Only You Sublime Palette

Only You Sublime Palette

Only You is het huismerk van ICI Paris XL waar ik al meerdere malen heel erg enthousiast over was. Het heeft namelijk vaak hele goede producten voor weinig geld. Toen ik dit nieuwe Sublime Palette kreeg kun je je voorstellen dat ik erg nieuwsgierig was. Het is namelijk een oogschaduw palette met 12 verschillende kleuren in mooie warme tinten waar ik van hou. Tijd om hem te gaan testen!

Only You Sublime Palette

Only You Sublime Palette

Zoals ik al zei is Only You het huismerk van ICI Paris XL. Het heeft onder andere make-up, maar ook verzorging voor de huid zoals dagcrèmes, douche gels en ga zo maar door. Ik ben eigenlijk over alles wel te spreken van dit merk dus ik begin al meteen met een positieve blik. Het doosje van de oogschaduw ziet er mooi uit en op de achterkant zie je een duidelijke foto van wat je kan verwachten wat er in de verpakking zit.

Only You Sublime Palette

Het oogschaduw doosje heeft een mooie mat zwarte plastic verpakking met daarop glanzende letters met de naam van het palette. Ik vind het er stijlvol en mooi uitzien, zeker niet goedkoop. Het doosje is handzaam en je zou hem makkelijk in je toilettas mee kunnen nemen. De verpakking is stevig en sluit gemakkelijk met een kliksysteem. Tot zo ver heb ik niets aan te merken en ben ik zeker enthousiast.

Only You Sublime Palette

Ook de binnenkant van het palette ziet er mooi uit. Je krijgt in dit palette 12 verschillende kleuren oogschaduw die bijna allemaal een shimmer finish hebben. Behalve drie kleuren in het midden, die zijn mat. Ik vind de kleuren van het palette goed gekozen en passen ook erg goed bij elkaar. Je kunt hier zeker hele mooie looks mee maken die heel draagbaar zijn. De oogschaduws zijn trouwens heel erg zacht en romig, maar daar sta ik niet van te kijken omdat dat eigenlijk altijd wel het geval is bij Only You. Het palette wordt na veelvuldig gebruik dus wel een slachtveld maar de kwaliteit is daardoor vaak wel erg goed.

Only You Sublime Palette

Hier zie je swatches van de twee verticale lijnen oogschaduw. Waar ik al bang voor was is waar, de pans met oogschaduw zien er niet zo netjes meer uit na het swatchen. Maar ik neem dat maar voor lief want de kleuren hebben echt een prachtige pigmentatie.

Only You Sublime Palette

Ook de kleuren in de middelste zijn erg zacht maar hebben ook een erg goede pigmentatie. Je ziet vaak dat matte kleuren het wat minder doen in budget paletten, dat is hier ook het geval. Maar ik moet er wel bij zeggen dat ik de pigmentatie ook niet slecht vind. Only You doet het echt goed met dit palette en ik ben zeker enthousiast!

Only You Sublime Palette

Only You Sublime Palette

Ook het aanbrengen van de oogschaduw gaat gemakkelijk en laat met de kwast ook een mooie gepigmenteerde kleur achter. Het blenden gaat soepel, de kleuren lopen mooi in elkaar over en tijdens het blenden vervagen de kleuren ook amper tot niet.

Only You Sublime Palette

Only You heeft het weer gedaan, ze hebben weer een palette uitgebracht voor niet al te veel geld dat echt een hele goede kwaliteit heeft. De kleuren zijn prachtig en de pigmentatie is top. Het gebruikersgemak is ook erg prettig en het enige nadeel is dat de oogschaduws erg zacht zijn en daarom wat minder goed in vorm blijven in het palette zelf. Maar zelf heb ik daar niet zo veel problemen mee als je ziet wat je er voor terug krijgt.

Het Only You Sublime Palette is voor € 8,95 exclusief te koop bij de ICI Paris XL. Gebruiken jullie wel eens wat van het merk Only You en wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Fleur
  31 januari 2018 at 08:29

  Mooie kleuren, maarre… Slachtveld moet slagveld zijn ;-)

 • Reply
  Rachel
  31 januari 2018 at 09:20

  oh wauw ik vind hem heel mooi!!

 • Reply
  Liset
  31 januari 2018 at 09:22

  Oh wauw, dit zijn precies de kleuren die ik graag draag. Een mooi palette voor een heel vriendelijk prijsje!

 • Reply
  Nienke
  31 januari 2018 at 10:57

  Ziet er super goed uit zeg voor die prijs! Hele mooie tinten. Ik heb nog nooit wat van dit merk gekocht.

 • Reply
  Britt
  31 januari 2018 at 10:57

  Voor zo’n prijsje is dit een superkwaliteit, wauw!

 • Reply
  femketje
  31 januari 2018 at 11:00

  Het doet me denken aan het UD naked 3 palette :)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  31 januari 2018 at 13:03

  Oeh ziet er top uit! Mooi prijsje ook

 • Reply
  mvds0906
  31 januari 2018 at 14:45

  Wat een goed samengesteld palette! Zowel matte als shimmer en ook nog eens een top prijs en goede pigmentatie! het is dat ik al zoveel palettes heb maar deze zou ik anders zeker aanschaffen

 • Reply
  TypischKim
  31 januari 2018 at 20:59

  Wat een mooie kleurtjes, goede pigmentatie! Zeker een handig en mooi palette.

 • Reply
  chucky1012
  1 februari 2018 at 06:10

  Prachtig en zeer goed gepigmenteerde kleuren…..

  Xoxo

 • Reply
  aboutsbstyle
  1 februari 2018 at 13:54

  wat een mooie kleuren om te zien, en de pigmentatie ziet er ook goed uit zeg. liefs soraya

 • Reply
  Quinty
  1 februari 2018 at 15:24

  Ik kende dit merk helemaal niet, maar ik ga zeker eens kijken bij de ici Paris xl! Het palette ziet er heel mooi uit.

 • Laat een reactie achter