Zoeken
Sluit dit zoekvak.

ONLY YOU Small Make-Up Palette

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette2_zps33b4dd09.png

Kennen jullie het merk ONLY YOU? ONLY YOU is het huismerk make-up van ICI PARIS XL dat hele betaalbare producten heeft. Het merk heeft ook drie verschillende make-up paletten die vol zitten met prachtige kleuren blush, lipgloss en oogschaduw. De paletten zijn verkrijgbaar in small, medium en large. Ik laat jullie vandaag de leuke small variant zien!

 photo Only-You-Small-Make-Up-PaletteA_zpsf8eba38d.png

Het palette zit al in een heel leuk en vrolijk paars doosje met een soort van golfjes erop, het ziet er in ieder geval erg leuk uit!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette1_zps732e2664.png

Op de achterkant vind je informatie over de inhoud met een klein fotootje aan de bovenkant. Het is een klein make-up palette met 28 oogschaduw kleuren, 6 kleuren lipgloss en 3 blushes. Verder zitten er nog wat applicators bij die je eventueel kan gebruiken en een grote spiegel!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette3_zpsac2576ce.png

Het is een vrij klein doosje van denk ik 15 cm en best wel dik omdat het natuurlijk twee verschillende lagen make-up heeft en nog een deksel.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette4_zps37e60a95.png

Als we het palette dan open klappen komen er 28 vrolijk gekleurde oogschaduw’s tevoorschijn, leuke kleuren ligloss en drie verschillende blushes die bij iedereen wel zouden staan!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette5_zpsfeeb0122.png

De oogschaduws zijn vrijwel allemaal matte zonder shimmers en hebben vrolijke kleuren. Wel zijn vaak de matte kleuren in budget palette wat minder aan de kwaliteit, dus ik ben benieuwd hoe deze kleuren uitpakken. Je kan er in ieder geval elke kant mee op!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette9_zpseba5a717.png

Swatches van de eerste vier kleuren, helaas zie je hier bijna niets van terug.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette8_zps4c358b6b.png

Swatches van de derde rij, ook deze vallen erg tegen.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette10_zpsfb5f8669.png

Swatches van de middelste rij, deze zijn al een stuk beter!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette11_zps2b94a3da.png

Swatches van de één na laatste rij zijn ook prima in orde. Apart dat ze kwaliteit zo van elkaar verschilt.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette6_zpsd10b72a6.png

Dan hebben we natuurlijk nog de 6 verschillende kleuren lipgloss en de blushes. Ook zit er een kwastje voor de blush bij en kwastjes om de lipgloss aan te brengen. Helaas waren de kwastjes voor de lipgloss onbruikbaar omdat ze helemaal onder de lijm zaten.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette13_zps95b0443d.png

Swatches lipgloss, je ziet er maar 4 zitten maar het zijn er toch echt 6. De laatste twee zijn heel licht van kleur maar hebben wel een prachtige glans op de lippen.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette12_zpsbe83f4fe.png

En dan als laatst de blushes, deze hebben ook een prima pigmentatie!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette7_zpsce0016b9.png

Maf om te zien dat het palette behoorlijk in kwaliteit verschilt. De oogschaduws en blush zijn heel zacht van structuur waardoor je heel makkelijk het product kan opnemen, maar je moet wel oppassen dat je niet teveel neemt.

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette15_zps56168c5c.png

Look met de producten! Op mijn lippen heb ik de één na lichtste kleur lipgloss, de roze blush en heb alle oogschaduw kleuren gebruikt van de meest rechtse rij!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette16_zps4035781a.png

Leuk om te zien dat ook weer deze oogschaduw goed gepigmenteerd is. De blush zie je niet echt terug op mijn wangen en de lipgloss laat een mooie glans achter!

 photo Only-You-Small-Make-Up-Palette14_zpsa797caa6.png

Of ik echt enthousiast ben over dit palette? Het is een leuk palette om bijvoorbeeld op vakantie mee te nemen of bij je vriend neer te leggen. Maar zelf ga ik toch liever voor iets meer kwaliteit. Maar de prijs is dan natuurlijk ook niet echt aan de hoge kant. Want voor dit leuke en complete palette betaal je maar € 9,99 en is te koop bij de ICI PARIS XL!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Afgelopen wk was ik in die parfumerie winkel en zag deze palette.
  Jij hebt er een mooie look mee gemaakt.
  Jammer van de kleuren die je niet goed ziet omdat ze geen goede pigment hebben.

  Xoxo

 2. Het palette is wel heel leuk bedacht! Zelf vind ik de kleuren iets te koel voor mezelf en ook de pigmentatie valt me wat tegen. Maar het is zeker een budgetpalette en als je niet al te veel wilt opvallen qua make-up is het misschien wel een goede koop :).

 3. Wauw, wat een prachtig palette! Inderdaad erg betaalbaar, maar jammer dat je dat ook kunt zien aan de kwaliteit. Desondanks een super handige tip! <3

 4. Wat fijn dat je deze reviewed. Heb m al zo vaak in mijn handen gehad en weer terug gelegd met het idee dat het vast niets zou zijn. En door jouw review weet ik dat ik m niet koop hahahaha. Thanks :)

 5. Mooi design op het doosje en palette maar ik ben nooit zo’n fan van die alles in één palettjes. Ik vind de kwaliteit vaak tegenvallen. Ook hier vind ik de meeste oogschaduws niet denderend en de glossjes zou ik niet gebruiken. Heel fijn daarom deze review! Dankjewel!

 6. Grappig, ik wist niet dat Ici Paris ook een huismerk had. Ik vind het product wel een klein beetje tegenvallen. Toch heb je er wel een mooie look mee gemaakt!

 7. Leuk palette, voor een kleine prijs. De verpakking is erg mooi! Ik zou hem zelf niet kopen omdat ik die kleuren niet echt vaak gebruik. Voor iemand die net met make-up begint is dit een fijne combinatie van oogschaduw, blush en lipgloss! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *