Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Onze vakantie op Zakynthos, Griekenland

Onze vakantie op Zakynthos, Griekenland

Wat hebben wij genoten van deze twee weken op het prachtige eiland Zakynthos in Griekenland. Ik heb geprobeerd te vloggen, maar het is meer een video geworden met prachtige beelden. Dit eiland is echt prachtig, bijzonder en magisch, we hebben met volle teugen genoten! Ook zijn we een dag naar het buureiland Kefalonia geweest wat net zo bijzonder was! Vergeet je natuurlijk niet te abonneren, vind ik leuk!


Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *