Search
Close this search box.

NYC In a New York Color Minute Nail Polish

 photo NYC-Quick-Dry_zps0aaf177c.png

Nu de herfst al bijna in het zicht is, is het tijd om de vrolijke zomerse kleuren gedag te zeggen en ze te verwisselen door warme en sfeervolle kleuren die echt bij het najaar horen. Maar gelukkig hoeft dat niet meteen heel somber te zijn laat NYC zien. Deze vijf vrolijke kleuren worden toegevoegd aan de In a New York Color Minute Nail Polish collectie. Ze drogen ontzettend snel en hebben ook nog eens een toffe kleur, ik laat ze aan jullie zien.

 photo NYC-Quick-Dry2_zps2cfe467d.png

Jullie kennen vast allemaal wel de lakken van NYC, de zomerse kleuren verdwijnen uit het schap en daar komen deze kleuren voor in de plaats. Zit zitten in een kenmerkend smal flesje van NYC met een matte dop.

 photo NYC-Quick-Dry3_zps9d1e66f5.png

De lak heeft een aantal belangrijke ingrediënten zoals: calcium, magnesium en ijzer die ervoor moeten zorgen dat we sterke nagels krijgen! Ook zorgt deze formule ervoor dat je nagellak beschermd is tegen schilferen, chippen en deukjes. Daarnaast hebben ze ook nog eens goed gepigmenteerd en dekken ze perfect met twee laagjes.

 photo NYC-Quick-Dry4_zpsa2805fd8.png

Het kwastje is speciaal ontworpen om de lak op een prettige manier aan te brengen. Hij is net iets breder dan een normaal kwastje waardoor je heel precies kan werken. Hij neemt precies de juiste hoeveelheid op om je nagels goed te kunnen lakken. De structuur van de nagellak vind ik net iets aan de dikke kant waardoor je soms vaker over je nagel heen moet gaan om hem goed gedekt te krijgen en een tweede laag aanbrengen gaat soms wat stroever. Alle swatches hieronder bevatten twee laagjes.

 photo NYC-Quick-Dry5_zps120c6409.png

Peach Popsicles, een prachtige perzikkleur die toch nog wat zomers geeft aan het najaar.

 photo NYC-Quick-Dry6_zps1e605340.png

Peacock is een prachtige zeeblauwe kleur waarbij je kan wegdromen. In het echt is hij iets meer groen.

 photo NYC-Quick-Dry7_zps730400f9.png

Lavender Blossom, ik vind lavendelkleurige make-up producten altijd prachtig! Deze kleur staat heel fris op je nagels.

 photo NYC-Quick-Dry8_zps68cad92e.png

Parma Violet is net weer wat heftiger dan Lavender Blossom, maar wel erg geschikt voor het komende najaar.

 photo NYC-Quick-Dry9_zps56500702.png

Rooftop Party Berry, een feestje kan je met deze lak wel vieren. De kleur spat er van af! Ik vind hem erg gaaf.

 photo NYC-Quick-Dry1_zps88419bca.png

De lakken, lakken fijn maar je merkt wel dat ze iets aan de dikke kant zijn qua structuur. Ze beloven met 60 seconden droog te zijn en ze drogen inderdaad vrij snel. De kleuren vind ik leuk en zeker bij het najaar passen. Voor de prijs hoef je het gelukkig ook niet te laten want ze kosten maar € 2,49 per stuk. De houdbaarheid is prima, hij gaat zeker 4 tot 5 dagen bij mij mee! Maar ze beloven ook niet een bepaald aantal dagen te blijven zitten. De lakken liggen vanaf augustus in de winkel bij Kruidvat en Trekpleister.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

33 reacties

  1. Ooh wat een mooie kleuren! Ik kan bijna niet kiezen welke mijn favoriet van deze ‘set’ is, hihi. En wat heb je prachtige swatches gemaakt, mijn complimenten <3!

  2. In de flesjes vond ik ze er niet zo bijzonder uit zien, maar zo op je nagels wel! Denk dat ik er toch maar een paar van ga kopen, zoals Lavender Blossom en Peacock :)

  3. Dit vind ik echt hele mooie kleurtjes zeg! Zelf draag ik de laatste tijd vrij weinig nagellak, omdat ik weer eens echt aan het nagelbijten ben en om op die stompjes (overdrijf overdrijf) nagellak te smeren, nee dat ziet er niet uit. Toch vind ik deze leuk en misschien neem ik ze later dit jaar wel mee. xxx Lucinda

  4. Wat een mooie lakjes! En wat heb je toch prachtige nagels, Aranka. :)

    Ik heb wel een tip voor je wat het schrijven betreft. Als je meer komma’s gebruikt in een zin, leest dat veel rustiger. Niet bedoeld als aanval, maar meer als tip om je site nóg beter te maken!

    Liefs xx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *