Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

Kunnen jullie je nog herinneren dat ik over onze tuin schreef en daar graag een gezellige tuin van wilde maken? Wij hebben niet een hele grote tuin, maar voor stadse begrippen is het prima. Ik heb zelf ook niet echt groene vingers, maar vind gezelligheid en planten wel belangrijk voor in de tuin. Dit jaar hebben we geïnvesteerd in een nieuwe schutting, een mooie nieuwe tuinset, een gezellig kleed en dat maakt het al een stuk leuker!

Automatische concepten

Zo zag onze tuin er vorig jaar uit. Aan de indeling is niet zoveel veranderd, maar qua sfeer wel al zeg ik het zelf. We hebben een nieuwe schutting waardoor het er allemaal al een stuk minder grauw uitziet, en mooi een gezellige zithoek gemaakt. Onze tuin bestond eerst uit gekregen tuinmeubelen, maar nu hebben ze zelf een mooie set gekocht waar we heel lang plezier van hopen te hebben. Kijk mee naar onze nieuwe indeling!

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

Zoals je ziet is er niets aan de indeling van de tuin veranderd, dat hebben we een paar jaar geleden al gedaan. Maar is een mooie nieuwe schutting bijgekomen. Ook hebben we ons schuurtje weer opnieuw grijs gemaakt en zijn de kozijnen weer voorzien van een verse laag witte verf!

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

Ik wilde heel erg graag een nieuwe tuinset hebben, het liefst eigenlijk een mooie loungeset. Alleen aangezien wij vaak aan tafel zitten, vaak mensen over de vloer hebben en graag buiten eten of een spelletje spelen leek ons een loungeset niet heel handig. We besloten dus voor een grote eettafel te gaan met daaraan zes stoelen. We kochten een mooie tafel van 2.65 van polywood en zes luxe gestoffeerde stoelen met speciale stof zodat ze buiten kunnen blijven staan. Ik vond het heel belangrijk dat de stoelen goed zaten, maar vind maar eens goed zittende stoelen die ook leuk zijn. Ik vind die plastic kuipstoeltjes super leuk, maar dat zit echt voor geen meter, dus die wilde ik niet. Gelukkig zitten deze stoelen (ze zijn van Suns) heel zacht en comfortabel. Hopelijk blijven ze lang mooi want ze waren erg duur.

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

Wat ik ook super graag wilde is een buitentapijt, dat zal onze grauw tuin een stuk meer kleur geven! Dit buitenkleed geel is van Volero en heeft een afmeting 200 x 290 zodat hij net wat groter is dan onze tuinset. Handig is dat je allerlei verschillende maten kan bestellen, zo is er altijd wel een maat die bij jouw situatie past. Ben je opzoek naar een goedkoop buitenkleed van goede kwaliteit, dan heeft Volero een ruime keuze. Die van ons ligt nu 2 maanden buiten en is nog hartstikke mooi (hij heeft al heel wat regen overleefd). Je veegt hem zo schoon met een zachte bezem en drogen duurt wel wat langer omdat hij van stof is (geen plastic).

Onze ‘vernieuwde’ en gezellige tuin

En zo ziet tegenwoordig onze tuin eruit! Ik ben er echt super blij mee en het is echt een mega opknapper. We hebben weinig middelen gebruikt maar het is helemaal gezellig voor de zomer. We willen nog wel graag tussen de schuurtjes een overkapping voor de motor, maar voor de rest is het helemaal af! Wat vinden jullie van onze tuin?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

6 reacties

  1. Wat hebben jullie een prachtige hoek gecreëerd zeg! Wij hebben ook een overkapping en dat is toch wel echt goud.. je kan er ook gezellig onder eten in de koelte.

  2. Wat leuk zo’n buitenkleed. Je hebt eer van je werk. Wens ons allemaal het bijpassende zomerweer…..Geniet ervan!

  3. Super mooie opknapper en top dat de tuin nu precies is zoals voor jullie goud is (met lekker buiten eten en spelletjes spelen etc).
    Wij hebben thuis (voor meer ‘groen effect’) nog een blauwe regen langs de schuur laten lopen. Dus zegmaar planten aan de linkerkant bij de regenpijp, dan langs het dak van de schuur leiden en door laten lopen over de toekomstige overkapping). Wij hebben een tuinarchitect en dit idee is zooooo simpel en leuk, dat ik het te pas en te onpas met iedereen deel. Dus misschien vind je het leuk en zo niet, dat lekker vergeten natuurlijk, is lief bedoelt! Nu hopen op een heerlijke zomer zodat je veel kunt genieten van je fijne buitenplek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *