NYC Skin Matching Luminizer Foundation

 photo Luminizer2_zpscb5d6109.png

Vanaf januari heeft NYC weer een nieuwe foundation en hier was ik heel erg benieuwd naar! Naar de compleet geslaagde nieuwe BB Cream en primer van NYC had ik de lat hoog liggen en verwachtte toch wel behoorlijk wat van deze fondation. Hij ziet er in ieder geval erg tof uit! Maar toch ben ik een klein beetje bang voor deze foundation, want het is een kleur aanpassende formule en tot nu toe gaat dat altijd fout…

 photo Luminizer_zps8b61f2c6.png

De NYC Skin Matching Luminizer heeft een innovatieve formule bestaat uit een combinatie van verzachtende bestanddelen, vitamines en mineralen en is ontworpen om de huid te hydrateren, oneffenheden te camoufleren en poriën minder zichtbaar te maken. Hij maakt de huid stralend en behoud dit effect wel tot 8 uur lang. Het is een lichte foundation dat zeker niet voor een masker effect zorgt, maar juist voor een tweede huid die zeker niet zijn foundation krachten verliest.

Hij zou geen Skin Matching heten als hij dat niet zou doen. De foundation is verkrijgbaar in vier verschillende tinten die zich ook nog eens precies naar de kleur van jou huid aanpast. Dit gebeurt door de speciale aanpassingstechnologie die in deze foundation zit.

 photo Luminizer3_zps0d8edb18.png

De verpakking is helemaal prima, gewoon een standaard foundation verpakking met een handige doseerpomp. Alleen ik vind hem niet echt goed doseren. Je moet best wel stevig op de pomp drukken en dan ineens komt er echt veel te veel product uit. De foundation is ook vrij vloeibaar dus daar moet je echt mee oppassen. De foundation fles voelt ook wat goedkoop aan omdat het van plastic is, een glazen had natuurlijk net wat meer luxe gegeven.

 photo Luminizer4_zps091f97c6.png

Een voorzichtig pompje op mijn rug van mijn hand. Zoals je ziet is dit al super veel. Je moet dus echt voorzichtig zijn met het aanbrengen van de foundation. De foundation is zacht en licht van structuur en ik vind hem behoorlijk waterig. Op zich ben ik wel fan van deze lichtere foundations.

 photo Luminizer5_zps8f43346c.png

Op de huid smeert hij heerlijk romig en dekkend uit. Alleen iets te veel voor de rug van mijn hand, oeps!

 photo Luminizer6_zpsd95b78b4.png

Let’s go! Hier is mijn gezicht zonder foundation of andere make-up.

 photo Luminizer7_zps3f41836f.png

En met de foundation. Ik heb trouwens de kleur Medium To Deep, dat is niet de lichtste kleur maar een kleur daar boven, iets donkerder dus. Alleen tsja, ik heb toch het lichtelijke oempa loempa effect als ik het zo mag noemen. De foundation vind ik erg oranje uitslaan -ook al is het mijn kleur – en past zich totaal niet aan naar mijn huidskleur. Helaas weer een foundation met de belofte dat het zich aanpast aan de kleur wat het dus vervolgens niet doet. Ook vind ik de foundation wat vlekkerig zitten. Wel vind ik de finish heel mooi en natuurlijk eruit zien en hij voelt ook heel erg prettig aan op het gezicht, dat is zeker een pluspunt van het product.

 photo Luminizer8_zps2be0eed3.png

Afgepoederd en de rest van mijn make-up zit er ook op! Zie je hem vlekken op mijn voorhoofd, heel erg jammer! Maar volgens mij is de kleur wel iets bijgetrokken, maar toch heeft het niet het gewenste effect bereikt.

 photo Luminizer1_zps7e6adbcf.png

Ik heb een beetje gemengde gevoelens over deze foundation. De finish en hoe hij voelt op het gezicht is echt heerlijk en prachtig. Alleen de kleur en daarbij ook het vlekken vind ik niet mooi. Het is niet heel opvallend maar toch zie je het en dat vind ik jammer. Jammer, want NYC had laatst zulke mooie producten uitgebracht, ik had gehoopt dat ze op de goede weg bleven.

De NYC Skin Matching Luminizer Foundation is verkrijgbaar in vier verschillende tinten bij de Kruidvat en Trekpleister voor € 4,99 per stuk.

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Anneloes
  13 december 2013 at 06:17

  Wat jammer dat de foundation zo oranje uitslaat, hij klinkt inderdaad erg fijn.

 • Reply
  lifebeautystyle
  13 december 2013 at 06:27

  Mooie beloftes, alleen jammer dat ze niet helemaal waar zijn. Misschien is de lichtste kleur al wel beter, maar toch blijf ik bij mijn favoriete foundation van Catrice. ;)

 • Reply
  Lotte
  13 december 2013 at 06:55

  Hm, dat is inderdaad niet geweldig. Ik zie de vlekken ook wel zitten ja, en de kleur is ook wat te oranje.

 • Reply
  Sofie
  13 december 2013 at 07:06

  Klinkt niet echt als een goede foundation. Deze sla ik over!

 • Reply
  Kimberley
  13 december 2013 at 07:14

  Jammer dat ie een beetje tegenvalt! Wat ziet je huid er al mooi uit van zichzelf trouwens :)

 • Reply
  beautybysandra
  13 december 2013 at 07:19

  Zonde dat hij niet echt fijn is :(

 • Reply
  Fashionbeautydaphne
  13 december 2013 at 07:43

  Hm jammer zeg. Had ook hoge verwachtingen, maar vlekken kunnen we niethebben

 • Reply
  Jana
  13 december 2013 at 07:43

  Super jammer!x

 • Reply
  martinaa89
  13 december 2013 at 07:51

  Jammer dat hij je wat tegenvalt

 • Reply
  pamela
  13 december 2013 at 08:14

  hmm ik laat hem toch even liggen. ook vind ik het jammer dat het gewoon precies dezelfde verpakking is als de vorige foundation.

 • Reply
  Kimberly
  13 december 2013 at 08:21

  Jammer dat de beloftes niet waar worden gemaakt en dat hij vlekt :(

 • Reply
  kellycaresse
  13 december 2013 at 08:38

  Ik vind NYC meestal een heel fijn merk maar jammer dat de foundation nu tegenvalt

 • Reply
  Daisy
  13 december 2013 at 08:40

  Jammer dat de kleur van de foundation zo tegenvalt. Want verder klinkt hij erg fijn.

 • Reply
  MySimplySpecial
  13 december 2013 at 08:58

  Jammer van het vlekken!

 • Reply
  lovethatmakeup
  13 december 2013 at 09:00

  Hmmm inderdaad gemengde gevoelens.

 • Reply
  Saskia
  13 december 2013 at 09:09

  Jammer zeg dat het tegenvalt!

 • Reply
  Priscilla
  13 december 2013 at 09:21

  Jammer dat ie niet bevalt.. het had zo mooi kunnen zijn!

 • Reply
  Hanna
  13 december 2013 at 10:36

  Jammer dat de foundation zo oranje uitslaat. Dan heb je er eigenlijk niets aan…

 • Reply
  Beau
  13 december 2013 at 10:40

  Jammer dat ie tegenvalt…

 • Reply
  Dionne Knooren
  13 december 2013 at 10:46

  Hmmm, wat jammer zeg!

 • Reply
  heartshapedrosepetals
  13 december 2013 at 11:19

  Erg jammer, er zijn denk ik genoeg betere budget foundations.

 • Reply
  julia
  13 december 2013 at 11:51

  Wat jammer! Ik ben nog altijd op zoek naar een goede budget foundation..

 • Reply
  youniqueblog
  13 december 2013 at 13:28

  Jammer dat ‘ie is tegengevallen! Ik ben zelf altijd wel heel erg tevreden over de andere foundations van catrice…

 • Reply
  Stephanie
  13 december 2013 at 14:26

  Hoi, waarom zijn jouw foto’s altijd scheef?

 • Reply
  Joyce
  13 december 2013 at 14:29

  Ah, dat is zonde van de kleur en vlekken .. hij leek me heel fijn!

 • Reply
  Laura Elisa
  13 december 2013 at 14:35

  Misschien als je de lichtste kleur probeert? Hij is inderdaad erg vlekkerig, jammer. Ik heb zelf nog nooit iets van NYC geprobeerd. Jammer!

 • Reply
  Anne Solveig
  13 december 2013 at 14:58

  Jammer dat die vlekt!

 • Reply
  Axelle
  13 december 2013 at 16:12

  ik vind hem qua vlekken nog meevallen! misschien is de lichtste kleur toch iets beter

 • Reply
  Wies
  13 december 2013 at 17:38

  Jammer dat die tegenvalt! Ik vind je foto’s niet zo duidelijk als je een foundation of bb cream laat zien op je gezicht en dit heeft geloof ik met het licht te maken.. Je ziet bijvoorbeeld niet dat de foundation vlekt. Misschien een tip om te kijken naar foto’s van andere beautyblogs?

 • Reply
  Tess Evea
  13 december 2013 at 18:18

  Jammer dat het effect niet zo geweldig is. In eerste instantie vond ik het er best goed uitzien.

 • Reply
  femketje
  13 december 2013 at 19:34

  bummers >.< had ook wel wat meer verwacht!

 • Reply
  Kelly
  13 december 2013 at 20:51

  Wat jammer zeg!

 • Reply
  Lisa's Beautybabbels
  13 december 2013 at 23:01

  Oehh wat een bummer..deze laat ik dus liggen! Goede en duidelijke review!

 • Reply
  chucky1012
  14 december 2013 at 00:17

  Jammer dat dit niet goed dekkend is.

 • Laat een reactie achter