NYC Shine In A Minute Nagellak

NYC Shine In A Minute Nagellak

NYC, een merk dat me nooit echt heel erg geboeid heeft. Het heeft leuke producten, maar het is het altijd nét niet vind ik. Ook heeft het niet echt vaak nieuwe of vernieuwde producten en kabbelt het een beetje stilzwijgend achter alle andere merken aan. Laatst kreeg ik een aantal Shine In A Minute lakken toegestuurd in nieuwe kleuren. Ik was wel eens benieuwd naar deze lakken die er op het eerste gezicht vrij standaard uitzien.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Het merk NYC kennen we allemaal wel, een merk dat gewoon bij de Kruidvat te koop is maar wat mij betreft niet echt een hoogvlieger is. Niet dat de producten niet goed zijn, maar het is allemaal wat saai en niet echt vernieuwend. Het heeft gelukkig wel allemaal een fijne prijs en is daarom geschikt voor de kleinere portemonnee.

NYC Shine In A Minute Nagellak

De NYC Shine In A Minute is een grote range met heel veel verschillende kleuren. Af en toe gaat ze bezem door het assortiment en komen daar weer nieuwe en frisse kleuren voor terug zoals deze vier. De lakken beloven niet speciaal wonderen, alleen dat ze erg mooi glanzen en makkelijk aan te brengen zijn door het speciale kwastje.

NYC Shine In A Minute Nagellak

In totaal zijn er vijf nieuwe kleuren en ik heb er hier vier, van links naar rechts zie je: Really Don’t Care, Romantic Lilac, Pink Lovatics en Glamorous Beige. Lekkere frisse tinten voor in de zomer en nazomer.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Het kwastje belooft een speciale vorm te hebben zodat je gemakkelijk kan lakken. Het idee was een afgerond borsteltje te maken, alleen ik vind het bij alle lakken slecht uitgevoerd. Het is bij elk kwastje niet netjes afgewerkt of het loopt niet goed over zodat je er nu juist helemaal niet netjes mee kan lakken. Dat vind ik wel een groot minpunt. Maar laten we snel naar de swatches gaan kijken. Alle kleuren hebben twee laagjes lak.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Pink Lovatics

Een lieve zachte kleur roze die je eigenlijk best vaak voorbij ziet komen in collecties. Misschien dat ik hem daarom wat saai vind.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Romantic Lilac

Ook deze kleur vind ik niet heel vernieuwd, maar fris en zomers is ‘ie wel! Hij dekt helaas net niet met twee laagjes.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Glamorous Beige

Ik weet nooit zo goed wat ik van deze kleur moet vinden omdat hij zo dicht bij de kleur van je huid ligt. Maar eigenlijk denk ik dat ik het wel mooi vind, het heeft wel iets.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Really Don’t Care

En dan natuurlijk de laatste knallende kleur die ook perfect straks in het najaar kan. Een prachtige diep rode kleur met een berry randje. Ik vind hem mooi.

NYC Shine In A Minute Nagellak

De lakken van NYC vind ik leuk, maar niet bijzonder. Het merk heeft me weer niet kunnen omver blazen met een geweldig product. Maar aan de andere kant, misschien is dat ook wel niet het doel van het merk. Het zijn gewoon prima basic producten voor fijne prijzen. De NYC Shine In A Minute nagellak blijft ongeveer 2 dagen mooi zitten en is te koop voor € 2,49 bij onder andere de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

21 reacties

 • Reply
  Emma
  21 juni 2016 at 15:06

  De kleurtjes zien er erg leuk uit! Jammer dat ze (weer) niet geweldig zijn..

  Liefs, Emma ?

 • Reply
  Mariska
  21 juni 2016 at 15:26

  Vind de kleuren eigenlijk alle vier wel erg leuk :) niet heel vernieuwend maar wel leuk!

 • Reply
  Suzanne
  21 juni 2016 at 15:28

  Ik vind het leuke kleurtjes! Maar inderdaad niet echt vernieuwend.

 • Reply
  Astrid
  21 juni 2016 at 15:35

  Mooi zijn de kleurtjes wel! Ik heb ook 1 lakje van nyc maar vind het inderdaad niet echt topkwaliteit.

 • Reply
  Eline
  21 juni 2016 at 15:36

  De kleuren vind ik echt heel erg mooi. Vooral de laatste donkere kleur is heel erg mooi.

 • Reply
  Varenka W
  21 juni 2016 at 16:46

  Gewoon als een goedkoop basic product vind ik dit best wel okay.
  Handig om mee te nemen op vakantie want voor dit geld laat je ’t restant daar achter…..

 • Reply
  Mariëlle
  21 juni 2016 at 17:46

  Ondanks dat het misschien niet opvallende nieuwe tinten zijn, vind ik ze wel erg mooi!

 • Reply
  manon
  21 juni 2016 at 18:39

  Leuke kleurtjes zeg! Alleen dat je er 2 dagen mee kan doen is toch wel een beetje kort.

 • Reply
  femketje
  21 juni 2016 at 19:05

  ik vind de eerste twee super pretty :D

 • Reply
  Diana (Gek op Nagellak)
  21 juni 2016 at 19:05

  Ook ik loop het schap van NYC meestal voorbij, omdat de kleuren inderdaad niet erg bijzonder zijn. Van deze vier vind ik Really Don’t Care het mooist, lekker opvallend!

 • Reply
  Jolanda
  21 juni 2016 at 20:16

  Leuk vaasje… waar heb je die gevonden?

 • Reply
  chucky1012
  22 juni 2016 at 07:09

  Prachtige kleuren!
  Je had mooie foto’s gemaakt.

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  22 juni 2016 at 12:27

  Ik vind de kleurtjes erg leuk!!

 • Reply
  irene
  22 juni 2016 at 15:28

  Hele mooie kleurtjes! Ik ben er fan van :) X

 • Reply
  Lys
  22 juni 2016 at 22:34

  Goh, bijzonder zijn deze lakjes inderdaad niet echt, maar ik vind sommige wel heel fijn! Zo is mijn favoriete nagellak eentje van NYC, en is het een perfecte dupe van Essie Sand Tropez. Beide blijven ongeveer even lang op mijn nagels zitten, alleen is die van NYC een tiende van de prijs! :)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  24 juni 2016 at 12:59

  Pink lovatics vind ik juist wel mooi, hoewel je zoals je zegt hem overal ziet…

 • Reply
  Simone
  27 juni 2016 at 17:52

  GLAMOROUS BEIGE en REALLY DON’T CARE vind ik nice!

 • Reply
  Nicole
  29 juni 2016 at 13:57

  Ik vind dit echt zulke mooie kleurtjes, alle vier!

 • Reply
  Birgit
  5 juli 2016 at 15:56

  Ik vind het vier mooie kleurtjes, ben eigenlijk zelf best wel tevreden over dit merk, zeker voor die prijs! Alleen is het borsteltje inderdaad niet zo super.

 • Reply
  LR
  6 augustus 2020 at 13:41

  Het beste van dit merk is Grand Central Station die ik als top coat gebruik en die voor mij prima werkt, beter nog dan Seche Vite die vaak shrinkage geeft

 • Laat een reactie achter