Zoek
Sluit dit zoekvak.

NYC Expert Last Nail Polish – nieuwe kleuren

 photo NYC-Nagellak_zpsdb5bead2.png

Alle merken gooien langzamerhand hun prachtige collectie vol met zomerse kleuren weer om naar het herfst en winter assortiment. De kleuren zijn iets somberder, warmer en helemaal klaar voor het najaar. Ook NYC voegt een zestal nieuwe kleuren toe aan het vaste Expert Last Nail Polish collectie. Met deze kleuren ben je helemaal klaar voor de herfst, kijken jullie mee naar de swatches!

 photo NYC-Nagellak2_zps6f7f5b56.png

Deze leuke lakjes kennen jullie vast allemaal wel. Ze hebben een goede kwaliteit en een leuke prijs. Ze zijn dus niet nieuw, maar hebben wel zes nieuwe kleuren in hun assortiment. Zelf heb ik er al heel wat keren plezier van gehad, vooral van de pasteltinten, kennen jullie die nog? De kleuren zijn perfect geschikt voor het najaar, warme tinten en hier en daar wat glitter!

 photo NYC-Nagellak3_zps3dfde39b.png

Wisten jullie dat de Expert Last Nail Polish is verrijkt met ijzer, calcium en vitamine pro B5, die je nagels tot wel 50% sterker maken. Daarnaast bevat de formule groene thee, een antioxidant die de nagel beschermt tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Check, check en nog eens check, dat is mooi meegenomen!

 photo NYC-Nagellak4_zpse444bff5.png

De structuur van deze lakken vind ik zelf altijd een beetje aan de dunne kant. Hier moet je dus wel mee opletten als je wilt gaan lakken dat er niet teveel nagellak aan je kwastje zit. Het kwastje is een standaard dun kwastje waar je gemakkelijk mee kan lakken. Maar stiekem gaat mij voorkeur toch uit naar een wat breder kwastje, maar dat is natuurlijk persoonlijk. Laten we gaan kijken naar de swatches. Alle swatches hebben twee laagjes nagellak.

 photo NYC-Nagellak8_zpseb4c5202.png

Picnic On The Lawn – een prachtige zeegroene lak die mooi dekt. Ik hou van deze kleur! Maakt niet uit welk seizoen het is.

 photo NYC-Nagellak7_zpsbdf52879.png

Summer In NYC – genieten van de nazomer doen we met deze prachtige oranje nagellak. Een mooie warme kleur!

 photo NYC-Nagellak10_zps4f351dd4.png

Frozen Metal – Zijn jullie al klaar voor de winter, ik nog niet hoor, daarom gaat dit lakje voorlopig nog terug in de kast. Hij dekt wel erg mooi!

 photo NYC-Nagellak6_zpsf6e50188.png

Raspberry Ice Cream – dit lakje maakt meteen vrolijk. In de laatste stralen zon van mijn ijsje genieten is natuurlijk altijd lekker!

 photo NYC-Nagellak9_zps0dea1e1b.png

Hudson Breeze – een prachtige blauwe kleur. De luchten kunnen in het najaar nog zo mooi zijn!

 photo NYC-Nagellak11_zps158d33ac.png

Precious Sapphire – niet echt helemaal mijn ding maar bijzonder is hij zeker. Dekt ook prima met twee laagjes.

 photo NYC-Nagellak5_zps3c27ee3d.png

Ik vind de lakjes heel erg leuk en kwalitatief doen ze goed hun werk. Ze dekken allemaal met twee laagjes behalve Raspberry Ice Cream, die heeft eigenlijk nog dat derde laagje nodig. Ze drogen vrij snel en blijven redelijk zitten, ze doen in ieder geval niet onder voor een andere lak. De lakjes kosten € 2,99 per stuk en zijn onder andere bij de Kruidvat te koop.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

29 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *