Zoek
Sluit dit zoekvak.

OOTD: Post Card

Na mijn dramatische ervaring met mijn G-Star broek was het tijd om een nieuwe spijkerbroek te kopen. Nou denk je, je hebt vast wel een andere spijkerbroek, nee helaas. Ik heb een dramatisch figuur als het over broeken gaat. Ik heb lengte 36 nodig, of 34 die heel erg lang uitvalt en dan heb ik ook nog eens dikke bovenbenen, vind dan maar eens een broek. Dus mijn shop tocht naar een broek begon, alleen ik kwam met meer terug!

Een ontzettend leuk shirt van The Sting die ik al een hele tijd wou hebben alleen ik hem toch een beetje duur vond voor een simpel shirt en nu was hij in de sale en kon hem niet laten liggen.

En dit is hem dan, mijn nieuwe spijkerbroek en hij was maar € 25,00 en hij past echt perfect. Ben je lang en heb je de bovenbenen wat dikker? Ga dan naar de Shoeby, deze broek zit me echt als gegoten! Normaal kocht ik altijd G-Star of Diesel maar deze zijn behoorlijk duur en ik ben nu helemaal klaar met G-Star, zoveelste kleding stuk dat na een half jaar kapot gaat.

Mijn favoriete Birkenstock slippertjes eronder! Die heb vorig jaar mooi goedkoop gekocht bij de Kruidvat!

Gisteren stond mijn vriend uit het niets ineens op de stoep en had een cadeautje bij zich, een prachtige Josh armband, echt ik vind hem geweldig!

En mijn DKNY horloge natuurlijk waar ik niet zonder kan!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. Haha, terug komen met meer dan nodig was *herkenbaar* En heel tof trouwens dat je wel een broek hebt gevonden die ideaal is en ook nog ’s een zacht prijsje heeft. :D Een perfecte broek vinden is zo moeilijk..

  2. Dat gerommel met lengtematen is zo herkenbaar. De ene 34 is de andere 34 niet. Bij mij moet het gedeelte rond de billen altijd iets ingenomen worden omdat de broek bij een passende maat niet over mijn bovenbenen komt.

    xKelly

  3. ah ik herken het brede bovenbenen probleem, dus ik koop ook geen dure broeken meer die na een half jaar kapot gaan. ik ga ook is bij shoeby kijken bedankt voor de tip

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *