Olaz heet vanaf nu Olay in Nederland

Automatische concepten

Je moet er niet gek van opkijken dat je vanaf nu niet meer je vertrouwde Olaz producten in de schappen kunt vinden. Vanaf 1 februari heet het merk Olaz in Nederland namelijk Olay. Wellicht niet onbekend, want Olaz heet overal in de wereld ook al Olay. Aan de producten en samenstellingen verandert niets, maar de naam dus wel!

Bron afbeeding: Shutterstock

Het skincare merk Olay is al bekend in andere landen, zo heet het merk namelijk ook vanuit het moederbedrijf. Olaz werd eigenlijk alleen nog maar op de Nederlandse markt gebruikt. Wil je in vervolg dus je vertrouwde Olaz producten kopen, dan is de kans groot dat dat vanaf nu Olay heet. Maar zoals ik al zei, aan de samenstelling en de producten verandert niets.

Gelukkig maar, want ik ben al jaren fan van de Olaz of eigenlijk moet ik nu Olay producten zeggen. Vooral de Olay Total Effects Whip Crème en de Beauty Fluid blijven hier groot favoriet. Hele fijne producten die gewoon goed werken in combinatie met mijn huid.

Dus nogmaals, vanaf 1 februari heet het merk Olaz, Olay in Nederland. Zoek je dus je favoriete producten van Olaz, zoek dan naar Olay. Maar gelukkig herken je de producten gemakkelijk want de verpakkingen blijven ook hetzelfde en het lettertype van het logo ook. Zijn er hier nog meer fans van het merk Olay en wat zijn jullie favoriete producten?

Dit vind je misschien ook leuk

8 reacties

 • Reply
  chucky1012
  1 februari 2021 at 12:15

  Fijn dat je ons hierover informeert….
  Het is jarenlang mijn nr.1 beautymerk…….

  Xoxo

 • Reply
  Funniek
  2 februari 2021 at 14:01

  Wat gek, ik had hier geen idee van! Gelukkige blijft de verpakking en het lettertype hetzelfde!

 • Reply
  Minke
  7 februari 2021 at 08:47

  Vroeger heette het al Olay. Mijn moeder gebruikte altijd de roze flacon dagcreme. Op enig moment veranderde de naam in Olaz, nooit begrepen waarom. Nu dus weer terug naar de oorspronkelijke naam!

 • Reply
  Val
  3 maart 2021 at 21:19

  Wat leuk om te weten dat Nederland de naam Olaz zo lang heeft volgehouden, terwijl het op andere plekken al Olay was. Bedankt voor de info :)

 • Reply
  Review: Olay Regenerist Collagen Peptide 24 | byAranka.nl
  8 april 2021 at 20:25

  […] eerst, je leest het inderdaad goed. Olaz heet vanaf nu Olay in Nederland. Olay is de originele naam, alleen in Nederland werd het altijd Olaz genoemd. Het zijn […]

 • Reply
  CHteDH
  7 juni 2021 at 23:40

  Ik gebruik het al sinds eind jaren 70, eerst Oil of Olaz, daarna Oil of Ulay, toen weer Olaz, nu dan Olay… Gelukkig verandert er niks aan de inhoud!

 • Reply
  Kev
  17 augustus 2021 at 23:55

  40 jaar geleden heette het in Nederland al Olay en hadden de naam toen veranderd naar Olaz nu wordt het weer terug veranderd naar Olay.

 • Reply
  Elvira Baron
  6 maart 2023 at 19:08

  Grote leugen dat er niets verandert , het serum is een totaal andere substantie geworden !!! IS NU SPIERWIT EN VOELT TOTAAL ANDERS AAN, gewoon waardeloos !

 • Laat een reactie achter