Zoek
Sluit dit zoekvak.

OOTD: 9 Juli 2011

Vandaag weer eens een outfit of the day. Ik ben niet iemand die zich heel erg bezig houdt met fashion en dat soort dingen, maar ik probeer er altijd wel leuk uit te zien. Ik ben meestal altijd wel netjes gekleed, in een trui of zoiets zie je me niet zo snel rondlopen. Ik hou het lekker simpel maar toch girly (is dat een woord?)!

Bij de H&M had ik van de week hét jurkje besteld wat ik al een hele tijd wou hebben, omdat hij in de sale was kostte hij maar € 25,00 en dat beviel me wel, in plaats van € 50,00 en ik ben er echt ontzettend blij mee en heb er al ontzettend veel complimentjes over gehad!

Ik sta en beetje raar, haha. Lijkt net of ik zwanger ben! Maar het gaat om het idee! Wat draag ik allemaal?

Blazer – Quinn
Jurkje – H&M
Legging – markt
Schoenen – Dolcis
Horloge – DKNY

Zoals je kan zien is het een hele simpele maar leuke outfit, al vind ik zelf! Wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

18 reacties

  1. Heel erg leuk! Het jurkje is van zichzelf vrij druk, waar ik vaak niet van hou, maar door die blazer is het erg leuk en zeker niet te druk!

  2. Leuk jurkje <3 Jammer dat ie niet echt getailleerd is… Daardoor kan ik hem waarschijnlijk niet aan ;)

    Maar toffe outfit, helemaal mijn smaak.

  3. Wat een schattig jurkje! Ben helemaal niet van de jurken voor mezelf, maar als ik ’t figuur had en wit droeg zou ik die ook hebben gekocht!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *