Zoeken
Sluit dit zoekvak.

OOTD: 26 Juli 2011

Vandaag weer een outfit of the day, nou eigenlijk die van gisteren want hij komt vandaag pas online te staan. Ik vond dit wel weer een leuke en geslaagde outfit om aan jullie te laten zien. De foto’s zijn niet van geweldige kwaliteit omdat ik hem op de zelfontspanner had gezet van een behoorlijke afstand en de foto’s behoorlijk bij heb geknipt, excuus daarvoor! Oh en het mooie – not – weer speelde ook mee.

Het is een hele simpele look met lekkere basic kleren. Het jammere is alleen dat de broek echt een ééndags broek is. Als hij uit de was komt zit hij perfect en na hem een paar uur aan gehad te hebben is hij helemaal uitgezat, vooral aan de bovenkant zodat ik hem heel hoog moet optrekken met een riem vandaar dat hoge water, maar mijn lengte speelt daar ook wel een beetje een rol in.

Wat heb ik allemaal aan?
Basic hemdje – H&M
Jurkje/shirt – WE
Broek – Zara
Schoenen – DKNY

Accessoires:
Oorbellen – H&M
Ketting – Primark
Horloge – DKNY

Mijn geliefde schoentjes, alleen mijn voetjes zijn weer helemaal kapot door jullie. Nu kan ik alleen nog maar op slippertjes lopen…

En dat was het weer, wat vinden jullie ervan?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Als je weet waar ik allemaal ben geweest om ze uiteindelijk te krijgen vind je ze niet leuk meer. Zwolle, Rotterdam, Amsterdam, Utrecht en toen hadden ze ze eindelijk weer in de webshop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *