Zoek
Sluit dit zoekvak.

Olaz Total Effects CC Cream

 photo Olaz4_zpse82a6fc8.png

De vrouw van tegenwoordig is met drie dingen tegelijk bezig. Nu kunnen wij vrouwen prima twee dingen tegelijk doen en hier besparen we een hoop tijd mee. Olaz gaat lekker mee in deze trend, lekker snel en waren niet twee dingen tegelijk doen in plaats van één? Olaz komt vanaf nu met een CC Cream een verzorgende crème met een kleur correctie er in zodat je meteen een prachtige egale huid hebt. Ik ben benieuwd.

 photo Olaz5_zps09e7ec49.png

Heel eerlijk, ik vind dit soort producten nooit echt boeiend. Huidverzorgingsmerken kunnen me vaak niet omver blazen met hun soort van make-up achtige producten. Vaak slaan ze net die plank weer mis. Dus we gaan kijken wat Olaz ons met haar nieuwe CC Cream te bieden heeft. CC Cream staat bij Olaz voor Complexion Corrector, het is dus een dagverzorging met een egaliserende poeder in één. Je hebt met dit product dus niet meer een aparte dagcrème of foundation nodig, dat is handig. Maar heel eerlijk, ik gebruik mijn eigen dagcrème hier gewoon onder.

 photo Olaz3_zps7191d4aa.png

Zoals elke BB Cream en nu ook CC Cream hebben ze een hele waslijst aan beloftes, ook Olaz claimt 7 punten met hun CC Cream.

1. Verlevendigt
2. Hydrateert
3. Verzacht
4. Maakt poriën minder zichtbaat
5. Zorgt voor een gelijkmatige veerkracht
6. Reduceert de zichtbaarheid van lijntjes en rimpels
7. Verstevigt

Dat zijn behoorlijk wat punten, maar dat is niet alles. De hydratatie van de CC Cream is maar liefst 24 uur lang. De pigmenten in de CC Cream passen zich perfect aan je huidskleur aan, waardoor je altijd een goede match hebt. En heeft een bescherming met een SPF 15.

 photo Olaz1_zps09bf454e.png

Ingredienten van de CC Cream. Helaas wel parabenen.

 photo Olaz6_zpsba044739.png

De flacons van de CC Cream zien er saai uit als je het mij vraagt en zijn behoorlijk groot en aanwezig. Maar gelukkig is dat niet het enige, want de inhoud is ook een stuk meer dan bijvoorbeeld van een foundation. Die hebben over het algemeen een inhoud van 30 ml en deze CC Cream van Olaz heeft 50 ml inhoud. Voor de rest is het wel een fijne en hygiënische verpakking. Alhoewel, op de foto’s kan je het niet zien maar de opening van de foundation zit vrij dicht tegen de dop aan en ik heb hem nu meedere malen gebruikt en de hele dop zit al onder de crème, zonde!

 photo Olaz7_zps19e9cc53.png

Wat ik ook een beetje jammer vind is de ontzettend grote opening, je hebt echt maar een klein pompje nodig. Druk je hem helemaal in heb je echt veel te veel product te pakken. Ze hadden de opening dus beter iets kleiner kunnen maken. Nu verspil je erg veel, dat vind ik zelf altijd erg jammer.

Trouwens de Olaz Total Effects CC Cream is verrijkt met Vitaniacin dat is een complex van: Niacinamide (Vitamine B3) dat helpt bij het versterken van de buitenste vochtbarriere van de huid. Dit zorgt voor een egale huidtint. Pro Vitamine B5 zorgt voor een betere huidhydratatie en een soepel en elastische huid en als laatst Vitamine E dat vochtinbrengend is en de huid beschermt tegen vrije radicalen. Dit alles gaat het huidverouderingsproces ook tegen.

 photo Olaz8_zps93be4c7f.png

De Olaz Total Effects CC Cream is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren. Licht tot medium en medium tot donker. De cream past zich aan naar de huid waardoor je altijd een goede match hebt. Ik vraag me af of dit niet hartstikke mis gaat, maar als ik de kleur hier zie voor licht tot medium kan dit wel eens goed gaan!

 photo Olaz9_zps619ae2f2.png

De CC Creams zijn heerlijk romig van structuur en voelen eigenlijk gewoon als een prettige dagcrème aan. De dekking lijkt me middelmatig maar we zullen zien!

 photo Olaz10_zps7c539be7.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo Olaz11_zpsd9a7d4bb.png

Mijn gezicht met de Olaz Total Effects CC Cream! Ik ben echt enthousiast over de dekking van deze CC Cream. Het is niet een hele dekkende dekking, maar voor mij is dit echt perfect. Het is een mooie en natuurlijk dekking, voor degenen die niet zo veel te verbergen hebben. De CC Cream ligt ook heel natuurlijk op de huid waardoor ik hem nog mooier vind. Ik denk dat dit wel eens een favoriet kan gaan worden! Wel merk ik dat hij vrij voedend is voor de huid, dus je hebt echt geen dagcrème er onder nodig. Zonder hem af te poederen blijft hij dan ook een beetje plakkerig aanvoelen. Ik raad je dus ook aan deze CC Cream af te poederen met een poeder na het aanbrengen.

 photo Olaz12_zpsd5916116.png

Alle make-up zit er op! Ik ben echt heel blij met het natuurlijke resultaat, hij dekt niet alles maar haalt wel de imperfecties uit mijn huid waardoor het er mooi egaal en natuurlijk uit ziet.

 photo Olaz_zps02929566.png

Ik had het eigenlijk totaal niet verwacht maar ik ben echt enthousiast over deze CC Cream. Een mooie natuurlijke dekking die prettig aanvoelt na het afpoederen. Door de voedende ingrediënten heb je eigenlijk ook geen dagcrème meer nodig. Ben je dus opzoek naar een 2-in-1 product en zoek je niet zo een dekkende foundation, dan weet ik zeker dat deze crème je erg blij gaat maken! Helaas vind ik hem wel een beetje aan de prijzige kant van € 19,99. Maar daar heb je dan wel 50 ml voor in plaats van 30 ml dat in een foundation zit. De Olaz Total Effects CC Cream is vanaf nu overal bij de drogisterijen te koop!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

 1. Grappig om te lezen hoe je mening omslaat! Ik vind de dekking ook wel erg mooi. Alleen de flacon is inderdaad wel apart en dat pompje heel irritant lijkt me.

 2. Dat ziet eruit als een fijn product, mooie dekking ook!
  Ik vind met dit soort producten altijd dat ze heel veel beloftes doen die zo moeilijk te controleren zijn:) ik bedoel, hoe test je nou of je huid daadwerkelijk verlevendigd is?;)

 3. De BB versie van Oil of Olaz ging bij mij erg oxideren. Dus het begon perfect licht maar na een paar uur was ik alsnog oranje-achtig. Ik ben daarom bang om deze te kopen

 4. Lijkt me een fijn product! Mag ik een puntje van kritiek geven? Ik vind je foto’s een beetje achteruit gaan, wat slordiger. Die 2e full face foto is bijvoorbeeld overbelicht en niet vergelijkbaar met de eerste. Verder ben je een topperrr! :)

 5. Hij lijkt me wel fijn. Niet heel bijzonder, dus daarom zou ik hem ook niet kopen. De lichte kleur ziet er wel echt licht uit, dus dat is wel goed! Mag ik trouwens even zeggen, dat ik vind dat je echt een hele mooie, egale huid van jezelf hebt? Je hebt eigenlijk helemaal geen foundation, CC cream, BB cream of wat dan ook nodig, haha! :)

 6. Lijkt me prima voor mij in de winter: ik houd wel van snel en makkelijk, maar voor de zomer is een spf 15 voor mij echt te weinig en wil ik toch iets met minimaal spf 30.

 7. Wat grappig, iedereen heeft echt een verschillende mening. De ene vind hem juist niet voedend en geeft aan er toch nog een dagcreme onder te dragen. De andere weer niet. Ik heb toevallig deze cc cream gisteren gekocht en draag hem vandaag voor het eerst. Bij mij hangt die toch een beetje tegen het droge aan, na mate dag zijn mijn droge plekjes toch wel meer zichtbaar. Ik moet deze creme zeker niet afpoederen anders word het alleen maar zichtbaarder.

  De prijs ja, de ene vind het duur de andere niet. Ik vind 20 euro niet duur, geef het ook zo uit aan foundation (meer zelfs!) of aan huidverzorging. En ze hebben tot slot ook vaan Olaz in de aanbieding bij het Kruidvat of Etos. Toevallig gisteren weer de gewone dagcreme en dus deze cc cream gekocht voor de 1+1 actie! Scheelt weer 20 euro en zo betaal je eigenlijk maar een 10tje per creme:-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *