Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC Sweet Splash Gloss Stick

 photo NYCstick_zps0eed1afc.png

De Clinique Chubby Sticks zijn ontzettend populair, daarom is het ook niet gek dat veel merken ze een beetje nadoen. Ook NYC komt ook met uit lipgloss in stick vorm. Die lekker makkelijk aan zijn te brengen en een leuk en speels effect aan je lippen geven. Ze zijn er in verschillende kleuren te koop en echt prefect voor de zomer.

 photo NYCstick1_zps12df1dcc.png

De lipgloss vind ik echt net op een potlood lijken, zo een grote waar ik vroeger meer leerde tekenen. Aan de onderkant zit ook een handig draai systeem zodat je hem makkelijk naar boven kan draaien en na gebruik weer veilig naar beneden, zodat niet alles eronder zit.

 photo NYCstick2_zps268727c1.png

Ik vind de kleuren erg mooi en subtiel. Ja subtiel, eerst dacht ik dat ze behoorlijk heftig zouden zijn, maar ze laten echt een heel lief kleurtje achter. De gloss is wel een wat vettig zodat het echt over je lippen heen glijd en erg zacht is voor de lippen. Het nadeel is dan wel weer dat ze snel verdwijnen na een hapje eten of wat te drinken.

 photo NYCstick3_zps040bada4.png

Als je de stick helemaal uitdraait zie je dat nog nog best wel veel product hebt. Je zult er dus best wel een lange tijd mee vooruit kunnen.

 photo NYCstick4_zps1e9755f3.png

Swatches, zoals je ziet zijn het hele subtiele kleurtjes op de huid.

 photo NYCstick7_zps9a4a6c8e.png

Pink Spark

 photo NYCstick8_zps4ca27dac.png

Revived Berry

 photo NYCstick5_zps1442549b.png

Helaas na het swatchen was mijn roze al meteen door midden gebroken. Omdat ze zo zacht en romig zijn moet je ze dus echt heel erg voorzichtig aan brengen. Ik duwde niet eens hard, maar is het dus duidelijk dat ze niet veel kunnen hebben.

De super leuke glossjes kosten € 3,99 per stuk en zijn te vinden in het NYC schap bij de Kruidvat.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Ik vind ze echt supermooi! Jammer alleen dat ze zo snel breken. Ik denk dat ik ze misschien zelf al gewoon uit hun verpakking zou halen en ze zou pletten in een soort lipstick container.

 2. Ik heb al wel meer gelezen dat ze erg snel breken ja! Balen. De kleurtjes zelf vind ik op zich wel leuk!
  In de zin ‘De gloss is wel een wat vettig zodat het echt over je lippen heen glijd’ moet het trouwens ‘glijdt’ zijn.

 3. Ziet er wel echt mooi op je lippen, had ik niet verwacht na het zien van de swatches. Alleen echt jammer dat ze dan afbreken, anders zou ik er graag een gekocht hebben.

 4. wat leuk dat NYC ze nu ook heeft :)
  al vind ik ze wel iets té subtiel naar mijn mening …
  jammer ook dat ze zo zacht zijn !
  denk dat ik dan toch liever voor die van de HEMA of van de etos ga !

 5. Jammer dat ze meteen overbreken. Dan kun je ze met dit warmere weer vast ook beter niet in je tas meenemen om bij te werken -> smeltgevaar
  De kleurtjes zijn wel leuk, ook al zijn ze subtieler dan ik eerst dacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *