Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Only You Miracle Nail Polish Remover

 photo Miracle_zpsaf404858.png

Steeds meer merken komen met het handige nagellak remover potje. Nagellak verwijderen was nog nooit zo makkelijk. Je dipt je nagel er in, draait hem een paar keer rond en weg is je nagellak. Only You (het huismerk van de ICI Paris XL) heeft er nu ook eentje en ik moet eigenlijk toegeven dat deze het fijnste van allemaal is. Waarom dat zo is lees je verder in het bericht.

 photo Miracle1_zpsf4a4c4f7.png

Als eerst wil ik even vertellen dat de nagellak remover aceton vrij is, dus meiden die daar problemen mee hebben zitten in ieder geval goed. De nagellak remover in potje van de Hema die ik laatst reviewde vond ik ook erg fijn maar had helaas wel aceton. Voor de rest ruikt de nagellak remover wel erg sterk vind ik, maar als je je nagels gedaan hebt vind ik hem een lekkere geur achter laten op je handen. Het ruikt een beetje fris zoet achtig, heel apart.

 photo Miracle2_zps2c263603.png

Net zoals alle andere potjes is deze ook voorzien van een sponsje met daarin de nagellakremover. Ik moet wel zeggen dat ik de kwaliteit van deze spons veel beter vind dan de andere die ik ook heb. Zoals je zometeen kan zien ga ik hem testen met glitternagellak en normaal laat de spons dan kleine stukjes los, maar deze helemaal niet!

 photo Miracle3_zps100b94d5.png

Goed laten we gaan testen, dit zijn drie lagen nagellak en 1 dikke laag topcoat met glitters.

 photo Miracle4_zps00004511.png

Ik dipte mijn vinger er in en hij was echt na 2 keer zachtjes draaien helemaal schoon! Bij mijn andere potjes door de glitters laten er stukjes spons los die dan op mijn vingers zitten maar bij deze heb ik daar totaal geen last van. De kwaliteit van de spons is dus wel een stuk beter vind ik. Ook na het schoonmaken hadden andere removers last van een witte laag op mijn nagels (bijvoorbeeld die van Bourjois) en daar heeft deze geen last van!

 photo Miracle5_zps837cdfd2.png

Ik ben dus echt heel erg blij met deze nagellak remover, alleen hij is wel een beetje aan de prijzige kant vind ik zelf. Hij kost nu tijdelijk € 5,99 maar normaal € 6,65, niet echt heel budget dus. De Only You Miracle Nail Polish Remover is vanaf nu te koop bij de ICI Paris XL winkels en natuurlijk online in de webshop.

Lijkt het jullie trouwens een keer leuk een stapelreview te maken van alle nagellak remover potjes dat ik ze met elkaar vergelijk? Laat het me weten!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

 1. Super handig zo’n potje! Ik denk dat ik er ook één aan ga schaffen, deze vind ik nog iets prijzig, dus zou ik voor die van de Hema gaan (even wachten totdat ze weer met kortingsstickers komen) ;p

 2. Deze lijkt me best fijn. Ik heb een keer zo een van bourjois geprobeerd maar dat was het ook niet helemaal haha. Fijn dat er merken zijn die met iets meer budgetproof aan komen.

 3. Wauw, ik zit perplex op mijn stoel..! Wat een goede kwaliteit! :-) Ik dacht dat het je nooit ging lukken om de glitters van je nagels te krijgen, maar wel dus :-) Misschien dat ik nu toch eens ga overwegen om zo’n potje aan te schaffen.

 4. Jeetje, qua verpakking lijkt hij wel heel erg op die van de Hema. Maar wat fijn dat hij glitters er ook zo makkelijk afhaalt en dat zonder aceton! Ik was al op zoek naar een goede :) Wat mij betreft mag je een stapelreview doen hoor, fijn!

 5. Ik heb zelf die van bourjois en ik heb eerder die van sephora gehad. Die rook heerlijk.
  Ik zou graag een vergelijking zien!

 6. Oh hier ben ik wel benieuwd naar! Zeker voor de glitterlakjes is een goede remover echt een múst!
  Een vergelijking van alle remover zou ik ook erg op prijs stellen.

 7. Klinkt goed!
  Wel jammer dat het potje bijna precies op die van de Hema lijkt. Ze hadden wel iets anders mogen ontwerpen…

 8. Het klinkt goed! Wel duurder natuurlijk dan een normale nagellakremover en wat wattenschijfjes, maar als hij niet uitdroogt en je hem kan bewaren voor glitterlakjes lijkt het me wel de moeite waard :)

 9. Super! Ik heb opzich geen probleem met de prijs omdat die van Sephora nog duurder was, zolang hij maar fijn is en geen extra laagje achterlaat.

 10. Ik ben wel erg benieuwd naar een stapelreview! Lijkt me toch wel een fijn product ondanks het zo prijzig is, Liefs x
  PS: doe je mee met mijn winactie?

 11. Ziet er goed uit. Wel een beetje jammer van de prijs inderdaad. Zeker omdat ik zo’n potje enkel gebruik voor glitterlak wat ik nu ook niet elke dag draag.

 12. Deze klinkt wel echt heel erg fijn. Zeker vanwege het feit dat het geen witte waas achterlaat en echt alle nagellak er goed afhaalt. Zo’n Stapelreview zou ik wel graag willen zien.

 13. Het ziet er ontzettend handig uit! Zelf heb ik de normale nakellakremover van de Ici, ook aceton vrij, werkt ook prima! Dit is wel onwijs handig als je met glitters werkt! Hoelang gaat zo’n sponsje eigenlijk mee?
  Stapelreview lijkt me een leuk idee (:

 14. Een stapelreview lijkt me goed! Ik zie zoveel potjes voorbij komen, ik weet echt niet meer welke fijn was en welke niet, haha. Deze klinkt wel erg goed trouwens!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *