Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC Shine In A Minute Nagellak

NYC Shine In A Minute Nagellak

NYC, een merk dat me nooit echt heel erg geboeid heeft. Het heeft leuke producten, maar het is het altijd nét niet vind ik. Ook heeft het niet echt vaak nieuwe of vernieuwde producten en kabbelt het een beetje stilzwijgend achter alle andere merken aan. Laatst kreeg ik een aantal Shine In A Minute lakken toegestuurd in nieuwe kleuren. Ik was wel eens benieuwd naar deze lakken die er op het eerste gezicht vrij standaard uitzien.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Het merk NYC kennen we allemaal wel, een merk dat gewoon bij de Kruidvat te koop is maar wat mij betreft niet echt een hoogvlieger is. Niet dat de producten niet goed zijn, maar het is allemaal wat saai en niet echt vernieuwend. Het heeft gelukkig wel allemaal een fijne prijs en is daarom geschikt voor de kleinere portemonnee.

NYC Shine In A Minute Nagellak

De NYC Shine In A Minute is een grote range met heel veel verschillende kleuren. Af en toe gaat ze bezem door het assortiment en komen daar weer nieuwe en frisse kleuren voor terug zoals deze vier. De lakken beloven niet speciaal wonderen, alleen dat ze erg mooi glanzen en makkelijk aan te brengen zijn door het speciale kwastje.

NYC Shine In A Minute Nagellak

In totaal zijn er vijf nieuwe kleuren en ik heb er hier vier, van links naar rechts zie je: Really Don’t Care, Romantic Lilac, Pink Lovatics en Glamorous Beige. Lekkere frisse tinten voor in de zomer en nazomer.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Het kwastje belooft een speciale vorm te hebben zodat je gemakkelijk kan lakken. Het idee was een afgerond borsteltje te maken, alleen ik vind het bij alle lakken slecht uitgevoerd. Het is bij elk kwastje niet netjes afgewerkt of het loopt niet goed over zodat je er nu juist helemaal niet netjes mee kan lakken. Dat vind ik wel een groot minpunt. Maar laten we snel naar de swatches gaan kijken. Alle kleuren hebben twee laagjes lak.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Pink Lovatics

Een lieve zachte kleur roze die je eigenlijk best vaak voorbij ziet komen in collecties. Misschien dat ik hem daarom wat saai vind.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Romantic Lilac

Ook deze kleur vind ik niet heel vernieuwd, maar fris en zomers is ‘ie wel! Hij dekt helaas net niet met twee laagjes.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Glamorous Beige

Ik weet nooit zo goed wat ik van deze kleur moet vinden omdat hij zo dicht bij de kleur van je huid ligt. Maar eigenlijk denk ik dat ik het wel mooi vind, het heeft wel iets.

NYC Shine In A Minute Nagellak

Really Don’t Care

En dan natuurlijk de laatste knallende kleur die ook perfect straks in het najaar kan. Een prachtige diep rode kleur met een berry randje. Ik vind hem mooi.

NYC Shine In A Minute Nagellak

De lakken van NYC vind ik leuk, maar niet bijzonder. Het merk heeft me weer niet kunnen omver blazen met een geweldig product. Maar aan de andere kant, misschien is dat ook wel niet het doel van het merk. Het zijn gewoon prima basic producten voor fijne prijzen. De NYC Shine In A Minute nagellak blijft ongeveer 2 dagen mooi zitten en is te koop voor € 2,49 bij onder andere de Kruidvat.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

21 reacties

  1. Gewoon als een goedkoop basic product vind ik dit best wel okay.
    Handig om mee te nemen op vakantie want voor dit geld laat je ’t restant daar achter…..

  2. Goh, bijzonder zijn deze lakjes inderdaad niet echt, maar ik vind sommige wel heel fijn! Zo is mijn favoriete nagellak eentje van NYC, en is het een perfecte dupe van Essie Sand Tropez. Beide blijven ongeveer even lang op mijn nagels zitten, alleen is die van NYC een tiende van de prijs! :)

  3. Ik vind het vier mooie kleurtjes, ben eigenlijk zelf best wel tevreden over dit merk, zeker voor die prijs! Alleen is het borsteltje inderdaad niet zo super.

  4. Het beste van dit merk is Grand Central Station die ik als top coat gebruik en die voor mij prima werkt, beter nog dan Seche Vite die vaak shrinkage geeft

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *