Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYX Flagship Store Amsterdam Kalverstraat

Recept: Speculaasbloemetjes

Ik ga eerlijk zijn, ik ben een echte NYX noob, want ik heb nog nooit iets van dit merk geprobeerd of getest, maar ik hoor er niets anders dan goede verhalen over. Toen ik dan ook de persuitnodiging voorbij zag komen om exclusief voor de opening een kijkje te nemen nam ik deze met beide handen aan. Want niet alleen ik was reuze benieuwd hoe het eruit komt te zien, jullie vast ook! Dus hierbij, een sneak peak van de NYX Flagship Store aan de Kalverstraat 12 in Amsterdam.

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Wat me als eerst opvalt aan de winkel is dat het een vrij grote winkel is dat helemaal gevuld is met ik weet niet hoeveel make-up producten van het merk. Ik denk dat dit echt het meest uitgebreide assortiment is van een merk dat ik ooit in een make-up winkel heb gezien. Het is trouwens niet voor niets een flagship store, hier verkopen ze echt alles wat er van het merk te koop is. Je kunt je beautyhart hier dus echt ophalen!

Recept: Speculaasbloemetjes

 

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

De winkel is trouwens ontzettend duidelijk ingedeeld en aan de wanden vind je alles per soort uitgestald zoals hier de blushes.

Recept: Speculaasbloemetjes

In het midden van de winkels heb je displays met verschillende thema’s, erg leuk! Hier vind je de nieuwe producten.

Recept: Speculaasbloemetjes
Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Check dit gewoon even, een foundation in gewoon 30 (!!!) verschillende kleuren. Er zit dus zeker jouw perfecte match tussen, hier wordt je toch gelukkig van?!

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Zelf je eigen NYX palette samenstellen? Geen enkel probleem! Deze hele muur zit vol met losse pans zodat jij je perfecte oogschaduw palette kan samenstellen.

Recept: Speculaasbloemetjes

Wil je de producten testen of opgemaakt worden door een NYX mua? Dat kan gewoon bij de NYX Beauty Bar!

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Kwijl <3, er zijn hier zoveel mooie producten!

Recept: Speculaasbloemetjes
Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes
Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes
Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes

Checken jullie even deze lipstick walhalla? En ja, het complete en volledige assortiment is hier aanwezig, ook met alle populaire kleuren. Daar worden we blij van toch?

Recept: Speculaasbloemetjes

Recept: Speculaasbloemetjes
Recept: Speculaasbloemetjes

Ik hoef er niet veel woorden aan vuil te maken toch? Hou je van make-up, ben je in de buurt van Amsterdam en wil je lekker testen en swatchen? Kom dan zeker naar de NYX store aan de Kalverstraat nummer 12, zeker weten dat je hier slaagt! Het is een prachtige winkel met een bizar groot aanbod waar je alleen maar gelukkig van kan worden. Vanaf vandaag is de winkel geopend en ik heb begrepen dat er op de planning staat meer filialen in Nederland te gaan openen, goed nieuws!

Wanneer gaan jullie langs en wat staat er op jullie wishlist? Of misschien beter gezegd, wat moet ik echt van NYX testen?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

 1. Jeetje! Ik heb 1 lipstick van Nyx en een blush waarmee je kunt contouren (maar ik als oogschaduw gebruik). De soft matte lipcreams zijn heel populair en zou ik wel eens live willen testen! Gauw eens naar de Kalverstraat…?

 2. Wauw… eindelijk!
  Goed nieuws dat er meerdere winkels hiervan geopend gaan worden….
  Ik hoop ook hier ;-)
  Ik hou van hun lipproducten.
  Ben erg benieuwd naar de rest.
  Als er hier een shop van dit merk geopend wordt dan ben ik zo blij als een kind in een candy shop!

  Xoxo

 3. jeej eindelijk! ik vind nyx echt een heel leuk merk maar de winkels die het verkochten waren altijd zo chaotisch, zo fijn dat nu alle spullen in 1 mooie winkel verkocht worden

 4. Jaren geleden had ik echt megaveel van NYX in mijn make-upstash. Nu iets minder maar sinds kort toch weer enkele oude favorieten in huis gehaald zoals de jumbo pencils. Ik ga er de volgende keer als ik in Amsterdam ben zeker even langs <3

 5. Ziet er heeeeel gaaf uit, alleen moet ik wel heel veel extra handen meenemen om alle swatches te kunnen maken die ik wil maken; wat een aanbod!! Ik ga zeker een keer kijken.

 6. Wauw, wat ziet dat er geweldig uit! Ik ken NYX eigenlijk alleen maar van naam en heb dus geen tip voor je wat je echt zou moeten testen.

 7. Ik ben gek op producten van NYX, goed spul redelijke prijs. Maar alleen te verkrijgen bij Douglas (waar bijna niets was) of online (toch altijd moeilijker). Ik kan dus ook niet wachten naar deze winkel te gaan.

 8. Ivm griep kon ik vandaag helaas niet gaan, best jammer en stiekem ook weer niet ivm de drukte haha maar ik ben zo blij dat de winkel er nu is. Des te meer reden om vaker even de trein naar Amsterdam te pakken, woon zo dichtbij. Binnenkort maar mijn collectie aanvullen!

 9. Te gek! Ik heb vroeger zo vaak NYX uit het buitenland besteld en nu is er gewoon een complete winkel in NL.

  Ik ben toch wel benieuwd naar hun gekleurde eyeliners en het jumbo pencil in ‘milk’.

 10. Wow daar word je nog eens graaierig van! Das heel wat anders als bij onze Douglas in Zwolle. Daar word het niet eens bijgevuld. Zo jammer.

 11. Oh wow, dit ziet er nog véél beter uit dan ik had verwacht! Ik word er helemaal blij van, haha. En nog meer filialen? Ze zijn lekker bezig! Ik heb ooit eens een primer uit Amerika gekocht van NYX, waar vervolgens op de achterkant een “contactadres” stond vanuit de Bijlmer.

 12. Hier wil ik echt zo graag eens heen! Ik heb ook nog nooit wat van dit merk geprobeerd maar ik hoor zoveel goede verhalen!

 13. Mooie foto’s! Zag alleen de pigment/glitter primer niet voorbij komen op de foto’s.
  Zijn deze wel verkrijgbaar in de shop? Ben er namelijk al een tijd naar op zoek!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *