Search
Close this search box.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Mascara, dat is echt een beautyproduct waar ik niet zonder kan. Een look is echt niet af zonder een mascara en dat maakt het meteen heel belangrijk. Ik zoek een mascara die mijn wimpers verlengt, volume geeft en dat ze gezien mogen worden. Deze budgetvriendelijke mascara van NYC ziet er op het eerste gezicht best goed. Vooral de naam trekt me aan, Get It All!

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

NYC is echt zo een merk dat een beetje op de achtergrond ligt. Je hoort amper wat over het merk en ik vind er niet echt producten tussen zitten waar ik echt warm van wordt. Het is als ik het maar een beetje oneerbiedig mag zeggen een ‘net niet’ make-up merk. Kijken jullie wel eens in het schap van dit merk? Ik moet zelf eerlijk toegeven dat ik altijd het schap voorbij loop.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Maar misschien is dat na vandaag weer anders. Misschien is deze nieuwe mascara wel een pareltje uit de collectie die iedereen moet hebben. De naam is in ieder geval al wel veelbelovend. Lash Tag Get It All Volume & Tint mascara, klinkt goed toch? De mascara belooft namelijk volume te geven en een intens zwarte kleur af te geven. Ik ben heel benieuwd!

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Dat ze een diep zwarte kleur beloven wordt al meteen duidelijk bij de kleuraanduiding van de mascara. Het is niet een simpele black mascara, maar een extreme black mascara. Ik vind het altijd wel leuk dat ze het op de verpakking zitten, maar ik zie eigenlijk nooit het verschil tussen black en extreme black? Jullie wel? Misschien kan het ook wel gewoon komen dat ik geen verschil zie omdat ik van mezelf zwarte wimpers heb.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Als ik de mascara uit de huls haal zie ik niet meteen een bijzondere mascara, eerder een vrij standaard mascara met een klassiek borsteltje die iets hipper is.

Maar na iets verder het persbericht te lezen kom ik erachter dat deze mascara je echte wimpers ook kleurt. De mascara belooft namelijk je natuurlijke wimpers binnen 14 dagen donkerder te laten lijken. Rimmel kwam ook al eerder met zo een soort mascara maar heb daar nooit echt positieve verhalen over gehoord. Ik geloof dus niet zo in deze manier van werken.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Het borsteltje is zoals ik al zei een klassiek borsteltje met haren die net even iets anders is. De haren staan wat wilder door elkaar en hebben verschillende lengtes. Het borsteltje bevat best wel wat product en dat vind ik positief, dat zorgt vaak voor mooie volle wimpers.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

Maar uiteindelijk vind ik de mascara niet heel erg bijzonder. Het is een prima mascara, maar ik vind het geen topper. In een mascara zoek ik toch echt wat meer body en volume en dat heeft deze mascara niet. Ook moet je redelijk lang borstelen voor het gewenste resultaat en dat vind ik jammer.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

De mascara ziet er voor de rest mooi en natuurlijk uit, het is alleen persoonlijk dat ik wat meer zoek. De houdbaarheid is trouwens wel wat minder van deze mascara. Hij brokkelt niet af maar laat aan het eind van de dag wel een subtiele zwarte waas onder de ogen achter, dat is jammer.

NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint Mascara

De NYC Lash Tag Get It All Volume & Tint mascara, het klonk allemaal zo mooi en veelbelovend, maar echt warm word ik er niet van. NYC heeft me helaas niet weten omver te blazen met een nieuw product, het is het gewoon weer ‘net niet’. Maar voor de prijs hoef je het niet te laten want je betaald maar € 3,99 voor deze mascara die bij Kruidvat en Trekpleister te koop is.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

 1. Prijs/kwaliteit verhouding is best goed.
  Ik vind een natuurlijk oogende mascara ook best fijn voor dagen dat je er niet echt opgemaakt uit wilt zien.
  Op n lazy sunday met een beetje gekleurde Labello en deze mascara is best okay
  Fijne review met mooie foto’s

 2. Ik vind het resultaat er best mooi uitzien, al helemaal voor die prijs. Maar ik snap dat je het nog mooier vind al het net wat meer extra’s heeft. Zonde ook dat de mascara aan het einde van de dag gaat vlekken, dat is wel echt een no go voor mij.

 3. NYC is ook een merk dat ik straal voorbij loop. Om de één of andere reden trekt het merk mij niet zo…Terwijl de prijzen best leuk zijn ;-) Het effect mag dan misschien niet spetterend zijn, toch vind ik het resultaat er mooi uitzien.

 4. Ik koop eigenlijk ook nooit producten van NYC. De naam van de mascara vind ik wel heel erg leuk. Wel jammer dat de mascara wat tegenvalt en aan het eind van de dag een waas achterlaat.

 5. Wel jammer gezien de beloftes, maar ik houd vaak van redelijk natuurlijk ogende wimpers dus ik denk wel dat ik hem eens ga onthouden! Fijne review!

 6. Als ik eerlijk ben loop ik ook altijd voorbij en kijk ik nooit in de schappen. Ook trekt het mij niet aan, uiterlijk is ook belangrijk. En ook dit product last me niet naar de winkel rennen helaas. Maar mooi review weer. Liefs soraya

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *