Search
Close this search box.

NYC Natural Matte Foundation

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation_zpseacac0f3.png

Niemand heeft tijd en zin om de hele dag haar make-up bij te werken. Helaas heeft ons gezicht snel de neiging om halverwege de dag te gaan glimmen waardoor onze foundation er niet altijd even mooi uitziet. NYC heeft daar nu een oplossing voor, de Natural Matte foundation. Deze belooft tot aan het einde van de dag perfect te blijven zitten!

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation2_zps17b59cef.png

Dit klinkt al de ideale foundation met mijn vettere huid, een glimmende t-zone vind ik altijd niet even prettig. Misschien is dit de foundation die wel wonderen bij mij kan verrichten. De nieuwe formule zorgt ervoor dat de huid niet gaat glimmen en een egale dekking heeft. Een normale anti-glim foundation is vaak zwaar van structuur en niet luchtig, maar deze is heerlijk licht van structuur en brengt perfect aan zonder een pannenkoek effect op het gezicht.

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation1_zpsc22d0e91.png

De foundation is er in drie verschillende kleuren en ze zijn vrij licht al zeg ik het zelf. De lichtste kleur is 001 Ivory, daarna 002 Sand en de donkerste kleur moest 103 Soft Beige zijn. Maar als je zometeen zult zien is de 103 Soft Beige lichter dan de 002 Sand. Als je hem dus wilt gaan afschaffen zou ik daar even op letten en het testen met een tester welke het beste bij jou past!

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation4_zps1ef3a014.png

De foundation blijft tot 12 uur perfect matte op het gezicht zitten. Ik neem dit altijd maar een beetje met een korreltje zout. Maar als hij al een paar uur langer matte blijft dan een andere foundation vind ik dat ook al prima! Helemaal voor een budget merk als NYC. Ook belooft NYC een perfect dekkende dekking die er natuurlijk uit ziet.

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation5_zpsc4c6cd1f.png

Ook de verpakking van de foundation is vernieuwd in een chiquer jasje. Hij heeft nu een mooie zwarte tube. Aan de onderkant is hij transparant zodat je kan zien welke kleur hij heeft. NYC wil met deze foundation betaalbare luxe creëren voor iedereen.

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation6_zps2d178f97.png

Hier zie je van links naar rechts: Ivory, Sand en Soft Beige. De foundation is heerlijk van structuur en niet te dik maar ook niet te dun. Luchtig en lekker romig, gewoon de perfecte structuur.

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation7_zps8ef6ae6b.png

Uitgesmeerd zie je dat de kleuren niet helemaal goed oplopend zijn. 103 Soft Beige is echt duidelijk lichter dan 002 Sand. Hou hier dus rekening mee als je hem wilt aanschaffen!

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation8_zps11af0e00.png

Mijn gezicht zonder make-up.

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation9_zps5096deca.png

Met de NYC Natural Matte Foundation in 103 Soft Beige. Hij dekt echt perfect zonder een pannenkoek effect achter te laten, hij doet daarin precies wat hij belooft, dit ziet er al erg goed uit!

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation10_zpsfe284cbe.png

En met de rest van mijn make-up op! Mijn huid ziet er echt fantastisch uit, super mooi egaal en heel natuurlijk. Nu is natuurlijk de hamvraag blijft hij echt de hele dag matte? Nu moet ik er natuurlijk wel bij vertellen dat ik een vette huid heb en deze dus sneller gaat glimmen dan een normale huid – want het is geen foundation speciaal voor de vette huid, maar gewoon voor de huid dat hij niet zo snel gaat glimmen -. Maar de foundation blijft echt een stuk langer matte dan een andere foundation en dat vind ik erg prettig. Hij haalt zeker het einde van de dag en met een normale huid zal dat alleen nog maar beter zijn!

 photo NYC-Natural-Matte-Foundation3_zpsba37670b.png

Ik ben echt enthousiast over deze foundation! Ze hebben mooie lichte kleuren en doen wat ze beloven voor een hele fijne prijs. Het enige minpuntje vind ik dat de kleuren niet gelijkmatig oplopen, dat is dus echt even oppassen in de winkel. Maar voor de rest kan ik deze foundation iedereen zeker aanraden! Ik raak steeds meer onder de indruk van NYC! De NYC Natural Matte Foundation is vanaf nu te koop voor € 3,99 bij onder andere Kruidvat.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

24 reacties

  1. Zo dat klinkt goed en het ziet er ook mooi uit! Zelf heb ik alleen een wat droge huid/glim niet zo snel dus ik ben benieuwd hoe dit mij zal bevallen. :)

  2. Klinkt zeker fijn en voor de prijs is het niet te laten. Een kleur uitkiezen vind ik wel altijd moeilijk dus misschien wordt het mengen. xxx

  3. Wauw, wat een perfect resultaat. Je hebt geluk dat het precies jou huidskleur is. Ik denk dat het nog moeilijk wordt om bij iedereen de perfecte kleur te vinden aangezien er maar drie zijn!

  4. Ik had een foto aan het eind van de dag ook nog wel handig gevonden, maar de kans is groot dat ik gewoon zelf ga ondervinden hoe ‘ie er na een uurtje of 10 dragen uitziet, voor die €4 wil ik hem namelijk wel proberen! Zeker in de zomer lijkt dat luchtige en matte me perfect :)

  5. Wat een fijn review, je hebt me erg benieuwd gemaakt naar het product. Vanmiddag maar even langs de winkel ;). Een vraagje je zegt dat je een vette huid hebt wat is jou favorieten foundation??

  6. Oké, ik moet deze foundation ook maar eens kopen! Mijn budget foundation is op en ik was al op zoek naar een nieuwe. Deze klinkt goeeeed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *