Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC Smooth Skin BB Crème & Powder

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder1_zpslqp3n2li.png

We willen allemaal een mooie en egale huid hebben, dat is namelijk echt de basis voor een mooie make-up. Alleen dit moet natuurlijk zo makkelijk mogelijk gaan en je wil er niet iedere dag uren tijd aan besteden. Zeg maar gedag tegen puistjes, oneffenheden of andere kwaaltjes, dit product los het allemaal op in een handomdraai! De NYC Smooth Skin lijn laat jouw huid er perfect uitzien.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder_zpsmcj2q5uz.png

De collectie bestaat uit meerdere producten waar deze BB Crème en BB Radiance producten tussen horen. Beide producten zijn in twee kleuren te verkrijgen zodat er voor bijna iedereen wel een geschikte kleur tussen zit. De BB Crème heeft een light en medium variant en de BB Radiance naturally beige en warm beige kleur.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder2_zpsc6qkumno.png

NYC Smooth Skin BB Crème Instant Matte

De naam zegt het al een beetje, dit is een matte BB Cream die je huid egaal en matte moet maken. Dit doet die door middel van deze beloftes die allemaal in deze flacon zitten:

 • vervaagd imperfecties
 • voegt een gezonde glans toe aan het gezicht
 • verzacht en egaliseert de huid
 • fleurt je huid op
 • geeft een matte effect en laat alle  glans meteen verdwijnen
 • blijft tot 11 uur mooi zitten
 • is verkrijgbaar in twee verschillende kleuren

Stiekem vind ik deze beloftes wel een beetje vreemd, hij voegt een gezonde glans toe aan het gezicht maar belooft wel matte te zijn en alle glans weer weg te halen? Dat vind ik wel een beetje vreemd. Maar laten we hem snel gaan uittesten zodat we kunnen zien wat hij nou echt doet.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder3_zpszz7ygyov.png

Op de achterkant kan je nog de vijf kernpunten van deze BB Cream lezen wat het nou écht beloofd en doet.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder4_zpsgwgrusmq.png

De flacon heeft een inhoud van 30 ml wat helemaal prima is. Het is gewoon een standaard tube met een kleine opening aan de onderkant zodat je gedoseerd te werk kan gaan, niets bijzonders.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder5_zpspw2pjndz.png

NYC Smooth Skin BB Radiance Perfecting Powder

Na het aanbrengen van je foundation wil je het natuurlijk wel allemaal even goed afpoederen zodat het de hele dag perfect blijft zitten. Deze poeder heeft een prima dekking en zou je zelfs als foundation alleen kunnen gebruiken. Zelf ben ik daar toch niet zo fan van dus ik gebruik hem graag na mijn foundation. Hij belooft de huid ook prachtig matte te houden en aan te voelen als een tweede zachte huid.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder6_zpsliys3eyb.png

Ook dit poeder in er in twee verschillende kleuren waarbij ik de donkerste heb ontvangen. Zometeen kun je aan de swatches zien dat deze echt een heel stuk donkerder is dan de light versie. Maar omdat de producten een vrij transparante dekking hebben kun je hem vaak wel prima dragen.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder7_zps8nrqtinl.png

In tegenstelling tot de BB Cream heeft de poeder wat minder beloftes:

 • egaliseert de huidskleur
 • dekt imperfecties
 • langdurig kleurbehoud

Wat compacter dan de crème deze beloftes maar het klinkt wel heel goed.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder8_zpsk8qhcbow.png

Het doosje is trouwens ook ideaal om mee onderweg te nemen. In de deksel zit namelijk een spiegeltje en als je het doosje open maakt kom er ook nog een klein sponsje te voor schijn. Zelf vind ik dat niet echt prettig werken en kies toch liever voor een kwast, maar ik kan me voorstellen dat er genoeg mensen zijn dit dit handig vinden.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder9_zpsyyfb3jhu.png

Swacthes! Links de BB Cream in de lichtste kleur en rechts het poeder in de donkerste kleur, zoals je ziet liggen de kleuren vrij ver uit elkaar. Het is dus wel even kijken wat je het best bij jou vind passen. Goed, laten we ze snel gaan testen.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder10_zpszt4g5ud5.png

Hier draag ik geen enkele make-up.

 photo NYC Smooth Skin BB Cregraveme amp Powder11_zpsxty81ve6.png

Hier draag ik de BB Cream. Het valt me meteen op de de BB Cream een hele lichte structuur heeft die zich heel makkelijk laat verdelen en een vrij transparante dekking heeft. De roodheden in mijn gezicht worden gecamoufleerd, maar de rest schijnt er nog gewoon doorheen en eigenlijk vind ik dat wel mooi. Hij is zo licht dat hij heel natuurlijk oogt. Echt matte vind ik de BB Cream niet, maar glanzend ook zeker niet.

Hier heb ik alle make-up aangebracht. Ik vind het een prettige foundation die een lichte dekking heeft en heel natuurlijk op de huid ligt. De lichtste kleur is goed licht en past perfect bij mijn huid. De poeder is toch wel echt aan de donkere kant maar heeft ook een subtiele dekking, maar stiekem gaat mijn voorkeur toch uit naar de BB Cream. En dan nog de houdbaarheid van 11 uur. Helaas hield hij het bij mij nog geen 4 uur vol. Ik ging een ochtendje naar de winkel en boodschappen doen en toen ik terug kwam was alles al verdwenen of opgehoopt, heel erg jammer! Maar misschien met een minder vette huid doet hij het wel prima.

De beide producten zijn voor € 3,99 te koop bij de drogisterijen vanaf eind maart. Ik vind het niet meteen ren producten, maar vind ze wel leuk voor die prijs.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

 1. Ik vermoed dat het niets voor mij is. Ik ben niet zo van de lichte dekking. Verder ziet het er goed uit!

 2. Jammer dat ie zo snel verdwijnt op jouw huid. Dat had ik ooit met de Max Factor Second Skin foundation. Nu heb ik een Kiko foundation die na een paar uur lelijk wordt en erg in mijn lijntjes gaat ophopen. Paar keer geprobeerd, maar nee. Ik ben erg blij met de Rimmel Match Perfection foundation. Beetje plaatselijke extra dekking met Max factor miracle touch en voila, ik ben tevreden.

 3. “Beide producten zijn in twee kleuren te verkrijgen zodat er voor bijna iedereen wel een geschikte kleur tussen zit” juist niet toch? Dan is er héél weinig kans op een geschikte kleur.

 4. Hij staat je erg mooi, maar 4 uur is wel heel weinig. Dan zou je hem niet eens naar school op kunnen doen. Jammer, want hij lijkt me wel fijn.

 5. Meh wat jammer weer. Veelbelovende beloftes waar eigenlijk zo goed als niets van waargemaakt wordt. Als het na 4 uur verdwenen is, is het voor mij een absolute no-go!

 6. “Beide producten zijn in twee kleuren te verkrijgen zodat er voor bijna iedereen wel een geschikte kleur tussen zit”
  Dat klinkt niet echt alsof de keuze reuze is.
  Ik ben wel benieuwd en ga ze eens testen in de winkel. Maar twijfel nu al of de juiste kleur erbij zit voor mij.

 7. Ik vind zelf de poeder heel handig om op zichzelf te gebruiken. Maar je moet niet vergeten, dit is een bb cream, geen foundation. Je kan deze producten beter vergelijken met een dagcreme die wat kleur in zich heeft. En volgens mij verdwijnt het snel van je gezicht omdat de poeder en de creme niet samen gedragen horen te worden. Daarom word het te zwaar en zakt het inderdaad snel weg. Sorry voor de lange comment. Alsnog goeie review en dit is zeker een aanrader voor iemand die net nieuw is met makeup dragen of wat meer voor een natuurlijke look wil gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *