Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer1_zpsr4ao1j1u.png

NYC is een heel erg leuk budget merk, maar stiekem wordt het toch altijd een beetje vergeten. Zelf moet ik ook eerlijk toegeven dat ik eerder naar het schap van Essence en Catrice wandel dan naar NYC. Waarom weet ik eigenlijk niet want het merk heeft echt ontzettend leuke dingen met een prima kwaliteit. De zomer staat voor de deur dus nu heeft NYC allemaal nieuwe producten geïnspireerd op de zomer, zoals deze twee nieuwe oogschaduw doosjes.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer_zpsv2qcwqtm.png

NYC komt deze zomer dus met twee nieuwe doosjes oogschaduw. Het paarse doosje doet me stiekem niet meteen aan de zomer denken, maar ik vind hem wel erg leuk! NYC is natuurlijk een budget merk en dat straalt het ook wel een klein beetje uit. De verpakkingen zijn niet fantastisch en ook niet echt heel erg stevig. Maar dat maakt ook allemaal niets uit want je krijgt een leuk product voor niet al te veel geld.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer2_zpsv5vlvq23.png

De paletten zijn er dus in twee verschillende kleuren. A kiss on the Hudson is een mooi perzik gekleurd palette en Central Park Lavender natuurlijk paars gekleurd. Op de achterkant vind je voor de rest niet heel erg veel informatie terug over het palette. Maar aan de andere kant, wat wil je nou weten over oogschaduw?

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer3_zpsaoscqvnz.png

De doosjes zijn bedoeld om een dagelijkse look mee te maken, maar de donkere kleuren zorgen ervoor dat je er ’s avonds ook een wat heftigere look mee kan maken. Alle combinatie’s zijn mogelijk voor een mooie look. Ook beloven de kleuren veel pigment te hebben, ik ben erg benieuwd.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer4_zpsk897rrp6.png

Central Park Lavender

Dit palette heeft vier vrolijke kleuren waar je alle kanten mee op kan. Ga je voor een subtielere look voor overdag of wil je echt knallen voor ’s avonds. De kleuren sluiten mooi bij elkaar aan en zijn goed te combineren. Ook zit er nog een klein applicatortje bij om eventueel je oogschaduw mee aan te brengen.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer7_zps23ydip5c.png

Swatches van de oogschaduws. Opzich zien ze er best goed uit! Niet het beste wat ik ooit heb gezien maar dat verwacht ik eigenlijk ook nooit van het merk. Wel zijn de oogschaduws erg poederig en korrelig, dat vind ik wel wat minder.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer5_zpszve4yylg.png

A kiss on the Hudson

Dan mijn favoriete palette met romantische perzik tinten. Dit is meer een wat subtieler palette voor overdag, daarvoor vind ik de kleuren echt heel erg mooi. De kleuren zijn allemaal ook goed met elkaar te combineren en de pans hebben een fijne grootte voor een kwast.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer6_zps0ipugebk.png

Ook hier zijn de swatches wat poederig. Ik vind de kwaliteit van de pigmentatie in orde, maar van de donkerste kleur had ik stiekem toch wel wat meer verwaht. Ik denk toch echt dat je alle kleuren hierbij nodig hebt om een smokey look te maken, anders wordt het een beetje eentonig qua kleur.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer8_zpsflsdbbos.png

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer9_zpspqm4yfl7.png

De oogschaduws werken gelukkig wel erg prettig – op het korrelige na dan -. Ze brengen makkelijk aan en vervagen niet van kleur, ook gaat blenden zonder enige problemen. Maar als ik de look dan zo op mijn ogen zie is hij wel erg subtiel. Zelf hou ik daar wel van, maar wil je toch iets meer knallen, dan kan je beter dit palette overslaan.

 photo NYC HD Color Quattro Eye Shadow Summer10_zpsstkj4vkr.png

Ik vind het leuke paletten van NYC, maar niet heel bijzonder, ze knallen er niet echt uit. Maar voor € 4,29 vind ik wel dat je echt een leuk palette in handen hebt en zal hem dan ook zeker niet afraden. De nieuwe NYC HD Color Quattro Eye Shadow ligt vanaf 11 mei in de winkels van Kruidvat in een speciale display.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

25 reacties

  1. NYC is ook een merk dat ik altijd ‘oversla’ bij Kruidvat. Meestal duik ik meteen het schap in van Catrice en Essence. Leuke palettes, maar helaas niet heel bijzonder.

  2. Precies wat je zegt, mooi… maar niet erg bijzonder. Ik denk dat als ik ze zou kopen ze echt binnen no-time achterin mijn kast zouden belanden. Dat zou super zonde zijn. xxx Lucinda

  3. Hmm ik ben niet echt overtuigd. Ik sla NYC inderdaad ook vaak over en neig eerder naar catrice of essence. Ik vind de kleuren niet helemaal top en van het ene palette lijken ze erg oranje. Ik lees ook dat ze korrelig zijn en dat vind ik altijd zo vervelend, helaas wie weet binnenkort andere producten van NYC waar ik wel enthousiast van word.

  4. Mijn ervaring met de NYC paletten is dat de afzonderlijke kleuren in één kleur vervagen op het oog. Vind ik zo jammer!

  5. De doosjes zien er mooi uit en er komt ook best veel kleur af inderdaad. Ik vind het op je ogen iets te subtiel, maar voor een klein prijsje is het denk ik geen miskoop!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *