Search
Close this search box.

NYC Supernova Topcoat

De feestdagen komen eraan en de nagels mogen weer voorzien worden van wat extra glitter. Dit kan je heel erg makkelijk doen met een leuke topcoat. Laatst zat ik een beetje door mijn ‘nog te reviewen’ kastje te snuffelen en vond deze topcoat van NYC, ik was meteen enthousiast over dit lakje, want het is echt een perfecte topcoat voor de kerstdagen!

Het lakje van NYC dat Supernova heet heeft een prachtige finish, er zitten heel veel blauwe glittertjes in en hier en daar wat goud en groene glitters. De glitters zijn heel erg fijn zodat je een prachtig effect op je nagellak krijgt.

En dit is het resultaat, de lak dekt meteen in één laagje. Ik denk dat ik hem zelfs iets te dik heb aangebracht en dat het mooier was om hem heel dun aan te brengen voor een mooi subtiel effect.

Ik vind dit echt een ideale topcoat voor de komende feestdagen en voor de prijs hoef je het ook niet te laten want het lakje kost maar € 2,99 en is de koop bij de Kruidvat

Hi allemaal, welkom op mijn blog over beauty, food en lifestyle! Ik ben Aranka, een echte girl next door van 28 jaar die met veel passie blogt over alles wat op haar pad komt! Bijna elke dag komt er een artikel online over van alles dat de vrouw interesseert! Ik wens je veel kijk- en leesplezier. Liefs, Aranka

33 reacties

    1. Ja inderdaad, mij ook! Ik vind het ook hier een best bijzonder effect, ligt er natuurlijk ook heel erg aan welke basiskleur je gebruikt. Er staat trouwens ‘de koop’ ipv ’te koop’ :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *