Zoek
Sluit dit zoekvak.

Onyx Intensieve Huidreinigingspads

 photo Pads_zps701bfbf1.png

In mijn Action shoplog had je deze remover pads al voorbij zien komen. Ik vind dit altijd handig voor bij mijn vriend of als ik een weekendje weg ga. Dan hoef ik niet alle spullen en watjes mee te nemen maar doe ik het met kant en klare reinigingspads. Vaak zijn de producten van de Action prima van kwaliteit dus ik nam deze pads met me mee naar huis!

 photo Pads2_zpse47b9286.png

Een kleine waarschuwing op de verpakking, meer behalve de ingredienten zijn er niet te vinden op de verpakking. Wel dat het de huid reinigt en puistjes en mee-eters helpt te voorkomen. De verpakking vind ik er trouwens wel mooi en luxe uitzien, totaal niet goedkoop of Action achtig.

 photo Pads1_zpsc9485081.png

Ingrediënten, wat me meteen opvalt is dat de parfum erg hoog in het rijtje staat. Apart, want ik vind de pads niet echt een geur hebben.

 photo Pads3_zps75b15d69.png

Als je het potje opent komen er meteen super leuke pads tevoorschijn, met stippen! Ik vind dit tot nu toe echt de leukste pads ever. Maar wat is de meerwaarde van deze pads? Nou zo maak je goed de huid schoon omdat het een beetje een scrubbende werking heeft.

 photo Pads4_zps4e6d301e.png

De ene kant heeft dus die leuke stipjes.

 photo Pads5_zps1e332c85.png

En de andere kant is mooi zacht! Enthousiast gebruikte ik de stippeltjes kant op mijn gezicht. En auw! Dit is echt niet fijn, het lijkt wel schuurpapier en de pads zijn aan de droge kant, dit werkt echt niet fijn. Nog eventjes de wangen en het voorhoofd getest maar nee, het doet gewoon pijn en irriteert die harde stippeltjes. Ik draaide het watje dus snel om naar de kale kant. Ook hier voelde ik nog enig zins de harde stipjes doorheen maar het werkte al wel een stuk prettiger. Omdat de pads ook aan de droge kant waren kreeg ik er niet heel erg makkelijk het vuil mee weg. Na een tijdje boenen had ik mijn ogen wel schoon, maar prettig werkt het zeker niet.

 photo Pads6_zps8ebc0e2a.png

Mocht je deze Onyx reinigings pads van de Action tegen komen, laat ze dan lekker in het schap staan want ze zijn echt niet fijn en de stippeltjes zijn echt een ware hel voor je huid. Ze kosten € 1,69 en zijn te koop bij de Action.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Ik vind ze ook helemaal niks. Ik vond de geur ook afgrijselijk. Grappig dat jij er geen geur aan ruikt. Vond ze echt meuren. Misschien was mijn potje niet goed?! haha. Helaas, maar het was ook eigenlijk te mooi om waar te zijn, maar ook ik kocht ze omdat ik dacht.. mmmm misschien is het wat! ;-)

 2. Ik heb deze pads heel anders gebruikt… Ik gebruikte ze als aanvulling op mijn reiniging. Eerst mijn gezicht reinigen en dan voordat je creme op je gezicht smeert even zachtjes met zo’n pad over je gezicht. Werkt perfect tegen puistjes.

  Dacht eerlijk gezegd ook dat ze niet zozeer voor het verwijderen van make-up waren…

 3. Action… Ik heb altijd problemen met de producten van Action. Ja, ze tijn goedkoop maar ze zijn niks voor mij :( Bedankt voor de review! :)

 4. Ik gebruik eigenlijk nooit van dit soort pads,… Of kant en klare reinigingsdoekjes,.. Nog nooit iets tegengekomen wat wel prettig werkt, dat is ook de reden dat ik het nooit gebruik

 5. Ik heb deze ook, maar ik zet het potje altijd op zijn kop. Zo zakt het vocht naar de eerste watjes. En wanneer ik een watje eruit haal is deze tenminste goed vochtig :)

 6. Oei, dit zou niets voor mij zijn! Als ze te droog zijn, zijn m’n ogen na één keer vegen al ontstoken. Ik houd het bij m’n natte reinigingsdoekjes!

 7. Deze pads zijn ook helemaal niet bedoelt om je makeup eraf te halen oid, maar om puistjes en mee-eters te verwijderen en te voorkomen. Jammer dat je een slechte review schrijft over een goed product, alleen omdat je t zelf verkeerd gebruikt..

 8. Ik kocht ze een tijdje geleden ook omdat ik dacht, ‘kun je je geen bult aan vallen’. Nee, maar wel dus een bult aan schuren :S Vreselijke dingen….
  Misschien zelf maar wattenschijfjes in reinigingsmelk ‘dopen’ en deze in dit potje meenemen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *