Zoek
Sluit dit zoekvak.

Ontwerp je favoriete ondergoed met Libresse + win

Ontwerp je favoriete ondergoed met Libresse + win

Volgens mij heeft elke vrouw verschillende soorten ondergoed. Tenminste, ik wel. Ik heb strings, hipsters, gewone onderbroeken en zelfs nog een paar boxers in mijn kast liggen. Iedere vrouw heeft zo haar eigen favorieten maar wisselt ze wel graag met elkaar af. Maar wat nou als je wat meer hygiëne wil in een string, maar ook in een normale slip. Dan heeft Libresse nu de oplossing, namelijk een heel handig inlegkruisje dat in elk soort ondergoed past! Je hoeft dus niet meer te kiezen tussen je favoriete ondergoed of de hygiëne.

Ontwerp je favoriete ondergoed met Libresse + win

Ik vind het prettig af en toe een inlegkruisje te dragen, maar al vaak sta je voor het probleem dat ze niet lekker in al het ondergoed passen. In een string is het bijvoorbeeld een ramp en voor een hipster zijn ze vaak ook te breed, niet heel handig. Wist je dat de meeste vrouwen zich toch sexyer voelen in een string, maar vaak een gewone slip kiezen als ze ongesteld zijn of een inlegkruisje willen dragen? Dat kan natuurlijk niet de bedoeling zijn. Daarom komt Libresse met een hele slimme oplossing: Multistyle inlegkruisjes. Die passenen zonder problemen in je aller-mooiste ondergoed.

Ontwerp je favoriete ondergoed met Libresse + win

Wisten jullie dat 80% van de Nederlandse vrouwen kiest voor een comfortabele slip? Dit word gevolgd door sexy lingerie en nog een klein deel verkiest sport of corrigerend ondergoed boven alles. En als je dan aan de vrouwen vraagt hoe een onderbroek eruit moet zien kiest 60% voor haar favoriete kleur, dat voor mij roze is en 9% vindt een vrolijk patroontje het leukst. Rood is toch niet zo populair als we denken, want maar 5% van de vrouwen vind dat een rode onderbroek er perfect uit ziet. Strings zijn vooral populair tijdens een avondje uit of tijdens het sporten (want ja, een string ziet er beter uit in een strakke sportbroek, toch?).

Maar wat is volgens jou nou het mooiste ondergoed? Draag jij het liefst een string, hipster of slip? Moet deze egaal van kleur zijn? Of mag er wel een printje op zitten? Houd je van kant, strikjes of juist helemaal niets? Libresse daagt jullie uit het mooiste ondergoed te maken via hun actie website. Elke week wordt er een winnend model gekozen en dat ontwerp wordt ook echt gemaakt. Super leuk om te doen. Zelf zal ik iets subtiels maken met lekker veel kant, daar houd ik van!

Ontwerp je favoriete ondergoed met Libresse + win

 Win 10x een Libresse Multistyle pakket

Dat is niet alles, ik mag jullie ook nog eens kennis laten maken met de Libresse Multistyle inlegkruisjes. Ik mag een super leuke tas met natuurlijk de Libresse Multistyle weggeven. Het enige wat je daarvoor hoeft te doen is je adres gegevens te mailen naar win@byaranka.nl! Meedoen kan tot en met 27 mei.

Heb je niet gewonnen of wil je nu al kennis maken met de nieuwe inlegkruisjes? Ga dan naar de website waar je een gratis sample kan aanvragen! Succes met ontwerpen en meedoen!

Dit artikel is samen met Libresse tot stand gekomen.

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

9 reacties

  1. Inlegkruisjes vind ik erg fijn! :-) Wel is het erg belangrijk dat ze gewoon fijn zitten. Ook een erg leuke winactie. :)

  2. Wat slim van libresse! Het liefste draag ik strings en heel soms een boxer. Maar ik ben eigenlijk altijd genoodzaakt naar tampons. En wil soms wel eens iets anders. Ik ben dan ook erg benieuwd hoe de inlegkruisjes zo gemaakt zijn dat ze voor alle broekjes geschikt zijn! Test ik graag uit! Heb je al gemailt:) wat ik wel wat minder leuk vind is de actie van het ontwerpen van je eigen design voor een broekje. Ik vind dat het wat ‘leuker en spannender’ had gekunt. De soorten zijn los van me kaar heel leuk. Maar moeilijk te ‘matchen’ naar mijn mening dan. Komt misschien ook door mijn opleiding interieur en vormgeving dat ik er extra op Let en meer ideen heb. Oepsie hihi mar het is ondanks dat een hele leuke ontwerp actie maar niet voor mij weg gelegd dit xtje! Volgende keer beter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *