Ooglook met MAC Sultry palette

Na veler verzoek van gisteren dan een ooglook met het Sultry palette. Ik heb deze look pas achterop de middag gefotografeerd dus hij is wat minder intens dan dat ik hem ’s ochtends had gemaakt. De producten die ik heb gebruikt voor mijn ogen zie je op het bovenste plaatje. Ik moet nog een beetje leren om met het palette om te gaan en de juiste kleuren combinaties samen te stellen, maar kijk mee!

Ik heb de bovenste 4 kleuren gebruikt, de 2 onderste kleuren weet ik nog niet heel erg goed raad mee omdat ze best wel donker zijn, maar daar moet ik dan nog maar eventjes mee experimenteren.

De kleur linksboven heb ik als highlighter onder mijn wenkbrauwbot gebruikt. De kleur rechtsboven heb ik gebruikt over mijn hele ooglid. En de middelste linkse kleur in de crease aangebracht. Omdat deze oogschaduw niet echt pigment geeft maar alleen erg mooie kleuren geeft het een heel erg mooi effect. En de rechtse middelste kleur heb ik gebruikt in de buitenste ooghoeken.

Verder heb ik een Inglot oogpotlood gebruikt en een gel eyeliner van Essence. En natuurlijk de mascara van de Action, echt ik ben er nog steeds ontzettend tevreden over!

ahum, die wenkbrawen hadden ook wel eens bijgewerkt mogen worden.

Dit vind je misschien ook leuk

29 reacties

 • Reply
  Brigitta
  11 november 2011 at 07:04

  Mooie ooglook, en misschien kan je de onderste 2 kleuren gebruiken in plaats van je oogpotlood onder je oog?

 • Reply
  Manon
  11 november 2011 at 07:44

  Erg mooie look.. Ik wil het paletje ooook! Jammer van de prijs

 • Reply
  Sabine
  11 november 2011 at 08:07

  Mooi palette, al vind ik hem veuuul te duur. Wel heb je er een leuke look mee gemaakt overigens. Misschien onderste twee kleuren gebruiken als eyeliner! :)

 • Reply
  Paola
  11 november 2011 at 08:10

  Je hebt er een mooie look mee gemaakt

 • Reply
  L&G
  11 november 2011 at 08:48

  Mooie look ! x

 • Reply
  Christel
  11 november 2011 at 09:13

  Wauw echt heel mooi!

 • Reply
  Chantal
  11 november 2011 at 09:31

  Hele mooie look! Mooi gemaakt!

 • Reply
  Helen
  11 november 2011 at 10:11

  Mooie ooglook :D
  Damn wat is het toch een mooi palette :P

 • Reply
  Miranda
  11 november 2011 at 10:19

  een erg mooi look:D

 • Reply
  Laura
  11 november 2011 at 10:21

  Mooie ooglook!!
  En erg mooi palette!

 • Reply
  Jessica
  11 november 2011 at 10:42

  Hi Aranka,

  Weet je wat ik nou heel jammer vind? En dat bedoel ik absoluut niet afkrakend, je doet teveel Misslipgloss na.
  En dit is niet lullig bedoeld, maar hou je eigen stijl er op na. En juist omdat je dat niet doet doe je afbreuk
  aan je eigen persoonlijkheid. Ook dat je enorm aan haar haakt (misslipgloss) is gewoon jammer.
  Volg gewoon lekker je eigen pad. Kleed je zoals jij dat wilt. Heb heel sterk het idee dat je alles van haar kopieert.
  Net als die dikke sjaal. Dat is namelijk echt typisch iets voor misslipgloss. Ik heb het ook opgemerkt van een andere blogger (madamlotte) die hangt ook veel rond bij misslipgloss en kopieert haar stijl ook na.
  Jammer want jullie (madamlotte en jij) zijn 2 leuke meiden. Misschien had je het zelfs niet eens door dat je dat doet. Dat kan. Maar ik als buitenstaander kan dat denk ik objectiever beoordelen…..
  Nogmaals is niet afkrakend bedoeld. Vindt het gewoon jammer dat je niet je eigen stijl hebt…

  • Reply
   Aranka
   11 november 2011 at 11:07

   Bedankt dat je dit deelt, het is namelijk echt niet de bedoeling om iemand na te doen. Sjaals is inderdaad echt iets voor Cynthia, maar ik ben gewoon een koukleum en hou van warme dingen. En toevallig had ik deze sjaal om. En qua stijl kan het er inderdaad wel op lijken omdat ik Cynthia een hele fijne stijl vind hebben en dat dan onbewust over neem, maar probeer hier op mijn site echt mezelf te zijn en ook te laten zien. En wil vooral geen andere mensen nadoen. Ik zal er in vervolg op gaan letten, want ik was me inderdaad echt van geen kwaad bewust!

   • Reply
    Marieke
    11 november 2011 at 18:42

    Hey,
    Ik ben het wel wat eens met de kritek van Jessica, maar waar jullie zeker in verschillen is dat jij respectvol dit soort comments beantwoord! Maar blijf gewoon lekker door bloggen en dan ontwikkel je je vanzelf. Wij lezers komen in ieder geval weer terug ;)

 • Reply
  Lien
  11 november 2011 at 12:10

  Dat palette ziet er echt super leuk uit :p

 • Reply
  Snoepje
  11 november 2011 at 13:00

  Beste aranka,

  Ik vind dat jij helemaal niet hoeft de verontschuldige oid. Het kan best zo zijn dat ze cynthia een paar keer heeft genoemd, maar die sjaal moet echt buiten het onderwerp van nadoen blijven vind ik! Ik heb nu ook zo een sjaal om. Zit in een studieruimte om mij heen en ik zie minimaal 3 meiden die het ook om hebben. Ik
  Wil jessica niet afkraken want je hebt het netjes uitgelegd aan Aranka en niet onrespectvol dat vind ik wel goed. Maargoed misschien is het zo dat aranka wat enthousiaster doet in filmpjes oid en voorheen niet, kan toch gewoon ontwikkeliking vanuit haarzelf zijn, misschien durft ze nu wel meer voor de camera en ja dan doet ze misslopgloss na! Dat slaat dus nergens op;p ik vind dt het niet zo is, mijn mening:$

  ciaoo

  • Reply
   Jessica
   11 november 2011 at 14:09

   Hi Snoepje,

   Aranka reageerde er zeer netjes op. +100 Kudos :) Ook voor jou hoor :)
   Alleen mijn punt is over het algemeen dat ze haar algemene stijl (kleding, make up, blog) kopieert. Die sjaal heb ik naar voren gebracht omdat het inhaakt op de artikel. Je mist dus totaal mijn punt! Ik volg misslipgloss al heel erg lang, vergis je niet. Ik roep dit niet zomaar.
   Het viel me gewoon heel sterk op, de overeenkomsten zijn gewoon groot. Ik kan best begrijpen dat
   ze misslipgloss als rolmodel ziet, maar het is gewoon jammer dat ze daardoor niet zelf goed tot recht komt
   als persoon. Zelfde geldt voor de andere beautyblogger madamlotte. Het is gewoon jammer dat deze twee dames (aranka&madamlotte) zelf niet hun eigen (blog)stijl ontwikkelen.
   Vooral madamlotte hangt enorm aan misslipgloss, op twitter ging ze net niet smeken of misslipgloss nou wel of niet naar haar verjaardag kwam….zulke zaken zijn gewoon ”zonde”.
   Als men de grote bloggers gaan ”nadoen” (met alle respect) wat blijft er dan over van zulke leuke blogs? DAn
   wordt het allemaal mainstream….

   Groetjes,
   Jessica

 • Reply
  Snoepje
  11 november 2011 at 13:02

  Ik vind je sjaal trouwens echt leuk, waar heb je hem van?

  • Reply
   Aranka
   11 november 2011 at 13:10

   Van de Primark!

 • Reply
  Jorna
  11 november 2011 at 13:07

  Die laatste foto is echt mooi! <3 Leuke warme winterlook. Me likey!

 • Reply
  roos
  11 november 2011 at 13:19

  Eerlijk gezegd vond ik het palette niet zo heel mooi in je artikel van gister, ik vond hem er niet zo goed gepigmenteerd uitzien en de kleurtjes vond ik ook niet echt zo. Maar bij deze ooglook vind ik het wel echt hele mooi!

 • Reply
  charile
  11 november 2011 at 18:52

  Mooi!

 • Reply
  Nannick
  11 november 2011 at 19:06

  Mooie ooglook en leuke sjaal :D

 • Reply
  Kelly
  11 november 2011 at 20:00

  Je hebt een prachtige look gemaakt!

 • Reply
  Laura
  11 november 2011 at 20:08

  Moooi gedaan!
  Ik heb sinds vandaag mijn eigen domeinnaam :D

 • Reply
  LottedeJ
  11 november 2011 at 20:22

  Mooie look heb je gemaakt! Die zachte kleuren staan je goed. De onderste twee zijn inderdaad een tikje donker, maar misschien kan je ze wel gebruiken in alleen de buitenste ooghoek? Dan is het niet meteen heel erg opvallend!

 • Reply
  Tessa
  11 november 2011 at 21:13

  Op de fullface foto zie je weinig van die ooglook terug (niet stom bedoelt, ik heb dat zelf ook haha).
  Wel heel mooi, die gelliner met die ogenschaduw, die combi!

  • Reply
   Esmay
   12 november 2011 at 12:13

   Ja, dat zie ik ook! Erg jammer. Want op de close up is de look wel mooi gedaan! :)
   Maar dat heb ik zelf volgens mij ook wel!

 • Reply
  Cynthiiaa
  13 november 2011 at 00:59

  Mooie look, de eyeliner is gorgeous. :)

 • Reply
  Joyce
  17 november 2011 at 00:00

  Het palette is zeker mooier dan ik dacht, gelukkig heb ik van sommige kleuren goede dupes. Je look is mooi geworden, mis alleen oogpotlood getightlinet en op je waterlijn. Heerlijke sjaal heb je trouwens om!

 • Laat een reactie achter