Oilily Eau de Parfum & Bodycare

 photo Oilily_zpsf3321190.png

Oilily, ik was er vroeger helemaal fan van. Tassen, portemonnees, blikken, sjaaltjes ik moest het allemaal hebben. Ik werd vrolijk van dit merk en dat word ik nu nog steeds. Ik hou van bloemen, vrolijke kleurtjes en opdrukken, je kan wel zeggen dat het echt een Aranka merk is. Toen deze heerlijke producten op de deurmat vielen was ik dan ook meteen enthousiast!

 photo Oilily1_zps2b11f146.png

Oilily Eau De Parfum

Het wereldwijde succes van de Oilily geur kent een geschiedenis van inmiddels bijna 25 jaar. In deze kwart eeuw is er in de wereld veel veranderd. Oilily bleef echter onveranderd werken vanuit haar originele basisprincipes en liet zich daarbij niet beïnvloeden door trends of lifestyles. De oorspronkelijke geur werd al in 1989 ontwikkeld in samenwerking met vijf teams van Oilily fans uit verschillende landen in de wereld. Vanwege de immense populariteit ervan is de geur sindsdien onveranderd gebleven. Het geurconcept krijgt wel regelmatig een spraakmakende restyling, omdat Oilily de voortdurende uiting van creativiteit en originaliteit als belangrijkste uitgangspunten heeft.

 photo Oilily3_zpsaf6ac030.png

Oilily Eau de Parfum is een geur om heerlijk bij weg te dromen, naar alleen je allermooiste fantasieën! In de fruitige topnoten het sprankelende van vers geplukte Siciliaanse mandarijn en Spaanse limoen. Het hart ontluikt de geur van een weelderige zomerse bloementuin met Jasmijn, Cyclaam en Lelietjes-van-Dalen. De combinatie met sappig zomerfruit zoals meloen, pruim, groene appel en frambozen geeft de hartnoot een aangenaam fruitige twist. De basis is warm en fluwelig dankzij sandelhout, eikenmos en een vleugje Indonesische vetiver.

Vroeger hadden mijn zusje en ik ook een flesje Oilily parfum en toen ik hem zag moest ik er meteen aan denken, het desgin is niet heel veel veranderd, het is bijna hetzelfde flesje alleen dan met een andere opdruk en de geur is nog steeds onveranderd gebleven omdat deze gewoon dé Oilily geur is en ontzettend populair.

 photo Oilily4_zpsa6a33979.png

Nou moet ik zeggen dat ik vroeger deze geur echt heerlijk vond maar er toch nu niet meer zo een fan van ben. Ik vind de geur erg zwaar en bijna mannelijk, niet echt een Oilily geur als ik nu denk. Ik denk dan toch aan een frisse zoete bloemengeur en dat vind ik niet zo bij deze parfum. Maar toch vind ik de verpakking helemaal geweldig, lekker veel bloemen, een knal roze blikje – die ik lekker in mijn kamer ga neerzetten voor kleine spulletjes – dat ontzettend leuk bedrukt is.

 photo Oilily2_zps21a4ff97.png

Oilily Shower Gel & Body Lotion

Natuurlijk hoort bij een parfum ook een bijbehorende body lotion en shower gel. De shower gel is onder de douche te gebruiken maar ook heerlijk als een bad schuim. Het is een lekkere dunne substantie dat lekker schuimt in bad en onder de douche. Ook de body lotion is aan de dunnere kant en smeert daarom lekker makkelijk uit op de huid. Hij trekt snel in en laat een subtiele geur achter gedurende de dag.

 photo Oilily5_zpsef557d1a.png

De verpakkingen van de producten vind ik ook erg mooi en handig. De leuke neon kleurige verpakkingen met natuurlijk daarom de bloemen gedrukt en de handige doseerdop die je ook goed kan afsluiten.

 photo Oilily6_zps4fbec7f5.png

 photo Oilily7_zps2c4a9a2f.png

De prijzen van de Oilily producten vallen reuze mee en zijn dus voor iedereen redelijk te betalen.

Oilily Eau de Parfum 30 ml – € 24,95
Oilily Eau de Parfum 50 ml – € 29,95
Oilily Eau de Parfum 75 ml – € 34,95
Oilily Bath & Shower Gel  200 ml – € 12,95
Oilily Body Lotion 200 ml – € 12,95

De producten liggen vanaf nu in de winkel bij de luxere drogisterijen en parfumerieën. Heb jij nog vroegere herinneringen aan Oilily?

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  arankaspassies
  25 september 2013 at 15:29

  Ziet er schattig uit!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  25 september 2013 at 15:31

  Aaaah Oilily, brings back memories :-) Als kind kreeg ik vaak een flesje Oilily parfum voor mijn verjaardag cadeau.

 • Reply
  femketje
  25 september 2013 at 15:34

  het flesje is zo cute!

 • Reply
  Sofie
  25 september 2013 at 15:48

  Wat een schattige producten!

 • Reply
  Dionne (@Diolifestyle)
  25 september 2013 at 16:02

  Lijkt mij heerlijk

 • Reply
  martinaa89
  25 september 2013 at 16:19

  niet echt iets voor mij, doet me trouwens denken aan de middelbare school……

 • Reply
  Axelle
  25 september 2013 at 16:22

  ik hou van oilily!

 • Reply
  daisybeautyglow
  25 september 2013 at 17:03

  Ooo Oilily is gewoon jeugdsentiment. Zo fantastisch!

 • Reply
  lieke
  25 september 2013 at 17:05

  Wat een super schattige verpakkingen :D

 • Reply
  Ashleey
  25 september 2013 at 17:15

  Zo schattiggg <3

 • Reply
  MySimplySpecial
  25 september 2013 at 18:16

  Wat een schattige verpakkingen.

 • Reply
  Marissa
  25 september 2013 at 18:48

  Lijkt me erg lekker!

 • Reply
  Elke
  25 september 2013 at 19:33

  Oeh! Die verpakkingen, zo cute!

 • Reply
  Marion
  25 september 2013 at 19:46

  Blijf dit soort verpakkingen erg leuk vinden!

 • Reply
  Femke
  25 september 2013 at 20:22

  Ik vind de verpakkingen toch wel het mooiste <3

 • Reply
  beautyforgirls
  25 september 2013 at 22:12

  Vroeger was mijn allereerste geurtje van dit merk, die had ik van mijn tante gekregen. Deze zijn heel specifiek, je moet ervan houden.
  Liefs, xxx

 • Reply
  Joyce
  25 september 2013 at 22:20

  Wat n lieve producten. Wel apart dat je het dan zo mannelijk vind ruiken haha.

 • Reply
  Desiree
  25 september 2013 at 22:46

  Vroeger had ik echt zo’n heel klein flesje. Volgens mij heb ik hem niet meer bewaard, helaas :(

 • Reply
  Paulina
  25 september 2013 at 23:51

  This looks adorable :)

 • Reply
  beautycasebycaro
  26 september 2013 at 07:59

  Wat een super schattige verpakkingen!

 • Reply
  me
  26 september 2013 at 13:19

  Ik ben te oud om het als kind te hebben meegemaakt, als dit merk 25 jaar oud is hahaha…25 jaar geleden bij de introductie was ik al volwassen.

 • Laat een reactie achter