Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYX gaat verkocht worden bij Douglas!

Ik liep vanmiddag met mijn vriendin in Utrecht door Hoog Catherijne. Al kletsend liepen we langs de Douglas heen die op dit moment dicht is voor een verbouwing en ineens viel ons oog op een Benefit counter, leuk! Maar weetje wat daarnaast stond? Een heel rek vol met NYX producten. Op internet heb ik een beetje lopen zoeken maar niet veel kunnen vinden of andere winkels het gaan verkopen, wel op internet heb ik een plaatje gevonden van hoe het schap eruit ziet!

Zo gaat het schap eruit zien! Zoals je kan zien gaan ze dus prachtige producten verkopen en ook de palettes! Of de prijzen hoger liggen dan op het internet weet ik niet maar ik ben in ieder geval erg blij dat het nu ook in grote hoeveelheid (qua schap dan) in de winkels te koop is. Tot nu toe weet ik alleen van het filiaal Douglas in Hoog Catherijne, weten jullie meer? Hun winkel gaat trouwens zaterdag open!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

 1. In Düsseldorf hadden ze ook nyx in de douglas. Ik schrok toen echt toen ik het zag want ik had het nog nooit in een normale winkel gezien. De prijzen waren best hoog. De Jumbo eye pencils waren 5 euro terwijl ze op internet ongeveer 3 dollar 50 zijn. Maar daar zijn dan wel verzendkosten bij.

 2. Tof! In Duitsland is het ook al te koop, en dat vond ik tof!
  Wel duurder dan dat je het op internet koopt , maar dat heb ik maar voor lief ^^

 3. Ik zie helaas niet alle honderd-nogwat kleuren lipstick ;) Maar dit is wel heel gaaf! Dan kun je alles eerst even goed bekijken, voordat je het online toch goedkoper haalt. Althans, ik verwacht dat de prijzen wel aardig hoger gaan liggen, als je ook kijkt naar de douglas webshop enzo.

 4. Waattt ! Wauw ! België zit voor de zoveelste keer weer eens achter –‘ Ze zullen het hier ook nooit eens leren, haha ;p Ziet er goed uit, moet ik zeggen !

 5. Awh, serious? Lees ik het goed? Te gek is dit! Wij hebben helaas geen Douglas, maar als je een keer aan het shoppen bent & je komt de douglas tegen, moet je natuurlijk wel even snuffelen! Een leuk nieuwtje & ik ben benieuwd :D

 6. Bij ons in Almere heb ik 1½ maand geleden al NYX gekocht! Dus ik denk dat het langzamerhand bij steeds meer Douglas filialen verkocht gaat worden. LOVEIT !

 7. Oh ik heb nog niks van NYX, ik hoop dat ze het in de grote winkels ook neerzetten. Dan ga ik er zeker weten wat van kopen!

 8. Ik heb het NYX schap in Almere al gespot, helaas niet zo groot als op de foto maar toch leuk. Ga zeker mijn ogen openhouden en vaker een Douglas binnen stappen. ;)

 9. O mY god wat een goed nieuws haha dat scheelt me verzendkosten enz en natuurlijk dat je de producten kan testen !! :D wat leuk dat je het bent tegen gekomen Nyx is mijn favoriete merk xx

 10. Ik vind het echt cool! Natuurlijk zal het wat duurder zijn dan via de webshops, maar het scheelt verzendkosten, kan de kleurtjes echt goed bekijken van tevoren en direct mee naar huis nemen natuurlijk ^^

 11. Waauw tof! Hopelijk gaan andere filialen het ook vekopen. En anders… shopdagje naar Utrecht! Ook niet zo vervelend toch? ;)

 12. Ik heb gehoord dat meerdere Douglas filialen NYX krijgen. Yay! Eindelijk! Wel jammer dat de prijzen behoorlijk wat duurder zijn dan in Amerika, maar ach :)

 13. Super! Hoop dat de prijzen niet heel veel hoger gaan liggen. Anders ga ik alleen swatchen en bestel ik wel online :p

 14. Echt fijn dat het in de winkel verkocht wordt :) En nu hopen dat het ook in andere filialen komt. Ik heb op de website van Douglas de prijzen van NYX gezien en ze zijn wel wat duurder dan bijv. bij Boozyshop.. Maarja het blijft alsnog leuk :D

 15. Gelukkig ga ik in de vakantie naar Miami dus daar kan ik lekker bij de Ulta losgaan bij het NYX schap, maar ik denk wel dat het in nederland veel duurder zal worden…

 16. Grappig, ik kwam er vandaag achter dat die Douglas NYX verkoopt. Omdat ik er ook niks van wist, ben ik gelijk online gaan zoeken en zo kwam ik bij dit artikel uit. Ik heb een Jumbo Lip Pencil gekocht voor €5,95. In de USA kost het $4,50 dus ja het is wel iets duurder hier, maar niet extreem en als je online bestelt, heb je natuurlijk weer verzendkosten erboven op… Wel leuk hoor dat Douglas nu NYX heeft! Gat in de markt, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *