zoals meerdere zeggen is korter shirtje erboven, shirtje minder ver naar beneden trekken of shirt in je broek doen. Ik vind het wel een mooie broek, maar inderdaad de plooitjes laten zien vind ik juist het leuke aan een chino.

 • Geef een reactie