ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Vorige week was ik op het ICI PARIS XL event en konden we bij verschillende merken neuzen tussen alle nieuwe lanceringen. Bij ONLY YOU het huismerk make-up van de ICI die onder een andere naam verkocht was zag ik dit ontzettend leuke waaier oogschaduw palette. Ik verwachtte er niet zoveel van, tot dat ik de kleuren swatchte… en jongens, klik echt even verder, dit is geweldig en ook nog eens budgetproof!

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU, het merk waar ik als 15 of 16 jarige ik bij aan het kwijlen was. Het was namelijk vrijwel het enige wat ik bij de ICI PARIS XL kon kopen en het zag er altijd wel luxe uit. Af en toe kocht ik dan ook wat en was dat ineens mijn favoriete product, omdat het bij zo een luxe winkel weg kwam. Na een aantal jaar vond ik de producten kwalitatief niet zo bijzonder meer en liet ik het links liggen. Tot nu.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Dit palette noemt zich het limited edition palette, niet heel spannend. De leuke verpakking had zeker een pakkende naam verdiend! Goed, maar de naam vertelt ons wel meteen dat het palette niet voor langere tijd in het assortiment blijft. En nu ik hem getest heb vind ik dat echt heel erg jammer. Maar gelukkig heeft het merk nog heel veel andere paletten met héél veel kleuren oogschaduw.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Op het eerste gezicht ziet het palette er wat gek uit, een dik en langwerpig palette met een stoere voorkant, dat vind ik dan weer wel leuk gedaan. Het palette is gemaakt van vrij stevig plastic en de ‘waaiers’ sluiten verrassend stevig. Je zou hem dus eventueel met je mee kunnen nemen zonder dat het palette kopen klapt. Maar ik denk dat ik dat toch wel een groot risico zou vinden.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Aan de achterkant van het palette vinden we nog een spiegeltje waar we ons in kunnen opmaken of even de make-up kunnen checken. Ik vind het best een handige plek voor een spiegel. Zo is het net een klein handspiegeltje.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Als we het palette open klappen komen er eerst zeven kleuren oogschaduw tevoorschijn met een warme tot roze tint. Ik moet zeggen dat de kleuren ontzettend goed bij elkaar passen, divers zijn en goed gecombineerd kunnen worden. Alle kleuren in het palette zijn trouwens wel met shimmer.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

De tweede laag bevat vooral blauwe tinten en loopt eigenlijk over in het paars/roze van de vorige laag. Deze kleuren liggen iets meer bij elkaar maar nog steeds erg mooi en goed te combineren.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Dan hebben we de laatste laag met vooral groene tinten, goud en brons. Deze tinten zijn ook prima te combineren met elkaar en andere kleuren uit het palette. Het valt me zo meteen op dat het niet een palette is met alleen maar standaard kleuren. Als je van kleur houdt is dit zeker een palette voor jou.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Wat ik dus al zei, zien de kleuren en de swatches er niet fantastisch uit? Ik stond hier echt met open mond naar te kijken.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Ook de rij met blauwe en paarse tinten ziet er fantastisch uit. Wel jammer dat de drie ‘zee’ blauwe kleuren erg op elkaar lijken. Maar je kan natuurlijk niet alles hebben.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

En hoe kan het ook anders, deze tinten zien er ook weer geweldig uit, wauw!

De oogschaduws hebben een vrij harde maar toch ook een soort van romige structuur. Even met je vinger over de oogschaduw heen en het geeft fantastische kleur af. Maar ik merk wel dat de kwast er moeite mee heeft om de kleur goed op te pakken, dat is wel een minpuntje.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Ik ben voor een look gegaan met de roze kleuren en vind het er verrassend goed uitzien! Ik was in het begin een beetje bang dat de kleuren zouden vervagen tijdens het blenden maar dat is helemaal niet geval. Ook blenden de kleuren goed met elkaar zonder een harde lijn of vlekken achter laten.

ONLY YOU Limited Edition Eyeshadow Palette

Ik ben een beetje flabbergasted door dit palette, wat een pareltje zeg! De swatches zijn echt fantastisch, de kleuren blijven goed zitten en ze blenden ook nog eens heel erg fijn. Het enige minpuntje is dat de kwasten de kleuren wat lastig oppakken, maar dit is niet heel erg storend. Wil je nou ook zo een tof en kleurrijk palette? Dat kan, want vanaf deze week zijn ze te koop bij de ICI PARIS XL voor € 8,95.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Kelly
  3 februari 2016 at 06:33

  Wauw dit ziet er zo goed uit <3 Wat een geweldig pigment en wat een fijn prijsje!

 • Reply
  Marjolein
  3 februari 2016 at 06:50

  Wow ziet er goed uit, zeker voor die prijs! En ik vind het design wel leuk, een beetje nostalgisch haha.

 • Reply
  Kelly
  3 februari 2016 at 07:07

  Wauw dat ziet er goed uit! Volgens mij moet ik even naar de stad een van deze dagen

 • Reply
  Bianca
  3 februari 2016 at 07:40

  Dit ziet er zeker goed uit en is ook nog eens lekker betaalbaar x

 • Reply
  Elise Joanne
  3 februari 2016 at 07:48

  Haha, echt een verfwaaier met allerlei verschillende kleurtjes; tof! Goede pigmentatie ook, voor dat prijsje niet verkeerd zeg; poeh!

 • Reply
  mariëlle
  3 februari 2016 at 07:53

  Dit had ik niet verwacht van zo’n kleurenwaaier haha! Voor die prijs is het helemaal goed!

 • Reply
  Lonneke
  3 februari 2016 at 08:54

  Wat een leuk palette zeg en veelzijdig. De prijs is ook nog eens leuk.

 • Reply
  Paola
  3 februari 2016 at 08:54

  Wauw! Ik heb nog een cadeaubon voor de Ici paris liggen en weet nu wel wat ik ervan ga kopen! Echt prachtig :)

 • Reply
  Jana
  3 februari 2016 at 09:59

  De pigmentatie is zeker erg goed! Zelf draag ik nooit kleurrijke oogschaduw maar anders was dit een goede optie geweest!

 • Reply
  Nathalie | WantForWellness.com
  3 februari 2016 at 10:08

  Ik draag eigenlijk nooit felle kleuren oogschaduw, maar de groen in het palette, wow… En de grappige vormgeving! En het feit dat je voor deze prijs zo veel goede oogschaduws krijgt… Misschien moet ik toch eens goed maar dit palletje gaan kijken ;)

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  3 februari 2016 at 10:48

  Wauw wat tof! Ik vind de vormgeving echt heel leuk!

 • Reply
  Bertine
  3 februari 2016 at 11:56

  wauwie de swatches zijn erg goed, mooi pigment!

 • Reply
  Tania
  3 februari 2016 at 12:12

  Ziet er heel mooi uit, zeker voor die prijs. De kleurtjes zijn jammer genoeg niet echt de kleuren die ik zou dragen.

 • Reply
  Tamara
  3 februari 2016 at 12:38

  Wow! Nice! Super goede pigmentatie, het heeft echt een “ik-wil-dit-hebben” gehalte van hier tot Tokio!
  Morgen maar even de stad in :)

 • Reply
  Elize| girlobthewhitebike
  3 februari 2016 at 12:43

  Wauw!! Wat een pigment!! Supermooi!

 • Reply
  priscilla
  3 februari 2016 at 13:58

  Woww!!!!! Wat een geweldig pigment. Voor die prijs kun je het al helemaal niet laten liggen.

 • Reply
  Nicole
  3 februari 2016 at 15:05

  Wauw ik stond ook even met open mond te kijken. Wat een top pigment voor zo’n kleine prijs!

 • Reply
  Silke Saudemont
  3 februari 2016 at 15:24

  Echt niet mijn kleur, maar wauw zo gepigmenteerd! Moest ik van felle kleurtjes houden zou ik direct naar de winkel lopen haha :)

 • Reply
  Lotte | The Budget Blog
  3 februari 2016 at 16:11

  Wauw! Die ziet er goed uit zeg! Had ik niet verwacht :O

 • Reply
  femketje
  3 februari 2016 at 18:59

  OMG die pigmentatie :D

 • Reply
  Ilse
  3 februari 2016 at 19:57

  oeh wauw ik vind vooral dat roze palette echt prachtig! Die gaat op mijn wishlist!

 • Reply
  Vera
  3 februari 2016 at 20:24

  Wat een super leuk kleuren palette. Tof dat de pigmentatie ook zo goed is. Deze glitter kleuren zouden een mooie toevoeging zijn als je een look met veel matte gebruikt.

 • Reply
  Bianca
  3 februari 2016 at 20:36

  Ik vind de verpakking eerlijk gezegd echt niks, maar die pigmentatie, wauw!

 • Reply
  chucky1012
  4 februari 2016 at 06:30

  Wauw, dat ziet er prachtig uit!
  Die ga ik zeker snel kopen ;-)

 • Reply
  LA DOLCE EVITA
  4 februari 2016 at 10:43

  Jeetje de kleuren spatten zowat van mijn beeldscherm. Hoewel ik eigenlijk alleen maar matte neutrale oogschaduws gebruik wil ik dit palette toch wel graag hebben =)

 • Reply
  Merel
  4 februari 2016 at 13:39

  Deze is ideaal voor carnaval

 • Reply
  Mariska
  4 februari 2016 at 16:23

  Oeh die swatches zijn zo mooi! :) En voor die prijs hoef je het ook niet te laten denk ik.. prachtig!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  4 februari 2016 at 19:34

  Echt een heel erg leuk idee dit! Hier is iemand creatief geweest. Ik zou denk ik alleen de eerste twee rijen niet gebruiken en alleen de laatste rose/paarse kleuren gebruiken. Maar voor die prijs helemaal niet verkeerd! Erg mooi!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 februari 2016 at 14:11

  Wauw, wat zit er een fantastisch pigment in die kleuren. Erg mooi

 • Reply
  Andréa
  8 februari 2016 at 19:41

  Ziet er heel mooi uit! Doet me denken aan paletjes die lang geleden eens op de markt kocht, van La Femme.
  x

 • Laat een reactie achter