NYX Love In Paris A La Mode

 photo NYXLoveInParis8_zps64bf81fa.png

Parijs, de stad van de liefde. Misschien hoopte NYX dat we ook stiekem verliefd zouden worden op deze make-up doosjes uit de Love In Paris collectie. In totaal zijn er vier verschillende kleuren combinaties en ik laat jullie vandaag het prachtige smokey A La Mode palette zien. Een palette met wat donkerdere kleuren die perfect geschikt zijn voor een wat zwaardere avondlook of straks natuurlijk met de feestdagen!

 photo NYXLoveInParis_zpsb3b7b8df.png

Gek genoeg is dit mijn eerste product van NYX, ik weet niet waarom maar het merk trok mij nooit zo. Behalve de lipsticks dan, maar eerlijk gezegd heb ik vrij weinig met lipstick. Daarom heb ik nog nooit eerder kennis gemaakt met dit geliefde merk, ik denk nu dat ik me wel moet schamen, of niet? In ieder geval, sinds een tijdje is het ook gewoon in Nederland te koop. Eerst bij een aantal Douglas filialen en nu ook bij een aantal V&D filialen! Ik ga jullie meer over dit prachtige palette vertellen.

 photo NYXLoveInParis2_zpsa68d7ab1.png

Op de achterkant van het palette vind je wat informatie, de naam, ingrediënten en wat informatie over het merk zelf. Voor de rest is het een heel simpel palette zonder al te veel poespas.

 photo NYXLoveInParis5_zpsf18d8431.png

Maar het heeft wel iets heel leuks en speciaals, een strikje als opening! Laat mij nou een zwak hebben voor alles wat schattig en girly is, dus dit palette bevalt me meteen al een stuk meer, haha! Het palette is makkelijk open te maken en sluit met een kliksysteem. Het doosje is vrij handzaam en compact, je kan hem dus gemakkelijk meenemen voor onderweg. Ook zit er nog een kleine dubbele sponsapplicator bij. Er zit geen spiegeltje in het dekseltje, zelf vind ik dat geen enkel probleem, maar sommigen vinden dat misschien minder handig.

 photo NYXLoveInParis4_zps0dcf4e49.png

Ik vind dit toch wel een heel leuk detail van het palette, leuk gedaan!

 photo NYXLoveInParis7_zpsf887c65b.png

Het palette bevat negen verschillende tinten oogschaduw die allemaal behoorlijk van elkaar verschillen. Zo zitten er bruin en grijs tinten in en matte en shimmer kleuren. Zo kun je de kleuren dus goed met elkaar combineren en er veel verschillende soorten looks mee maken, goed gedaan NYX!

 photo NYXLoveInParis3_zps6f93929f.png

Het palette heeft vijf matte kleuren en vier shimmer kleuren, ook de kleuren lopen mooi in elkaar over en zo kun je eigenlijk alles wel met elkaar combineren. Jammer vind ik het trouwens dat de kleuren los geen aparte naam hebben. De oogschaduws zijn lekker zacht en brengen heel gemakkelijk aan. De oogschaduws poederen haast niet en zorgen daarom voor geen fall-out, de kwaliteit is erg goed dus!

 photo NYXLoveInParis9_zps418a54d4.png

Swatches van de bovenste rij, wat een goed pigment!

 photo NYXLoveInParis10_zpsd30a3f3f.png

Swatches van de middelste rij, ook erg mooie kleuren met een goed pigment.

 photo NYXLoveInParis11_zps99fd0df2.png

En de laatste rij, ook prachtige kleuren met een goede pigmentatie. Alleen de middelste kleur valt iets weg, maar dat is dan ook wel een hele lichte matte grijze kleur.

 photo NYXLoveInParis12_zps0c08eedd.png

Look met de kleuren. Ik moet je eerlijk zeggen dat grijze tinten niet mijn voorkeur hebben – ik vind het snel zo donker worden – maar toch werken de kleuren heel erg fijn. Ik heb de zilveren kleur over mijn ooglid aangebracht en de donkerste shimmer kleur in de crease en onder de onderste wimpers. Deze heb ik subtiel naar boven uitgeblend met de witte kleur. In de binnenste ooghoek heb ik de lichtgrijze kleur gebruikt.

 photo NYXLoveInParis13_zpseffbfcc0.png

Zwoele en donkere look! Zelf vind ik het een beetje te heftig voor overdag, maar met een feestje is het heel chique of met de feestdagen! Wat vinden jullie trouwens van grijze/zwarte oogschaduw?

 photo NYXLoveInParis6_zps09a1614f.png

Ik vind het NYX Love In Paris A La Mode palette leuk, maar niet voor elke dag. Ik zal er alleen naar grijpen voor een feestje of een speciale chique gelegenheid. Voor overdag zoek ik toch liever andere kleuren uit. Maar als je van deze tinten houdt is het natuurlijk geweldig, want de kwaliteit is heel erg goed! Het NYX Love In Paris A La Mode palette is te koop voor € 11,99 bij geselecteerde V&D en Douglas filialen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

30 reacties

 • Reply
  Caylee
  4 oktober 2014 at 15:10

  Wauw! Prachtig palette!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  4 oktober 2014 at 15:14

  Ik heb dit palet al maanden geleden besteld hier in Zwitserland maar nooit ontvangen :-( Jammer, zeker als ik dit zie, ik vind de kleuren mooi.

 • Reply
  Idhuna
  4 oktober 2014 at 15:22

  Wauw, mooie kleuren! Staat je ook echt goed!

 • Reply
  Amy
  4 oktober 2014 at 15:23

  De producten van NYX zijn echt toppers! De Runway palettes moet je ook eens proberen :)

 • Reply
  Beau
  4 oktober 2014 at 15:26

  Ik blijf het toch een mooi palette vinden :)

 • Reply
  Eveline
  4 oktober 2014 at 15:26

  Ben zelf ook te spreken over hun blush ze hebben der een aantal goede dupes

 • Reply
  Anouk
  4 oktober 2014 at 15:32

  Mooie kwaliteit zeg!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  4 oktober 2014 at 15:43

  Wow, die look is zo mooi!

 • Reply
  MySimplySpecial
  4 oktober 2014 at 16:03

  Wat heb je een mooie look gemaakt. Staat je super!

 • Reply
  Demi
  4 oktober 2014 at 16:04

  Gave look !

 • Reply
  Hester
  4 oktober 2014 at 16:21

  Ik ben toch iets meer van de warme tinten, maar het is best een mooi palette! Ik had je ooglook misschien nog iets meer uitgeblend naar boven, staat je wel goed.

 • Reply
  Daphne
  4 oktober 2014 at 16:45

  Wat heb je er een mooie look mee gemaakt!

 • Reply
  Mariska (@DoorMariska)
  4 oktober 2014 at 17:03

  Heel erg mooi en wat staan deze kleuren je mooi :) hele mooie look!

 • Reply
  dailycupofblablabla
  4 oktober 2014 at 17:17

  De close up foto doet mij denken aan Adèle. Mooi palletje met kleuren, ben er niet helemaal ondersteboven van maar prima qua prijs kwaliteitverhouding.

 • Reply
  Beautyjuf
  4 oktober 2014 at 18:03

  Het strikje vind ik een heel mooi en lief detail. Je hebt een prachtige ooglook gemaakt!

 • Reply
  Mariëlle
  4 oktober 2014 at 18:44

  Wauw er zitten zulke mooie kleuren in! Ik vind je look ook echt super mooi!

 • Reply
  Evelien
  4 oktober 2014 at 19:10

  Ziet er mooi uit! Niet echt mijn tinten, maar wel mooie pigmentatie

 • Reply
  Tess Evea
  4 oktober 2014 at 19:33

  Dit palette is werkelijk prachtig, jeetje wat mooi.

 • Reply
  Kelly Ooms
  4 oktober 2014 at 19:49

  Wat een mooie pigmentatie! Niet helemaal mijn kleuren, maar zo voor een feestje vind ik het wel weer eens wat anders!!

 • Reply
  Mariska
  4 oktober 2014 at 19:56

  Staat je heel erg mooi die kleuren! Ik heb dit palette in een iets kleinere variant, ook met grijstinten. Inderdaad meer iets voor ’s avonds, maar echt super mooi!

 • Reply
  Manon
  4 oktober 2014 at 21:09

  Hele mooie palette, staat je goed!

 • Reply
  AA Beautyaddicts
  4 oktober 2014 at 22:10

  Mooie look, leuk dat jet het een keer wat donkerder hebt gemaakt! En wat een leuk palette!

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  4 oktober 2014 at 22:57

  Wat een mooi palette!

 • Reply
  Sara
  4 oktober 2014 at 22:59

  Ja, NYC heeft echt prachtige palettes.Ook deze is mooi. De grijze look staat je erg mooi!

 • Reply
  glamandglitters
  5 oktober 2014 at 10:57

  Mooi palette! Ik heb hem laten liggen vorige week. Ik vond dat dit doosje de mooiste kleurtjes had, maar de winkel had geen tester. Bummer!

 • Reply
  Esmée
  5 oktober 2014 at 11:44

  Leuk palette! Ik vind NYX sowieso een leuk merk, alleen jammer dat de prijzen hier hoger zijn dan normaal.. Ik vind grijs/zwart je erg mooi staan! Ik grijp vaker naar andere kleuren, maar grijs draag ik wel, vind het mooi bij mijn blauwe ogen! X

 • Reply
  Saskia
  5 oktober 2014 at 12:18

  indd mooi palette voor feestdagen of een avondje uit.

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  5 oktober 2014 at 12:38

  Ziet er als een prima palette uit :) Ik hou wel van die kleurtjes.

 • Reply
  femketje
  5 oktober 2014 at 22:20

  wel een perfect paletje voor een feestelijke look :D

 • Reply
  Veroni intermobiel
  6 oktober 2014 at 21:02

  Nyx wordt toch ook bij kruidvat verkocht. Bij fragrance engeland is ook het nodige te koop. Het ziet er mooi uit. Ik kies liever voor bruin of een kleurtje.

 • Laat een reactie achter