Search
Close this search box.

OOTD: zacht roze

Gisteren was ik met een vriendin bij de Primark en daar zag ik een hele zachte roze chino hangen. Ik wou er altijd al eentje hebben maar ze stonden me niet of zaten nergens naar. Oké ik moet eerlijk toegeven dat dit ook niet echt een geweldige chino is, maar voor 7 euro kon ik hem niet laten hangen en nam hem dus mee naar huis. Alleen een outfitje ermee maken is makkelijker gezegd dan gedaan. Vandaag show ik mijn mislukte outfit met roze chino!

Eindelijk heb ik weer lang haar, ik ben er echt blij mee!

Mijn favoriete shirtje van Red Carpet (?)!

En dit is de outfit dan, nee een chino is niet helemaal mijn ding en het is niet echt geweldig gecombineerd. Maar voor 7 euro is het vast een leuke broek voor op een festival in de zomer dat hij wel vies mag worden, haha!

Wat heb ik aan:

Shirt – Red Carpet
Chino – Primark
Sjaal – Primark
Ketting – Etsy
Sandalen – Ugg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. Ik vind het helemaal niet zo mislukt! Denk dat het iets leuker is als je het tshirtje niet zo ver naar beneden had getrokken. Het leuke aan een chino (vind ik) de plooitjes aan de bovenkant aan de boord (als die er op zit, bij Primark weet je het nooit zeker ;)) En die zie je nu juist minder.
    De kleur is echt heel leuk, staat je goed dat roze.

  2. Zou je shirtje IN de broek doen :) doe nik ook altijd! En ik vouw de pijpjes altijd net wat op, vind een lange chino lelijk ;) Leuk shirtje ja!!

  3. Ik vind het helemaal niet zo mislukt hoor! Het is een lieve kleur maar omdat je er ook een printjes-shirt bij draagt kan het dan wat kinderlijk ogen, probeer eens een grijs/donkergrijs shirt? Maak het af met mint kleurige nagellak en gouden accesoires en het geheel wordt gelijk wat stoerder! Verder zou ik het shirtje instoppen, en een beetje ‘bloezen’.

  4. Ik ben totaaal niet van de chinos, aangezien ik dikke heupen heb. Maar jij kan het prima hebben, leuk gecombineerd!

  5. Ik denk dat de outfit leuker wordt als je er pumps onder doet en een wit blouse erboven draagt, wat je evt. in de chino broek kan stoppen ;)

  6. Dit is mijn eerste keer op je site en ik zie dat je een horizontaal kruisjes omhebt. Ik heb er laatst ook eentje gekocht van het merk Heart To Get. Echt praaachtig zijn ze. Dus als je er nog eentje wilt zou ik er zeker naar kijken!! Top site verder! Super blij dat ik het gevonden heb!!

  7. Inderdaad zoals meerdere zeggen is korter shirtje erboven, shirtje minder ver naar beneden trekken of shirt in je broek doen. Ik vind het wel een mooie broek, maar inderdaad de plooitjes laten zien vind ik juist het leuke aan een chino.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *