OOTD: Post Card

Na mijn dramatische ervaring met mijn G-Star broek was het tijd om een nieuwe spijkerbroek te kopen. Nou denk je, je hebt vast wel een andere spijkerbroek, nee helaas. Ik heb een dramatisch figuur als het over broeken gaat. Ik heb lengte 36 nodig, of 34 die heel erg lang uitvalt en dan heb ik ook nog eens dikke bovenbenen, vind dan maar eens een broek. Dus mijn shop tocht naar een broek begon, alleen ik kwam met meer terug!

Een ontzettend leuk shirt van The Sting die ik al een hele tijd wou hebben alleen ik hem toch een beetje duur vond voor een simpel shirt en nu was hij in de sale en kon hem niet laten liggen.

En dit is hem dan, mijn nieuwe spijkerbroek en hij was maar € 25,00 en hij past echt perfect. Ben je lang en heb je de bovenbenen wat dikker? Ga dan naar de Shoeby, deze broek zit me echt als gegoten! Normaal kocht ik altijd G-Star of Diesel maar deze zijn behoorlijk duur en ik ben nu helemaal klaar met G-Star, zoveelste kleding stuk dat na een half jaar kapot gaat.

Mijn favoriete Birkenstock slippertjes eronder! Die heb vorig jaar mooi goedkoop gekocht bij de Kruidvat!

Gisteren stond mijn vriend uit het niets ineens op de stoep en had een cadeautje bij zich, een prachtige Josh armband, echt ik vind hem geweldig!

En mijn DKNY horloge natuurlijk waar ik niet zonder kan!

16 reacties

 • Reageren
  Charile
  3 augustus 2012

  Super leuk! En wat lief dat je een armbandje kreeg!

 • Reageren
  Lifesplash
  3 augustus 2012

  Haha, terug komen met meer dan nodig was *herkenbaar* En heel tof trouwens dat je wel een broek hebt gevonden die ideaal is en ook nog ‘s een zacht prijsje heeft. :D Een perfecte broek vinden is zo moeilijk..

 • Reageren
  Dita
  3 augustus 2012

  Staat je goed! Ik heb ook niet erg goede ervaring met dure broeken.

 • Reageren
  Lovethatmakeup
  3 augustus 2012

  Die JOSH armband is pretty! Leuke outfit :)

 • Reageren
  Joyce
  3 augustus 2012

  Wat staat het Josh armbandje mooi bij je DKNY horloge, Aranka! : D De broek staat je echt heel erg goed!

 • Reageren
  Miranda
  3 augustus 2012

  Wat een leuke outfit, staat je ook goed;D

 • Reageren
  Lotte
  3 augustus 2012

  Leuke outfit! Wat goedkoop zeg, die broek! Hij staat je inderdaad perfect. En mooi is die armband, wauw.

 • Reageren
  Kelly
  3 augustus 2012

  Dat gerommel met lengtematen is zo herkenbaar. De ene 34 is de andere 34 niet. Bij mij moet het gedeelte rond de billen altijd iets ingenomen worden omdat de broek bij een passende maat niet over mijn bovenbenen komt.

  xKelly

 • Reageren
  Marjolein
  3 augustus 2012

  Cute shirtje en mooie broek, fijn dat je nu een betaalbare optie hebt kunnen vinden! :D

 • Reageren
  Danique
  3 augustus 2012

  Super schattig shirtje!

 • Reageren
  Jennifer
  3 augustus 2012

  Aah, wat een leuk shirt! Echt iets voor mij! :)

 • Reageren
  Mariel
  3 augustus 2012

  Leuk shirt, ik ga eens bij de shoeby kijken, mijn bovenbenen zijn ook wat dikker dus misschien slaag ik daar wel :)

 • Reageren
  Céline
  3 augustus 2012

  ah ik herken het brede bovenbenen probleem, dus ik koop ook geen dure broeken meer die na een half jaar kapot gaan. ik ga ook is bij shoeby kijken bedankt voor de tip

 • Reageren
  Esmay
  3 augustus 2012

  Wat een leuk shirtje!
  Shit van je kledingstuk van GStar.. :( Maar Shoeby is inderdaad fijn qua kleding!

 • Reageren
  Jana
  3 augustus 2012

  Mooie t-shirt :D x

 • Reageren
  Nannick
  5 augustus 2012

  Leuke outfit!

 • Geef een reactie