Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onzeker over mijn borsten

Onzeker over mijn borsten

Ik ben onzeker, net zoals vast velen met mij. Ik kan over van alles onzeker zijn, maar eigenlijk was ik nooit echt onzeker over mijn borsten. Ik had dan wel geen enorme cup, maar ik had wel iets waar ik mij prettig bij voelde. Als ik in de spiegel keek, had ik mooie volle en ronde borsten, maar dat is al meer dan een jaar geleden dat ik dat voor het laatst zag. Misschien volgen jullie mijn afval avontuur wel, dan weten jullie wellicht dat ik 15 kilo ben verloren. En naar mijn idee waren mijn borsten daar een groot deel van…


Als ik nu in de spiegel kijk, ’s ochtends voor het douchen gaan of ’s avonds bij het omkleden zie ik ze niet meer, die mooie volle en ronde borsten die ik ooit had. Het was een mooie volle cup C waar ik blij mee was. Ik kon alle leuke BH’s aan, bikini’s pasten altijd goed en vond ze gewoon prima. Helaas zie ik nu – naar mijn idee – twee theezakjes. Twee borsten waar de fut behoorlijk uit is. In mijn afval updates deel ik ook mijn centimeters en jullie zien dat die niet van mijn buik, benen of armen afgaan. Nee, volgens mij zijn mijn borsten vooral de dupe geweest.

En dat maakt mij best onzeker. Ik kon mijn buikje altijd wel verdoezelen met mijn borsten, want die staken meer uit dan mijn buik. Maar tegenwoordig is dat niet meer zo en voel ik me meteen dik of ben bang dat iemand ineens aan mij vraagt of ik zwanger ben. Het maakt mij onzeker, daarom durf ik ook geen strakkere kleding meer aan. Ik draag het liefst losse shirts zodat mijn borsten het shirtje af laten lopen en daardoor mijn buik niet goed zichtbaar is, maar tegenwoordig is dat lastiger.

Om voor deze onzekerheden nou onder het mes te gaan, vind ik wel een beetje ver gaan. Toch stoor ik mij er elke keer weer aan, waarom moesten die borsten er nou af en niet mijn buik? Ik wil mijn oude borsten terug, gewoon die mooie ronde borsten die mij zo goed stonden. Het hoeft zeker geen cup weet ik hoeveel te zijn, maar die theezakjes mogen achterwege blijven. En met behulp van BreastGro moet dat gaan lukken. En ik hoop dat ik straks in de zomer weer mooie volle borsten heb die mijn bikini vullen en BH’s natuurlijk, want daar gaapten een paar ballonnen mij de laatste tijd aan…

Onzeker over mijn borsten

De aankomende maanden ga ik BreastGro gebruiken, dit zijn voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je grotere en vollere borsten krijgt op een 100% natuurlijke manier. De formule bevat ingrediënten zoals hopextract, soja en granen. Deze ingrediënten stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten en zorgen ervoor dat het voller wordt. Hoe meer klierweefsel er aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel. Er zou bij mij dus zeker resultaat moeten komen, omdat ik altijd redelijk wat heb gehad, ik ben dus erg benieuwd! Mijn vriend grapte al dat ik dan net zo goed bier kon gaan drinken vanwege de hop, maar om hetzelfde effect te bereiken moet ik 75 liter bier per dag drinken. Laat maar zitten… Denk dat andere delen van mijn lichaam dan ook wat groter worden, haha!

Onzeker over mijn borsten

Onzeker over mijn borsten

Zoals ik al zei maakt BreastGro gebruik van voedingssupplementen die je elke dag moet slikken. Je krijgt een dagdosering dat precies genoeg hop bevat om effect te zien. Je slikt in het begin vier pillen per dag over de dag verdeeld. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag. Ik ga de pillen bij elke maaltijd nemen met een glas water en ’s avonds voor het slapen gaan neem ik er nog één.

BreastGro is niet alleen geschikt voor mensen die afgevallen zijn en daardoor die slappere borsten hebben, wat dacht je van vrouwen die net een kind hebben gekregen of wat de veroudering met je borsten doet. Ook voor al deze gevallen is BreastGro een goede uitkomst om je borsten weer voller en steviger te krijgen.

Onzeker over mijn borsten

Onzeker over mijn borsten

Ik vind het best spannend, dat geef ik eerlijk toe, maar ben wel heel erg benieuwd naar de werking en het resultaat. Het product is helemaal natuurlijk en veilig, daar hoef je je dus zeker geen zorgen over te maken. De komende maanden slik ik netjes elke dag de supplementen en kom dan zeker bij jullie terug met de resultaten en ervaringen!

Wil je meer informatie over BreastGro? Dan kun je naar hun website toe waar je alle informatie en ook persoonlijke ervaringen en verhalen kan lezen. BreastGro is onder andere bij de Tuinen en Bol.com te koop. Voor 128 capsules betaal je € 59,99 en voor 256 capsules € 109,00. Wat vinden jullie van BreastGro en zijn jullie ook onzeker over je borsten door eventuele veranderingen in je leven?

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

 1. Interessant! Ik vraag mij nou altijd al af of zoiets echt werkt, dus ik ben heel benieuwd naar je ervaring!
  Zelf heb ik ook gemerkt dat afvallen niet veel goeds deed voor mijn borsten. Wat ik heb past gelukkig nog wel goed bij mijn lichaam, maar het was wel leuker geweest als ze gewoon hetzelfde gebleven waren.

   1. Heeft laviesagista ook niet eens zo’n kuur gedaan? Bij haar werkte het wel! Weet niet of dit hetzelfde merk was!

 2. Wat goed dat je hier eerlijk over bent! En heel herkenbaar, na twee kinderen en -30 waren mijn pronte E’s veranderd in vermoeide magere Dtjes die wel een pushupje konden gebruiken. Nog steeds geen kleine maat, maar laten we zeggen dat het weinig voorstelt als je een flinke bh nodig hebt om theezakje te veranderen in ‘acceptabele pudding’. Mijn ervaring is misschien niet het beste voorbeeld, maar mede hierom ben ik expres weer 5 kg aangekomen (75 kg met 1.74m). Mijn billen, borsten, alles waar ik wél trots op was, was weg. Nu is het nog niet wat het was, maar ik heb mijn E’s weer terug en weer billen in mijn broek. De gevolgen blijven zichtbaar en het kost ook gewoon tijd om aan je nieuwe lichaam te wennen na het afvallen, maar hier voel ik me gelukkig(er) mee.

  Succes met de supplementen, ik ben heel benieuwd naar het resultaat :)

 3. Hier ben ik wel erg benieuwd naar, aangezien ik op dit moment 28 weken zwanger ben en nu ook stevige borsten heb maar wat daar van overblijft na de bevalling en borstvoeding is nog maar de vraag…

 4. Ik vind het zo leuk aan jou dat je zo lekker real bent, en dat je gewoon dit soort onderwerpen bespreekt op je blog. Zeker aangezien een hoop brouwen onzeker zijn over de grootte van hun borsten! Ik ben heel erg benieuwd hoe het gaat werken!

 5. Wauw ik ben super benieuwd naar je ervaringen!! Ik ben door veel sporten ook vetmassa verloren, en helaas mis ik nu echt het volume bij mijn borsten. Met een bh zie je er niks van, maar het is toch een heel verschil inderdaad als je jezelf naakt ziet met wat hangende borsten, welke eerder erg vol waren. Hou ons op de hoogte!!

 6. Ik moet juist iets hebben waar mijn borsten van slinken! ? Ik had cup F75 en heb daarom een borstverkleining laten doen, nu zo’n 10 jaar geleden. Want die zaten gewoon enorm in de weg en werd er ook mee gepest op de middelbare school (‘Eet jij soms hormonen op je brood’ en ‘Trek toch eens een bh aan!’). Ik droeg 24/7 een bh! Uiteindelijk werd het een volle C, kleine D. Maar helaas zijn ze weer gegroeid naar een F. Terwijl mijn gewicht hetzelfde is gebleven (maat 38). Mijn euvel is dat elke extra kilo die ik een keer aankom, (een deel daarvan) meteen aan mijn borsten blijven plakken. Zelfs als ik afval, blijft het dáár hardnekkig zitten. Maar ik kan me voorstellen dat je ook niet blij bent met theezakjes. :)

 7. Dapper dat je hier zo open over durft te zijn! Ik ben erg benieuwd, ik ben er al jaren onzeker over maar vind een operatie ook wat ver gaan. Ben benieuwd naar de uitkomst.

 8. Ik ben heel benieuwd of dit werk.
  Zal dit ook werken bij iemand die altijd mini borstjes heeft gehad?
  Kijk uit als je hier weer een blog over schrijft

  1. Het resultaat zal dan wel minder zijn. De pillen stimuleren het weefsel dat er al zit, waarschijnlijk hebben vrouwen met kleine borsten minder weefsel en zal het resultaat dus minder zijn.

 9. Ik ben tevreden met wat ik nog heb, ook al heeft mijn hele lijf wat te lijden gehad na twee zwangerschappen en borstvoeding. Ik heb nog een D-cup over en ze zijn niet meer zo mooi als 7 jaar geleden, maar ik vind het prima zo. Er zijn genoeg andere dingen waar ik eerder wat aan zou laten doen :)

  Ik ben heel benieuwd of het voor jou gaat werken.

 10. dapper van je meis maar geloof me dit werkt niet ;), kennis van ons heeft het ook gebruikt en kwam even lullig 13 kg aan want ja je gaat vocht vast houden…. ik ben door het afvallen gewoon mijn hele voorgevel kwijt geraakt maar ik gaat wel onder het mes zodra ik groen licht krijg van mijn arts oke :D

 11. Het klinkt op zich wel veelbelovend, maar ik ben heel benieuwd naar je resultaten, want ik kan me eigenlijk gewoon niet voorstellen dat dat werkt.

 12. Ik ben benieuwd of het werkt. Ik hoop voor jou van wel zodat je jezelf weer zekerder voelt!

  Ik dacht eerst dat je artikel zou gaan dat je onzeker was omdat tegenwoordig veel meiden een borstvergroting laten doen haha, want dat is bij mij het geval. Ik heb kleine borsten en veel meiden in mijn omgeving ‘nemen’ dus maar even een borstvergroting omdat ze niet tevreden zijn. Ik wordt daar erg onzeker van, al die plastische chirurgie en fillers tegenwoordig

 13. Ik ben benieuwd naar je resultaten, want ik kan me met de beste wil van de wereld niet voorstellen dat zoiets werkt. Doet me een beetje denken aan die voedingssupplementen voor een langere penis. :’)

 14. Hey,
  Ben super benieuwd hoe het zal uitdraaien maar ik denk eerlijk gezegd dat het nt zoveel zal helpen. Borstklierweefsel is slechts heel minimaal aanwezig als je niet zwanger bent of borstvoeding heeft. Hetgeen borsten volume heeft is in feite gewoon vet. Ik weet niet of het wel gezond is om kleurweefsel te laten toenemen. En je moet het product dan ook blijven nemen als je het resultaat wil behouden.

 15. Ben benieuwd of dit überhaupt gaat werken en of dit ook blijvend is, ben zelf bang van niet! Als hier m’n boobs gaan zakken dan ga ik sowieso onder het mes. Geen fan van extra supplementen slikken etc, dat werkt 9 van de 10x allemaal tijdelijk.

 16. Ik reageer echt nooit, maar dit vind ik wel zo’n raar “artikel”. Dit is gewoon reclame voor een middel wat gewoon echt niet werkt en niet kan werken. Had echt een goed artikel over een herkenbaar probleem kunnen zijn. Jammer. Plank volledig misgeslagen naar mijn idee.

 17. De vraag is nu, na bijna een jaar: wat is het resultaat? Of was het alleen maar een advertorial? Zijn er updates? Wat was het resultaat na 1 maand, 3 maanden, half jaar en nu, na bijna een jaar. Zijn de resultaten op de één of andere manier vastgelegd? Vragen, vragen, vragen :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *