Search
Close this search box.

Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo

Ik ben groot fan van de Olaplex producten. Ik verf al jaren mijn haren met de toevoeging van Olaplex en thuis verzorg ik het graag met de Olaplex No.7 Bonding Oil en de Olaplex No.6 Bond Smoother. Sinds kort heb ik bij de kapper ook de shampoo en conditioner gekocht en die gebruik ik ook met veel plezier. Maar vorige week zag ik ook ineens dat Olaplex een zilvershampoo op de markt heeft gebracht en die moest ik natuurlijk ook testen!

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo1

Olaplex komt met een zilvershampoo

De Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo, of ook wel de Olaplex zilvershampoo voegt zich aan het assortiment toe. De zilvershampoo miste nog wel echt in het rijtje, aangezien Olaplex vaak voor gebleekt haar wordt gebruikt. De Olaplex zilvershampoo is vooral geschikt voor licht tot medium blond haar, highlights en grijs haar. De Olaplex No.4P shampoo bevat paarse pigmenten die gele en oranje ondertonen in het haar neutraliseren.

De formule bevat Olaplex’s gepatenteerde Bond Building technologie die beschadigd haar herstelt, verbetert en hydrateert. De shampoo heet niet voor niets No. 4P, want het is een aanvulling op de Olaplex routine. Je kunt de normale No.4 (shampoo) vervangen door deze zilvershampoo variant. Zoals de gewone shampoo is deze formule 100% vegan en vrij van sulfaten, parabenen en gluten.

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo2

Olaplex zilvershampoo belooft:

  • 3 keer helderder haar
  • Neutraliseert ongewenste gele tinten
  • Voor gekleurd of natuurlijk haar
  • Herstelt het haar
  • Bevat paarse pigmenten
  • Voor alle haartypes
  • 100% vegan
  • Geschikt voor dagelijks gebruik
  • Parabenen-, sulfaten- en glutenvrij
Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo4

Hoe gebruik je de Olaplex zilvershampoo?

De Olaplex zilvershampoo is gewoon als een normale shampoo te gebruiken. Je brengt de shampoo aan op nat haar en masseert het goed in. Let wel op, de Olaplex producten zijn ontzettend geconcentreerd dus je hebt echt maar heel weinig nodig. En doordat er geen sulfaten in zitten schuimt de shampoo amper, daar moest ik wel even aan wennen. Je laat vervolgens de shampoo 1 tot 3 minuten intrekken en spoelt het daarna uit. Om je haar extra verzorging te geven kun je daarna nog een conditioner of masker gebruiken.

Ingrediënten Olaplex zilvershampoo

Water (Aqua/Eau), Sodium C14-16 Olefin Sulfonate, Cocamidopropyl Betaine, Glycerine, Sodium Cocoamphoacetate, Sodium Chloride, Acrylates Copolymer, Betaine, Phenoxyethanol, Fragrance (Parfum), Polyquaternium-7, Guar Hydropropyltrimonium Chloride, Ethylhexylglycerin, Bis-Aminopropyl Diglycol Dimaleate, Hexyl Cinnamal, Limonene, Citric Acid, Sodium Benzoate, Acid Violet 43 (CI 60730)

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo5

De Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo zit in een pastel paarse fles die gemakkelijk in gebruik is. Zoals ik al zei zijn de producten heel erg geconcentreerd dus je hebt echt maar heel weinig nodig. Dit was een klein erwtje uitgesmeerd. Je ziet meteen dat zo weinig product echt een intense paarse kleur heeft. Dat merk je ook met het wassen, nadat je je haar hebt ingesopt moet je meteen goed je handen wassen anders trekt de paarse kleur erin.

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo6

Ik gebruik altijd één tot twee keer in de week een zilvershampoo om mijn blond geverfde haar weer wat koeler te krijgen. Mijn haar neemt snel een warme kleur aan en dat vind ik minder mooi. Ik deed het eerst met andere zilvershampoo en gebruik nu de Olaplex zilvershampoo. Dit is mijn haar voor het wassen met de Olaplex zilvershampoo.

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo7

En dit is mijn haar na het wassen met de Olaplex zilvershampoo. Ik zie wel echt dat het haar een stukje koeler is geworden en daarnaast ben ik gewoon echt fan van de Olaplex shampoo an sich. Het maakt mijn haar veel zachter, geeft het meer volume en het pluist ook een stuk minder. Dat doet deze zilvershampoo ook, maar dan in combinatie met de paarse kleur.

Olaplex No.4 Blonde Enhancer Toning Shampoo3

Ik wilde nog een review schrijven over mijn Olaplex haarroutine, maar ik ben heel erg blij met de zilvershampoo aanvulling die ik één á twee keer in de week gebruik, het is echt even een oppepper voor mijn haarkleur. De Olaplex No.4P Blonde Enhancer Toning Shampoo is vanaf nu te koop bij de kapperszaken en online voor € 29,90. Zijn er hier meer Olaplex fans?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

  1. Borjan offers its customers the best backpacks for girls in Pakistan. We have the highest quality womens backpacks for the most affordable prices. So, get Borjan’s amazing collection of backpacks for women online. Get your favorite ladies’ backpacks from Borjan to keep yourself in style and comfort at the same time.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *