O’Neill One Way Runway modellenwedstrijd

Advertorial

Heb jij altijd al een model willen zijn en stralen in een prachtige bikini van O’Neill? Dan is dit misschien wel heel leuk voor jou. O’Neill is namelijk op zoek naar een nieuw gezicht en jij kan die worden door een modellen wedstrijd. Je krijgt de kans om je te bewijzen op de catwalk in Ibiza en daar kiest de jury jou misschien wel uit! Lees snel verder hoe dit allemaal werkt!

Hoe doe je mee aan deze geweldige actie? Heel simpel je schrijft je in via hun facebook pagina en upload een foto van jezelf. Hier worden een aantal finalisten uit gekozen en die gaan naar Ibiza (wat ook al een hele prijs is) en showen de bikini’s op de catwalk en daar word de uiteindelijke winnaar uitgekozen. Leuk toch!

O’Neill is dus op zoek naar een nieuw gezicht. Diegene met de beste beoordeling van de jury, nadat ze van de catwalk is gesprongen in de O’Neill Superkini op Ibiza! Word het nieuwe O’Neill gezicht in de 2012 reclamecampagne van O’Neill. De finalisten springen in de nieuwe O’neill Superkini van de catwalk op Ibiza, deze nieuwe bikini van O’neill blijft gewoon zitten als je een goede duik neemt. Wat natuurlijk erg fijn is want wie heeft er nou niet een hekel aan dat je bikini niet goed blijft zitten als je in het water springt of uit het zwembad klimt. Dit dankzij het gebruik van nanovezels die vele malen beter aan de huid blijven kleven dan standaard lycra.

Wacht niet langer en geef je snel op voor deze geweldige actie en kans! Want wie wil er nou niet stalen in een bikini op Ibiza?

Dit vind je misschien ook leuk

1 reactie

  • Reply
    Lies
    5 april 2011 at 21:45

    Oeh nee, niets voor mij ;) Maar wel een leuk artikel!

  • Laat een reactie achter